Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O Laʻu Vitio Faʻafefe Malamalama

Talofa O fea e amata ai? Ua mavae ni vaiaso, ae pei e pei o ananafi ...

O Laʻu Vitio Faʻafefe Malamalama

Muamua, na ou iloa talu ai nei o laʻu komepiuta e iai se webcam. O ai e fa'aaogaina lena mea? Afai ou te manaʻo i FaceTime naʻo loʻu puʻeina laʻu iPhone, saʻo? Ae na talosagaina e se tagata fou se fa'ata'ita'iga polokalame ma a vitio vitio na foliga mai na fetaui ma le pili, o lea na ou alu ese ai ma tamoe.

O le manatu o le videoconferencing ua i ai ia i matou mo le tele o tausaga, ae na o se taimi talu ai nei na aveesea ai o se auala talafeagai o fesoʻotaʻiga. A uma mea uma, o le faʻaogaina o le faʻaopoopoina o se vaega vaʻaia i se vasega e sili atu le lavelave nai lo se telefoni faʻaoga faigofie.

g-productbtc_300x600Ae ou te alu ese. O le mea lea na tupu: Sa ou setiina se teugatupe e leai se totogi ma FreeConference.com, ma le iloa o latou Potu mo Fonotaga i luga ole laiga e lelei atoatoa mo le demo, ona auina atu lea o laʻu sootaga tuuto fonotaga i le tagata o tausia. I le taimi nei, matua lelei! I le matou taimi na muai faatulagaina, na ia kilikiina le sootaga, na ou kiliki loʻu, ma matou i ai. Na ou aumaia le polokalama - lavelave, ae aoga. Sa lelei tele lenei mea! Sa ou fiafia, ma sa faatau atu le tagata o tausia.

Giddy mai le fetufaa'i lelei, ou te le'i mafaufau lava ina ua fautuaina e le kalani e faauma le talanoaga i luga o upegatafa'ilagi - o se faafesagai puupuu ae le'i saini. Lelei, sa'o? Se'i vagana ua ou kiliki le Ki Vitio I luga ole Mata e aunoa ma le iloaina sa ou faia le demo e aunoa ma se ofutino! Leaga na ou le sele ai i lena aso, ae o le manatu o le a na o le matamata i polokalama, ou te lei popole lava e ofuina se ofutino (o laei talafeagai e le o taimi uma e mafaufau ai se tasi pe a faigaluega mai le fale). O foliga mataʻutia i ona foliga na lava lea na ou teʻi ai i le mea moni. A uma mea uma, o le vaaiga a ulu ma tauau atonu na foliga mai ai ua ou le lavalavā!

Sa ou mumumu i se faatoesega vave ma kiliki le vitio. Oi! O le isi aso valea i le faʻatauina o polokalama. O le mea e fiafia ai, na foliga mai ua faamalieina le kalani i laʻu imeli tulitatao o loʻo faʻamatalaina le snafu. Ae na ou aoaoina se mea e tasi: FA'A'U'U LOU IA FAI A'O LE'I faia se isi telefoni.

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro