Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Masina Masina-I Konafesi Faʻaliliu Matua i Tagata Auai

Fa'afefea ona Fa'aaoga e Matua ma Faiaoga Konafesi Telefoni e Faafaigofie Fesootaiga

Pe o oe o se faiaoga e tuuto atu i le manuia o au tamaiti aʻoga poʻo se matua o loʻo auai malosi i le aʻoga a lau tama, fonotaga a matua ma faiaoga fesoasoani e fa'afeso'ota'i le va o feso'ota'iga i le va o mea o lo'o tutupu ile fale ma totonu ole potuaoga. I le blog o aso nei, o le a matou suʻesuʻeina pe faʻapefea ona faʻaogaina e matua ma faiaoga le telefoni feaveaʻi e lagolago ai le aʻoaʻoina o tamaiti aoga.

Fa'ateleina Fono Fa'amatua ma Faiaoga

O fonotaga a le tagata lava ia i le va o matua ma faiaoga o se avanoa sili lea mo matua e faamasani ai i faiaoga o a latou fanau ma mo faiaoga e talosagaina le fesoasoani a matua i le faamalosia o taunuuga manaomia o aoaoga ma mausa suesue. Ae ui i lea, e taua tele, e mafai ona tele se taimi e alu ai ma faʻalavelave mo i latou uma e aofia ai - aemaise lava pe a mafaufau i le tele o tamaiti aʻoga e ono maua e soʻo se faiaoga! Faatasi ai ma le tele o matua e taumafai i ai, e mafai ona faigata i faiaoga ona maua se taimi e tuu atu ai i matua o tamaiti aoga le tele o le gauai atu ma manatu faaalia i le alualu i luma o le la tama.

Faigofie ona fa'atulaga ma sili atu ona faigofie ona auai, fonotaga telefoni ofo atu se avanoa faigofie i fonotaga a le tagata lava ia e le manaʻomia ai matua e malaga poʻo faiaoga e nonofo i la latou aʻoga pe a uma itula. I le va o matua-faiaoga ma po e toe foi atu i le aoga, o telefoni vave ma le le aloaia o konafesi e faatasi i le masina pe sili atu e mafai ona maua ai e faiaoga le avanoa e faasoa atu ai i matua pe faapefea ona faatino a latou fanau i totonu o le potuaoga faapea foi ma mea e mafai ona latou faia e uunaia ai lo latou aoaoina. ma manuia faaleaoaoga. E faapena foi, o ia valaauga e mafai ona maua ai e matua le avanoa e fai ai ni fesili ma aoao pe faapefea ona fesoasoani ia latou fanau ia manuia aoaoga i fafo atu o le potuaoga. O fonotaga masani i telefoni, fa'aopoopo i po a matua-faiaoga ma fonotaga a le tagata lava ia, e fesoasoani i matua ia fa'ato'a auai i le manuia o a'oa'oga a a latou fanau i le tausaga a'oga atoa.

Pulea Fa'atonu Valaau o Konafesi Fesoasoani i Faiaoga e Pulea Talanoaga (ma O Latou Taimi!)

E ui o le tele o faiaoga e faafeiloaia matua e auai [ma le naunautai] i le olaga faaleaoaoga a a latou fanau, ae o telefoni konafesi tetele i le va o se faiaoga nofofua ma ni matua se toatele e faigofie lava ona le mafaia pe a le pulea mai le amataga. O le mea e lelei ai mo faiaoga o loʻo vaʻavaʻai e faia telefoni faʻatasi ma matua, lugalaina ma telefoni pule faʻatonutonu fa'atagaina i latou e fa'afaigofie ona pulea po'o ai e tautala-ma afea! Faatasi ai ma le tomai e setiina ai le mute mote o le konafesi faapea foi ma le gugu ma le leo o le telefoni i le taimi o se konafesi, o faiaoga e talimalo i se konafesi e i ai le pule atoatoa i fonotaga o konafesi telefoni ma matua.

Avea le Konafesi Telefoni ma Meafaigaluega mo le Fegalegaleaiga a Matua

E leai se totogi e fa'atulaga, saoloto e fa'aoga, ma avanoa mo le fa'aoga 24/7, o se laina tu'ufa'atasia o le telefoni e mafai ona avea ma se uo sili a le faiaoga pe a o'o mai i le fa'atuina o laina o feso'ota'iga ma matua oa latou tamaiti a'oga. A'oa'o atili e uiga i le vala'au i le konafesi po'o le faia o se tala ile FreeConference.com i aso nei!

 

FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Fausia se tala fua i le aso ma poto masani maua fua teleconferencing, download-leai se ata vitio, vaeluaina vaʻaiga, 'upega tafaʻilagi fonotaga ma sili atu.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro