Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Naifi i fafo! Vasega Kuka I Koneferenisi Saoloto

O le kuka e le gata o le malosi lea i tua atu o le evolusione o tagata, ae o se tasi foi o ata sili ona maoae o le lalolagi. E ui o le tele o kuka e sau mai sauniuniga, saogalemu o meaʻai, ma le fuafuaina o lau mise-en-place, e mana'omia se lima poto e fai ai mea'ai mata'ina ma suamalie.

E le o tagata uma o se kuka masani, ae e le afaina - e tele punaoa i luga o le Initaneti mo le aʻoaʻoina o le kuka lelei. O se tasi o nei auala e ala i le faia o fonotaga saoloto i luga o auaunaga vitio: o le auala lea, e mafai ona aʻoaʻoina vasega kuka i soʻo se taimi mai soʻo se mea. Pe o oe o se tagata amata poʻo se tagata kuka poto masani, faʻataʻitaʻiga i taimi uma e lelei atoatoa.

Mo faiaoga: FreeConference.com o loʻo iai mea faigaluega uma e te manaʻomia e faʻafeiloaʻi ai se vasega aoga kuka kuka. Mo tagata a'oa'o: fa'ama'ai au naifi ma sauni e a'oa'o pe fa'apefea ona fai!

 

Manaia Moa!

O le a'oa'oina o le kuka lelei e mana'omia ai le tele o fa'ata'ita'iga ma sina onosa'i—o nisi fo'i fa'apolofesa e le afaina.

Lima i luga o fua ma faatonuga

O vitio kuka e aoga, ae o le tele o taimi e tiga ai le toe siaki i tua i se laasaga patino, metotia, poʻo le tautalaga. Aemaise lava pe afai o oe i le ogatotonu o le kuka ma o loʻo ufiufi ou lima i meaʻai pe o loʻo e faʻamaufaʻailogaina au meaʻai i le taimi e tasi, faitau e uiga i fa'amaufa'ailoga vacuum sili ona lelei ma maualuga ma fa'atau sau mea'ai pe a'oa'o pe fa'amaufa'ailoga au mea'ai. O le i ai o se faia'oga e a'oa'o atu i le taimi moni e fesoasoani lea e ala i le tu'uina atu o fa'amatalaga vave ma fautuaga-o nisi taimi e tasi le mea sese taua e mafai ona fa'aleagaina ai se ipu atoa, o lea e taua ai i taimi uma le sa'o ma le fua ma ana sauniuniga.

E mafai foi e faiaoga ona ofoina atu isi ituaiga o fautuaga—mo se faataitaiga, taimi sili ma taimi sili ona leaga o le tausaga e faatau ai se ituaiga o fua o faatoaga, po o fautuaga mo le teuina o meaai mo se taimi umi. O faiaoga poto masani e masalo na faʻaaluina le tele o taimi i umukuka faʻapolofesa poʻo kuka i le fale, o lea e aoga ai le faʻalogo ia i latou!

Talu ai o le FreeConference.com e galue i soʻo se masini ma se suʻesuʻega, e mafai foʻi ona e faʻaogaina lau telefoni ma le Wi-Fi fesoʻotaʻiga e faʻaalia ai lau ipu e iloa ai pe na e faia saʻo. E le toe iai ni komipiuta fa'aletonu e ave i totonu o le umukuka!

Faaali atu i le lalolagi lau mea'ai a aganuu!

Papatusi o Mea'ai Eseese

O lau kuka e tautala tele ai e uiga ia te oe lava ma lau aganuu—tuu au meaai e tautala!

O se tasi o itu e sili ona matagofie o le gaosiga o mea taumafa o lona faalelalolagi—o aganuu eseese i soo se mea e kuka ai meaʻai e eseese, ma o le mauaina o musumusuga mai punaoa eseese e mafai ona faaosofia ai ni vili fou i luga o ipu masani, faiga kuka “fusion”, po o fua fou atoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata tagatanuu i Mekisiko na muamua faʻatau sana (saito), ma o lenei mea na maua na suia ai le lalolagi o meaʻai talu mai lena taimi. E tutusa lava mo le faʻalauiloaina o meaʻai Iapani i Amerika i le 20th seneturi, ma o le taimi nei "Asian fusion" o loʻo tupu i le tele o faleaiga i le salafa o le lalolagi.

Pe o lau metotia o se fua fa'atupu-tupulaga a le aiga, o se mea fa'aleaganu'u (pei o le borscht po'o le sushi, mo se fa'ata'ita'iga), pe na'o se fa'afefiloi suamalie, e tatau ona fa'asoa. Faiaoga: fa'aali i le lalolagi mea'ai a lau aganu'u e ofoina mai!

Toe fo'i, e eseese le kuka mai le matua faigofie i le faigata ma le tiga—e tusa lava po'o le a le faigata o lau ipu, e fesoasoani lava i le mauaina o ni fautuaga fa'apolofesa. O le su'eina o se faufautua kuka e mafai ona fesoasoani ia te oe e teu ai tupe, fiafia atili i lau kuka, ma fesoasoani ia te oe e maua ai le anoanoai o metotia fou ma ipu. O ai na te iloa? Masalo o le ae mauaina lau isi kuka kuka i luga ole FreeConference.com.

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro