Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona mafai e le feiloaʻiga i ata vitio ona fesoasoani ia te oe e tausisi i lau iugafono a le tausaga fou

SparkletsO le masani lava e tasi i le faʻaiuga o tausaga taʻitasi uma ma le amataga o le fou. Vagana ai mo lenei tausaga, ua tatou maua le sefulu tausaga e tulimatai i luma! Faatasi ai ma se amataga fou e maua ai iugafono tatou folafola atu o le a tatou tausia. Aua o mea uma, e tofu i tatou uma ma ni faʻamoemoega lelei e ola i se soifua maloloina, malosi, sili atu gafatia olaga, ae o le mea moni e sili atu faigata nai lo foliga! Pe o lea?

Faʻafefea pe a fai o fonotaga vitio e mafai ona fesoasoani ia te oe e tausisi i lau iugafono tausaga fou umi atu i le masina? Fai mai le a suʻesuʻega sili atu i le 1,450 tagata Amerika, o le sili ona lauiloa iugafono a le Tausaga Fou o: Faamalositino ia maua i foliga, meaai e faʻaalu ai le mamafa, sefe tupe, 'ai maloloina sili atu i le lautele, faʻaaogaina se oe lava tausiga masani ma femalagaaʻi. Atoatoa masani masani ma amioga agaʻi i le ola a soifua maloloina ola.

Ae tatou vaʻai i ai. E faalavelave le olaga. E maualuga galuega manaʻomia ma e leʻo faʻatulafonoina aso faʻatulagaina. O le olaga faʻale-aiga e manaʻomia le taimi ma le onosaʻi, ma o le tausiga o oe lava e taua tele i se tasi laasaga o lau tuputupu aʻe. O na o le tele o polo e juggle! Afai o se tasi o nei iugafono o loʻo i luga o lau lisi, o le ala lea o le faʻaaogaina o ata vitio faʻafesoʻotaʻi tekonolosi mafai ona maua ai e oe se sili atu lelei galuega / olaga paleni masani e taofia ai oe i luga o lau taʻaloga i totonu ma fafo atu o le ofisa.

Iugafono # 6: Faʻamalositino ma Taumafa e Faia I Foliga

osoosoMo i latou eo atu, na o le manatu o le oomi i se itula e faʻamalositino foliga taufaafefe. Faatasi ai ma le savaliga savali i le galuega i le taeao pisi, faʻafefea ona faʻamoemoeina se tasi e maua se sili atu itula pe lua? O le filifiliga e valaʻau atu i se fonotaga mai le fale e ala i fonotaga i luga o le vitio e maua ai e soʻo se fetuutuunaʻi e vaneina se poloka taimi e faʻasaoina mo le feoaʻi. I le tipiina o le malaga, feutanaiga vitio mai le fale (tusa lava pe mo na o le tasi le taeao po o le aso i le vaiaso!) Maua ai le avanoa taimi e faia ai se galuega i le fale, faia i le faletaʻalo, pe alu mo le tamoe.

Iugafono # 5: Sefe Tupe

E mafai e tagata uma ona tau malamalama i mea e alu iai a latou tupe. O le setiina o fonotaga video i lenei aso ma lenei tausaga i luga o lau komupiuta e vave, faigofie, faʻatuatuaina, e le aofia ai download ma maua fua. Naʻo le faʻamoemoe i wifi ma se komepiuta, e faʻatagaina oe ona ulufale saʻo i lau 'au i soʻo se mea latou te i ai. O lau faʻamatalaga, pitch, poʻo le faʻatalanoaga e mafai ona toso ese ma le le pona e aunoa ma lou i ai iina - pe totogi mo kesi, paka ma le tausiga o se taʻavale.

Faʻapefea le sefe o tupe i le tausiga o le aso pe a mafai ona e faigaluega i aoauli mai lou fale? Ma na salati $ 12 i le 'aiga aoauli pe a fai e te toe sauniga i tua i le aso atoa? E pei ona maua mai i ISA aso nei, Amerika o loʻo faʻaaluina, i le averesi, $ 11 i le taumafataga pe a 'aʻai i fafo i le taimi o le aoauli itula, ae o le tau (i le averesi) e $ 6.30 e sauni ai ma faia lau oe aoauli. I le fonotaga i luga o le vitio i le fale, e mafai ona e saunia se meaʻai e ai pe uu ni au meaʻai i lou malologa. E mafai e lenei mea ona laveaʻi oe mai le faʻaaluina o le lata i le $ 3,000 i le tausaga - naʻo le 'aiga o le aoauli! E te le manao e alu i le matafaga i le Caribbean? E mafai ona e aumaia lau komepiuta ma oe ma auai i lau fonotaga e ala i le video conferencing, foi!

Iugafono # 4: Faigamalaga Sili Atu

O se tasi o le tele o aoga o faʻaupuga vitio o le mafai ona faia i soo se mea ma se mausali fesoʻotaʻiga wifi. O se tafaoga minute mulimuli atonu e sili atu ona talafeagai pe a fai e te o ma lau galuega. Pe atonu e sili atu le mafai ona tipiina le alu i le taimi o le vaiaso ia ofi i sili atu galue (talofa fetuutuunai itula!) ina ia mafai ona e maua le faaiuga o vaiaso e alu i luga laiti malaga i auala fea e te nofo ai.

Iugafono # 3: Ia Maopoopo

E le o se mea e masani ai le savali i fafo o le ofisa i se taimi mulimuli ane nai lo le faaiuga o le aso. Na umi se taimi o fai se fonotaga, na omai pea imeli, e le taofia le tuʻituʻi o tagata faigaluega i lou faitotoʻa. I le faʻatinoina o se metotia faʻafesoʻotaʻiga e aofia ai le tele o fonotaga vitio, oe mafai ona faʻatulaga lou olaga ia sili atu ona faʻamaopoopo. Nai lo le faanatinati atu i fafo o le fonotaga e alu i le faleoloa ae lei tapunia, faʻatulaga lau fonotaga i luga ole laiga ala i ata vitio muamua i luma o le taimi ina ia mafai ona e faia le vave vase i totonu ma fafo atu i faleoloa ma ia lava taimi mo lau fonotaga. Pe aumai i le fale ma oe!

Iugafono # 2: Meaʻai maloloina

SalatiFaʻatasi ai ma sina vaega o taimi faʻaopoopo ma faʻalapotopotoga e ala i fonotaga vitio, sauniaina o meaʻai ma le faia o filifiliga maloloina e atili ai ona lamolemole. E te le tau filifili i le va o soʻoga soʻo se lua poʻo le faʻatumu o meaai mama mai le ofisa pe a e lavea le pa piliki i le 3 i le afiafi. Nai lo lena, e i ai sina taimi sili atu ma mafaufau loloto i ni soifua maloloina filifiliga e mafai ona faia e ala i le mafaufau i luma mo se taimi o le aso ma le teuina o se aoauli lelei e le falai, gaosi pe taugata!

Iugafono # 1: Sili Atu Oe Tausiga

Fausiaina o se masani masani ona maeʻa mea. O le i ai o faiga ma faʻagaioiga i le nofoaga e fausia ai se tafe e faʻateleina galueaina ma unaʻia le puleaina o taimi. A e sifi i se sili atu vitio fonotaga-faʻavae auala ua faʻatulagaina, oe mafai ona fausiaina mea e te manaʻo e ausia faataamilo i le faia o galuega. Afai e avanoa mo oe e faʻamautu itula faigaluega fetuʻunaʻi mai le fale i Aso Faraile uma aoauli pe faigaluega umi itula i le ofisa ae ave se 'aiga umi o le aoauli, nei fausaga avanoa mo le taimi e faia ai mea e te maua ai lagona lelei. Piki i luga se vasega yoga i le taimi o lau malologa. Fai sina faʻatauga i lou pitonuʻu pe a maeʻa lau fonotaga i luga ole laiga i luga ole taimi - na e iloa fonotaga i luga ole laiga ia tumau i le faʻavasegaina o taimi sili atu nai lo fonotaga faia i le tagata?). Fai se 'aiga o le taeao-nofo ma le aiga Aso Gafua taeao nai lo le faʻatali i feoaʻiga!

O le tele o iugafono e faia e talepe se leaga amio a le pe aapa i se oe lava sini. Matau pe faʻafefea ona faʻasolosolo iugafono taʻutaʻua le avea o se tagata sili ona atoatoa atinaʻe, soifua maloloina. O avanoa mo lenei uiga agaʻi i le paleni lelei o galuega-o le olaga e le uma ma tekinolosi faʻafesoʻotaʻi tekonolosi ua fuafuaina e faʻapipiʻi le va i le va o le ofisa olaga ma le olaga olaga.

Tuʻu le FreeConference.com ma le kamupani o loʻo faʻatautaia le fonotaga i luga o le vitio oe manaʻomia le faia lenei sefulu tausaga fou o se fiafia ma olaola! Lagona le talitonu i lou mafai e gaosia galuega lelei ma tausisi malosi faʻafesoʻotaʻiga ma lau 'au e aunoa ma le faʻalauteleina oe lava manifinifi. Faʻatasi ai ma foliga e pei o le Laupapa Faʻaletonu luga ole laiga, Fefaasoaaʻi Mata ma Vitio Faʻamauina, lou olaga galue mafai ona tumau paleni ma aoga, faia le isi 10 tausaga lou sili sefulu tausaga ae!

Manuia le Tausaga Fou mai le FreeConference.com!

E leai sau FreeConference.com Teuga tupe? Saini e Saoloto!

[ninja_forms id=80]

 

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro