Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O Vitio Conferencing Le Lumanaʻi?

tagata tioata matatioataI totonu o le lalolagi faʻapisinisi, o faʻasalalauga vitio ua lauiloa mo le tele o tausaga, aemaise lava i tagata faigaluega mamao, numera numera, ma kamupani tetele. Alamanuia e pei o IT ma tekinolosi, tagata faigaluega, tagata mamanu, ma isi mea ua faʻalagolago i fesoʻotaʻiga faʻalapotopotoga o se auala e tumau ai fesoʻotaʻiga.

Mo le tele o tagata, peitaʻi, o faʻasalalauga vitio atonu e leʻi tele i luga o le radar - seia oʻo i le 2020 na tupu.

Faatasi ai ma se faʻamaʻi na maua ai le lalolagi, na paʻu ai fonotaga vitio e aofia ai ma suia le tele o alamanuia ma aiga. Afai o lau fale faigaluega o loʻo i luga o le faʻaleleia o le latou galuega i faʻasalalauga vitio poʻo ua tatau ona toso se faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻataunuʻu atoatoa le osooso, na vave ona iloa o le auala o le lumanaʻi (mo le taimi nei!) o loʻo ave lau pisinisi i luga ole laiga. . Na fa'afuase'i, o pisinisi e pei o a'oa'oga, ala o faasalalauga, ma le soifua maloloina e le'i taula'i atu i fa'asalalauga vitiō, ua tatau ona oso i luga o le ta'avale ma fa'aaoga se faiga e sili atu le vitiō.

tamaitai laptopO fonotaga vitiō o le mea e alu i ai ma o le mea sili lona lua i le i ai i le tagata lava ia e le tatau ona fa'ate'ia. E masani lava ona taʻu mai ia i matou o le vitio o le a suitulaga i telefoni (seʻi faʻalogo i se telefoni?) ma i le taimi nei ma le faʻateleina o le faʻateleina o faʻasalalauga vitio, o lena talafatu ua avea ma mea moni.

O le tausaga o fa'asalalauga vitio o lo'o i ai iinei ma o lo'o i ai i le tele o aiga ma alofilima i le salafa o le lalolagi. Ae o le ā le isi mea? O le a fa'afefea ona fa'aauau pea ona fa'aalia ma fa'atupuina le auala tatou te fa'agaioi ai se pisinisi, feiloa'i ma tagata fou, ma feso'ota'i ma ē pele?

(alt tag: Fafine fiafia o nofo i luga o le fola i tafatafa o le faamalama susulu, faʻasaga vae ma se komepiuta matala, inu lauti ma faigaluega mai le fale)

Le Lumana'i O Konafesi Vitio

O le a le mea na manatu muamua o se faʻataʻitaʻiga o le mafaufau (The Jetsons, soʻo se tasi?) Ona liliu ai lea i se faʻamanuiaga o le galuega tele mo le maualuga maualuga ma le VIPs, o faʻasalalauga vitio ua faʻamautuina nei lona tulaga o se auala talafeagai o fesoʻotaʻiga mo tagata uma.

Ua i luga ma luga, ua aliali mai o le faʻamaʻi na avea ma faʻalavelave i le faʻavavevaveina ma le faʻaaogaina o ata vitio e le gata mo le C-level execs i atinaʻe ae mo le faʻatupulaia o pisinisi i luga ole laiga, tagata faigaluega mamao ma matua matutua! Ua avea ma feso'ota'iga fa'akomepiuta e fa'atupuina ai le felagolagoma'i, fa'amalosia le galulue fa'atasi ma o le fa'avae o lo'o fa'alagolago iai tagata faigaluega.

Sei o tatou maulu i totonu teisi loloto:

Upega tafa'ilagi ma ata vitio mo pisinisi e iai faʻateleina e 500% i le faʻatauga gaioiga talu mai le amataga o le faʻamaʻi i le faaiuga o le 2019. I le vaʻaia o le manaʻoga e sui i se ata sili atu-muamua, e tusa ma le 67% o kamupani ua faʻateleina a latou tupe faʻaalu e faʻaoga ai fonotaga vitio.

O se fa'ata'ita'iga fa'atauva'a fa'atauva'a vitiō e fa'aalia ai o le mana'omia ma le mana'oga mo le tekonolosi ua fa'ato'a solo i le kiona i le tele o tausaga. Aemaise lava i fofo fa'atalanoaga vitio e maua fua e ofoina atu le tele o fa'aaliga saoloto fa'atasi ai ma oloa totogi ma mea fa'apitoa, fa'ailoga na faia le gaioiga ma le fa'afaigaluegaina.

talanoaga faavaegaE masani lava, o lenei mea ua lagolagoina galuega mamao ma le taulai atu i fonotaga ua faia "lalolagi." Po'o fea lava e te i ai fa'aletino, e mafai ona e fa'aalia toetoe lava. O tau pisinisi e toso e 30% faatasi ai ma fonotaga vitio e faia i luga o le initaneti nai lo le tagata lava ia. O le taimi lava e tipi ai le pasese, faletalimalo, felauaiga i luga o le eleele, ma per diems, mafaufau pe o le a le tele o tupe e maua e ala i le talimalo i luga ole laiga!

E le gata i lea, e lagolagoina ma faafailele le galulue faatasi. E oo lava i se au mamao, 87% o sui usufono "Fai mai latou te lagona le sili atu ona fesoʻotaʻi ma a latou paaga i faʻasalalauga vitio." E ala i le tausisia o se masani e aofia ai fonotaga i luga ole laiga, ofisa uma, ma tagata faigaluega mamao e mafai ona faʻaauau pea ona faʻamalosia a latou vaʻaiga faigaluega aʻo faʻagasolo aganuu a kamupani i luga ole laiga, faʻamaonia o se laufanua mamao e le tatau ona avea ma faʻatau pisinisi!

Faʻaleleia le galulue faʻatasi e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina. E fesoasoani le vitio e fa'atumauina ai tagata auai ma i le taimi nei. I le a palota o le 2,610 tali, o fa'amaumauga nei e fa'apea:

  • 56% o tagata e faʻamaonia le tele o galuega aʻo i luga o se telefoni
  • 16% taʻutaʻu le faʻalavelave i le taimi o se fonotaga a le tagata lava ia VS. 4% i le taimi o se fonotaga vitio
  • 63% fai mai ua sili atu lo latou saunia i luga o le mea e ufiufi pe a fai o se fonotaga vitio
  • 66% fa'aoga fa'asalalauga vitiō mo lima uma i luga o le nofoa ma fonotaga a 'au
  • 27% fa'aaogaina mo fonotaga ta'ito'atasi
  • 18% faʻaaogaina mo faʻasalalauga a kamupani

I se faapuupuuga, e iai le malosi o faʻasalalauga vitio e fausia ai se faʻalapotopotoga faʻapitoa aʻo faʻatumauina aganuʻu a le kamupani, ma tumau i luga o le ala faʻatasi ma faʻatinoga, faʻaleleia le galulue faʻatasi, ma faʻaleleia le faʻaogaina. E foliga mai o se laasaga i le itu saʻo, a ea?

(alt tag: 'Au e to'afa o lo'o nonofo i le ofisa maualuga i luga o le laulau a le potu fono, talatalanoa ma fa'asino i se komepiuta feavea'i)

Aisea e avea ai Vitio Conferencing Le Lumanai

O ta'iala o lo'o fa'aauau pea ona fa'aleleia atili ai le manuia o lau pisinisi i le lumana'i o le tu'uina atu lea o 'au i:

  1. Faʻaliega:
    Konafesi vitio fua e ofoina atu le fetuutuunai sili mo tagata faigaluega e faʻatauaina le paleni o galuega-olaga. O sui o le 'au e manaʻomia e galulue mai le fale e mafai lava ona auai i talanoaga pe o latou i luga o le laulau a le potu fono pe nonofo i le fale i le latou umukuka. Faatasi ai ma le taulai atu i le fetuutuunai, e lagona e tagata faigaluega e sili atu ona latou pulea o latou olaga, ma o lea e faʻaalia ai se maualuga maualuga o le faamalieina o galuega ona oʻo atu ai lea i le faʻamauina lelei o galuega. O tagata faigaluega ile fale ua faʻamaonia e galulue malosi ma sili atu le atamai, gaosia 13% sili atu a'o galue pea i itula tutusa!
  2. Mobility:
    O le lagona o le le tatau ona nonoa i se kesi o se faailoga moni o taimi. Nai lo le nonoa i luga o le nofoa ma vaʻavaʻai atu mo imeli, faʻamatalaga ma le i ai faaletino i totonu o le ofisa e auai i fonotaga, faʻatasi ai ma faʻamatalaga vitio, e faʻagasolo mea uma i luga ole laiga mo le faʻaogaina atili. E mafai lava ona e pu'eina nei ma matamata mulimuli ane, pe auai i se fonotaga mai so'o se mea e te i ai i le taimi. O lo'o fa'aleleia atili le ta'avale i se telefoni feavea'i e mafai ai ona e fa'atulaga ma auai i fonotaga i luga ole laiga mai lau telefoni feavea'i. O le polokalama telefoni vitiō e tu'uina atu ai ia te oe le telefoni fe'avea'i ma feso'ota'iga vitiō e ala i le Android ma le iPhone, ina ia mafai lava ona e faia galuega i so'o se mea e te feoai ai.
  3. Galulue Fa'atasi:
    I le avea ai o se vaega o se vaega tele pe to'aitiiti, o le galulue fa'atasi i fa'aaliga ma talanoaga e tele lava ina tupu mai se mea pu'e pu'e. Ae a'o tatou aga'i atu i le lumana'i ma aga'i atu i se lisi o mataupu o le “galuega mai le fale”, ua aliali mai ua fa'atupula'ia le taloina i le 3D. Mai lau lanu meamata, e fa'asolo ai filiga, VR avatars, ma isi mea, o le manatu o lo'o galue fa'atasiga vitio e fa'aola atili ai le poto fa'apitoa. O mataitusi e pei o taaloga vitio, sili atu le lautele o vaaiga, ma fesoʻotaʻiga faʻafesagaʻi tuʻufaʻatasia o le a aʻafia ai le galulue faʻatasi lelei ma sili atu ona lelei.

Le Lumana'i O Konafesi Vitio e Faatatau Uma i le Fa'aolaola

I tulaga o galuega ma fonotaga i luga ole laiga, e tupu le gaosiga pe a faʻafaigofie fesoʻotaʻiga, taulaʻi, ma mafai ona faʻaogaina i le tele o masini e sili atu le saoasaoa, saʻo, ma le tuʻuina atu.

Laa i taeao e ala i le faʻatinoina o faʻasalalauga vitio e faʻaleleia ai le gaosiga ma:

  • Tekinolosi fa'avae su'esu'e, leai se seti
  • A polokalama feaveai i luga o lau Android poʻo le iPhone
  • Konafesi Vitio e fa'aalia ai le gagana a le tino ma le leo
  • Fa'aaliga sili atu fa'afiafia e fa'aoga ai le fa'asoa lau
  • Fa'afaigofie ona maua ma toe maua mai fa'asalalauga, feso'ota'iga, ma faila

Fa'agalo mea faigaluega mamafa ma mea faigaluega na sau muamua ma fa'asalalauga vitiō. E le gata ina taugata le tekinolosi, faigata, ma faʻaopoopoina se faʻaopoopoga faʻaopoopo o le seti, o le taimi nei o le faʻafesoʻotaʻi e faigofie ma naʻo le aofia ai o se masini, masini komepiuta faʻapipiʻi ma se initaneti.

Tuu le FreeConference.com e faʻamaonia pe aisea e avea ai fonotaga vitio ma ala atamai e tau atu i le lumanaʻi manuia o lau pisinisi. Ia fa'amautinoa o lo'o sauni lau avanoa faigaluega i le lumana'i fa'atasi ai ma fa'asalalauga vitiō e maua fua e ofoina atu ai se fa'atūlaga fa'afeso'ota'i lua-auala malosi, fa'apipi'iina i le tele o vaega eseese e tu'uina atu ai i lau pisinisi le pito i luga. Afai e leai se totogi - e pei o se telefoni feaveaʻi e leai se totogi, faʻasalalauga vitio e leai se totogi ma fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti e leai se totogi - e sili atu ona faigofie le fesoʻotaʻi.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro