Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻalauiloaina: FreeConference's faʻaopoopo valaʻau telefoni feaveaʻi

Faateʻia PuffinI le anoanoaʻi o galuega e faʻataʻamilomilo, o nai mea e noatia e seʻe i lou mafaufau. Galo e piki i luga le fufulunifo? Leai se faafitauli! E mafai ona e suʻesuʻeina lena mea mulimuli mai le paipa. Faʻailoa e sasaa le masini tagamea i luma ole galuega? Aua popole! O na ipu o le a faʻatali mo oe pe a e taunuʻu mai i le fale nanei. Faʻagaloina o ni nai mea i luga o lau "E Fai lisi" atonu e le o le iʻuga o le lalolagi, ae o le galo e faʻatagaina se tasi taua i luga o lau FreeConferensi valaʻau mafai ona lagona e pei pei.

mea e laki ai, Faʻasalalauga ua faigofie ai ona faʻaopopo se tagata faʻagaloina i lau telefoni i ni nai taimi. Faʻafetai i le Add Callers faʻaaliga e mafai ona e faʻapipiʻiina se isi tagata auai i totonu o le valaʻau i le taimi na latou oso ai i lou ulu. I le faʻaaogaina o le FreeConference Web ma Vitio Valaʻauina fesoʻotaʻiga, o le talimalo o le telefoni o loʻo i ai le filifiliga e "faʻaopopo tagata auai" i le kilikiina o le faʻamau i le pito i luga o le valaʻau faʻamalama. E otometi lava ona lafo e le FreeConference se valaaulia i lau filifilia fesoʻotaʻiga lickety-split, ina ia latou mafai ona oso i luga o le telefoni i le taimi latou te manaʻomia.

Pe o lou valaʻau e tautevateva i le teritori o loʻo manaʻomia ai se faʻapitoa faʻapitoa, pe na ona galo ia te oe valaʻaulia se uo i le valaʻau, FreeConferensi o iina e fesoasoani ia te oe i fafo. Taumafai e faʻaopopo se tagata auai i le ogatotonu o valaʻau i le aso, ma o le ae vaʻai ai i le faigofie tele.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro