Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻaaogaina Screenshare I Au Ofisa Meafaigaluega

O le a le Screenshare? E fa'afefea tonu ona alu se tasi e tu'uina atu i isi le avanoa i la latou komepiuta komepiuta? Mataina o le mata ose auala fou e fa'aleleia atili ai lau vala'au konafesi; tagata auai kiliki i luga o lau sootaga konafesi muai tofia e matamata i soo se mea e mafai ona e faʻaalia i luga o lau lava lau.

O le a le mea e mafai ona ou fa'asoaina ata? 

ata fa'asoa mata

Fa'aleleia lau feiloa'iga ile va'aiga ile Fetufa'aiga Mata!

O le a tonu la le mea o loʻo faʻasoa e le au faʻasalalau? Ta'u igoa! Fa'aaoga le SEO Cairns e savalia tagata fa'atau i se upega tafa'ilagi fou, pe fa'aalia se fa'afouga i lau polokalama. E mafai ona e ta'avale i luga o itulau uepi, fesuia'i i isi nofoaga, pe toso i luga se talosaga fou i le ogatotonu o le vasega. E leai se tapulaa i meafaitino o loʻo e faʻaogaina! Fa'atasi ai ma le fa'asoaina o lau mata, o so'o se mea e mafai ona e fa'aalia i luga o lau lava lau e mafai ona maua e au matamata.

O nisi nei o auala o loʻo faʻaogaina ai e sui auai o le konafesi le faʻasoaina o lau:

  • Faaalia upegatafa'ilagi
  • Fa'aaliga polokalame
  • Otootoga talosaga
  • Toe iloilo fa'amatalaga o fonotaga
  • Talanoaga o poloketi

O lo'o va'ava'ai e fa'alelei au folasaga o le konafesi? Fa'asoa mata o le auala e alu ai! Fa'aopoopo le elemene va'aia i lau isi telefoni o le konafesi ma e te le toe tepa i tua.

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro