Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafesoʻotaʻi Vitio Fesoasoani Fesoasoani Galulue Faʻatasi

Fiafia fafine nofo i luga o le laulau 'ata, ma talotalo le komepiuta feaveaʻi a o auai i se vitio konafesiPe o se polofesa i se iunivesite faʻaaloalogia poʻo se faiaoga o loʻo aʻoaʻoina le aʻoga, e tumau pea le manatu - o le faʻatonuina o le gauai o se vaega taua o le aʻoaʻoina. I le avea ai ma se faiaoga, e taua tele le puʻeina o au tamaiti aʻoga, ma o le auala e fai ai e ala i aʻoaʻoga fefaʻasoaaʻi.

Konafesi vitiō e leai se totogi o le meafaigaluega e tatau ona i ai e tuʻuina atu i faiaoga le auala e taʻitaʻia ai ma faia se aafiaga i tagata aʻoga. A'oga fa'ata'ita'i po'o le fa'au'u, luga o le initaneti po'o le tuusao, a'oa'oga galulue fa'atasi e iai le malosi e fa'ata'atia moni ai le auala e a'oa'o atu ai ma fa'agasolo ai mea.

Se'i o tatou fa'ailoaina le a'afiaga o fa'asalalauga vitiō fua ile a'oa'oga.

E Fa'afefea ona Fesoasoani Vitio Conferencing I le A'oa'o Fa'atasi?

Va'aiga i le itu o tama'ita'i talavou o lo'o nofo i luga o le laulau o lo'o tusitusi i api fegalegaleai ma a'oa'o mai le faia'oga i luga ole laiga, va'aia ile lau o le desktopO nei aso, o se potuaoga e le tatau ona i ai ni puipui se fa. O fonotaga e aunoa ma se totogi e luluina ai le lagona masani o se laupapa i luma o laina o kesi e ala i le ofoina atu o se vaifofo.

O le aumaia o le potuaoga i luga o le initaneti e mafai ona faʻaalia i le tele o auala e aofia ai ituaiga uma o tagata aʻoaʻo i le tele o mataupu, mai vaega laiti suʻesuʻega Tusi Paia i semina tetele ma mea uma i le va. O le auala lenei e aoga tele ai fonotaga vitio i totonu ma fafo atu o le potuaoga:

Konafesi Vitio “I Le Vasega:”

  • Faateleina le Auai o Tagata A'oga
    O le alu i numera i totonu o le potuaoga o lona uiga e sili atu le vaʻaia o le faʻaogaina. O lenei auala e tele vaega o le aoao atu e valaaulia ai tagata aoao e faatofu i latou lava i le lesona ma o se taunuuga, e faatupuina ai se siosiomaga e sili atu ona auai. Ave le laupapa paepae i luga ole laiga, mo se faʻataʻitaʻiga, lea e sau o se ata faʻasalalauga vitio. Ose auala malie e tu'ufa'atasia ai ata, faila, ma vitiō e fa'asoa manatu palepalealuga, talepe i lalo manatu, ma galulue fa'atasi e tusi ata, tusi, ma fa'aopoopo elemene eseese. O se laupapa papa'e i luga ole laiga e fesoasoani fo'i e aumai tagata fa'atosina mai o latou atigi!
  • Se Siosiomaga Malosi
    Feso'ota'iga feso'ota'iga vitiō mo a'oa'oga e maua ai se avanoa fa'apitoa mo tamaiti a'oga e a'oa'o ai, fefa'asoaa'i, galulue fa'atasi, ma faitio. Na'o le mea lava lea e una'ia ai se lisi o a'oa'oga sili atu ona malosi e ala i le fa'amalosia o tagata auai ina ia auai ma i le taimi nei. E le gata i lea, afai e faʻamaumau lesona poʻo faʻamatalaga, e faʻateleina ai se filifiliga sili atu ona fetuutuunai mo tamaiti aʻoga e le o iai, ma tuʻuina atu i tagata auai se auala e maua ai le paleni i totonu o latou lava olaga olaola.
  • Sili atu Malosiaga I Vaega Fa'afitauli Fa'afitauli
    O le alu na o oe o lona uiga e vave ona e taunuu i ai ae o le alu faatasi o lona uiga e te alu mamao. O le fa'aogaina o talatalanoaga i luga o le vitiō e fai ma mea faigaluega e fa'amautu ai laina o feso'ota'iga i le va o tagata o le vaega e fa'aleleia atili ai le faiga o galuega ma mafai ai e tamaiti a'oga ona fefa'asoaa'i ma fa'atusatusa fuafuaga ma manatu. Mataina o le mata, o se fonotaga i luga ole laiga, pe faʻaaogaina le laupapa papaʻe i luga ole laiga o le talanoaina o manatu lavelave e talepe ai papupuni. Ma e mafai foi ona faia i le taimi moni!
  • Feso'ota'i I Tamaiti A'oga Mamao
    E mafai ona fa'afeso'ota'i tamaiti a'oga mai nofoaga 'ese'ese i meafai a le kosi. Faatasi ai ma le tele o mea o loʻo aʻoaʻoina i le faʻaaogaina vitio vitio, e mafai e tagata a'oga i totonu o le potuaoga ona fesuia'i fa'amatalaga ma se isi tamaititi i se isi potuaoga, auai i se felafolafoaiga ma se 'au mamao pe filifili se faiaoga po'o se uo faitau tusi i se isi nofoaga.
  • Fa'aaliga Mamao ma Poloketi
    Fa'atasi ai ma fa'asalalauga vitiō e leai se totogi e ofoina atu le laupapa papa'e i luga ole laiga, e iai le sa'olotoga o tamaiti a'oga e fa'ailoa fa'atekinolosi, pe i totonu o le potuaoga fa'aletino po'o le mamao. E mafai e tamaiti aʻoga ona tuʻuina atu faʻamatalaga faʻalelei, laupapa o lagona, tala faʻamaeʻaina, ma isi mea - numera! E faigofie mo faiaoga ona maka ma o talosaga uma o loʻo tuʻuina i se nofoaga e tasi.
  • Fai se Malaga Va'aiga Fa'apitoa
    Fa'atamaoaigaina lau mataupu aoaoina i le tele o tafaoga e filifili mai ai. Fa'alagolago i au mea'ai, e mafai ona e aumaia lau vasega i se malaga i se mauga mu malosi pe mafai fo'i ona e tu'uina atu ia i latou le feso'ota'iga e asiasi ai na'o latou. O lo'o avanoa avanoa mo tamaiti a'oga mai a'oga fa'ata'ita'i e o'o atu postgrad!
  • Laiti Pepa, Tele Fa'atusa
    O fonotaga vitiō e ofoina atu ai se auala e sili atu le fa'aa'oa'oina. O se taunuuga, o se tasi o mea muamua e le toe aoga o pepa e tufa atu. Tofiga, syllabi, poloketi - e mafai ona faia uma e ala i le auina atu o pepa ma faila e ala i talatalanoaga tusitusia, fonotaga i luga ole laiga, poʻo le laupapa paepae lugalaina.

Konafesi Vitio “As The Classroom:”

  • Feso'ota'i ma Tagata popoto
    O le a'oa'oina i luga o le initaneti e maua ai e tagata a'oa'o le fa'afaigofie ona maua le anotusi fa'apea fo'i ma faufautua, faiaoga, ma ta'ita'i latou te fia a'oa'o mai ma fa'atasi. E le gata i lea, e mafai e faiaoga ona galulue faʻatasi ma isi vaega e pei o falemataʻaga, tuʻufaʻatasia ma isi mea e tuʻuina atu mea, ma tagata fai sao e faʻaopoopo le moni ma le fua i mea o le kosi.
  • Ose Fesootaiga i luga ole Initaneti ole lalolagi
    Online, avanoa ma le taimi e le taua. Konafesi vitiō o le filo lea e fa'afeso'ota'i ai tagata a'oa'o mai le lalolagi atoa o lo'o fa'asoa fa'atasi i le mataupu o le kosi. Ole si'osi'omaga mafiafia lea ua matua ma le poto e fefa'asoaa'i ma aafiaga e fa'amatala fa'atasi. O va'aiga a le lalolagi ma fa'amatalaga e fesuia'i e fausia ni faauoga fou ma su'e ni auala e fo'ia ai fa'afitauli fou (ma tuai!) e fa'atupuina ai se fefa'asoa'iga fa'amatalaga i le loloto ma le lautele.
  • E Maua Avanoa A'oa'o Niche
    O faiaoga o lo'o i ai niche webinars, vasega i luga ole laiga, a'oa'oga, ebooks, ma isi, ua i ai nei le avanoa tau i le fa'asoa ma tufatufa atu o latou malamalama i tagata a'oa'o naunau. Va'ai pe fa'afefea ona fa'agasolo lau pisinisi i luga ole laiga? O loʻo i ai se ebook mo lena mea. E te mana'o e su'e se vasega tusipese? Su'esu'e ata o mea'ai? A'oa'o pe fa'apefea ona kolose papeti tamatamai lima? Faʻaleleia lau tusitusiga SEO? E iai vasega mo i latou!
  • A'oa'o e le'o Mapu mo Faiaoga
    Ina ia tumau le talafeagai ma muamua atu i le faʻaoga, e oʻo lava i faiaoga e manaʻomia ona aʻoaʻoina. Faatasi ai ma fonotaga vitio, e mafai e faiaoga ona tumau i luga o latou tomai e ala i le mauaina o tusipasi fou i luga o le initaneti, tulituliloaina o atinaʻe faʻapolofesa, ma fefaʻasoaaʻi ma isi polofesa e aʻoaʻo mai ai.

Naʻo sina mea Aua ma aua le faia:

Fa'asaga i le va'aiga a tamaiti a'oga e to'atolu i le iunivesite o lo'o saofafai i luma o le komepiuta feavea'i i le ogatotonu o talanoaga o lo'o galulue i se galuega i luga o le initaneti

E iloa e faiaoga e sili atu le aoga o tagata aʻoga pe a fefiloi aʻoaʻoga. A'oa'oga fa'afefiloi e aofia ai le fa'alogo ma le tautala, ma fa'ata'ita'iina tomai fa'afeso'ota'i eseese e fesoasoani i le tuputupu a'e o le tagata.

E amata, DO e pulea mana'oga o tagata uma i se fa'ata'ita'iga fa'atalanoaga e fa'ata'atia manino ai sini a vaega fa'apea fo'i le tali atu o tagata ta'ito'atasi.

FAIA fa'amautu le fa'amoemoe, fa'auiga sini ma taunu'uga mana'omia. AUA LE soona fai vaega. FAIA fa'aitiiti le tele o vaega e mafai ai ona aloese mai tagata a'oa'o mai le na'o le "fa'asa'o."

FAIA fa'aalia auala eseese mo le a'oa'oina ma le fa'amalosia o galuega ina ia fa'ataunu'uina. I totonu o le potuaoga poʻo le faʻasalalauga vitio, taumafai:

  • Talanoaga i le tanoa i'a: Fa'atulaga se vaega feololo i se vaega tele i totonu o le mama i totonu ma fafo lea e talanoaina ai e le vaega i totonu se autu poʻo se autu aʻo faʻalogo le vaega i fafo, tusia faʻamatalaga ma matau.
  • kulupu fa'asalalau: Vaevae i ni vaega laiti e galulue i se tasi vaega o se galuega tele pe fa'atupu manatu e uiga i se autu i se taimi faatulagaina.
  • Faiga fa'ata'amilosaga: O se fuafuaga o manatu palepalealuga e vala'aulia ai se vaega to'aitiiti e fa'atasia i se li'o (po'o se fonotaga i luga o le initaneti) ma tali vave i se fesili po'o se fa'afitauli a se faiaoga i totonu o se taimi pu'upu'u fa'amalamalamaina, e aunoa ma se faitio po'o se fa'amatalaga atili.

AUA LE faʻaaogaina faʻafitauli faʻapitoa poʻo fesili faʻavae. O fa'ata'ita'iga fa'ale-lalolagi o lo'o tu'uina mai ai fa'afitauli fa'alelalolagi fa'atasi ma e sili atu ona fa'afeso'ota'i ma fa'aalia ai se tulaga e sili atu ona moni e galue ai.

DO fa'alagolago i tekinolosi e faafaigofieina ai sootaga mau i totonu o vaega ma le va o tagata a'oa'o ma faiaoga. Vitio fonotaga o le isi mea e sili ona lelei i le i ai i le tagata lava ia, ma galue e faʻaitiitia le va i le va o le mea o loʻo i ai tagata ma le mea latou te fia o i ai!

E Fa'afefea ona E Si'itia le A'oa'o Fa'atasi?

E ala i le faataʻitaʻiina o mea e te talaʻia! O le fa'alauiloaina o a'oa'oga fa'atasi e amata ile fa'amuamua o le galulue fa'atasi nai lo tauvaga. O fonotaga fa'akomepiuta ua mamanuina fa'anatura e fa'atupuina ai lea ituaiga faiga a'oa'oga. I le avea ai o se vaʻaia-vaʻaia, faʻaogaina, ma fesoʻotaʻiga, o le aʻoaʻoina faʻatasi ua naʻo le amataga!

Faiaoga, pule, faufautua, polofesa, ma soo se tasi o i ai i le matata faaleaoaoga e mafai ona faaaoga se faiga e sili atu le galulue faatasi e faafailele ai le galulue faatasi, galulue faatasi, ma le lotogatasi.

E tusa lava pe o oe o se tagata fai pisinisi o loʻo aʻoaʻoina isi tagata fai pisinisi poʻo se tina nofo i le fale o loʻo aʻoaʻoina le susu ile luga ole laiga, o nai faʻataʻitaʻiga faʻatasi a le faiaoga:

  1. E Mafai e Faiaoga Aoao Atu ma Aoao Mai le Tasi
    Fa'aleleia faiga fa'apa'aga, fefa'asoaa'i fa'atasi ma fa'alagolago le tasi i le isi e tuputupu a'e, fesuia'i tala ma fa'asoa fa'amatalaga. Fetufaaiga tomai ma talanoaina mea na e aʻoaʻoina pe a e mauaina ni faʻamatalaga fou i se vasega po o loʻo e aveina.
  2. Magoto Ou Nifo Ise Poloketi Tele Tele
    O le faia o se poloketi e sili atu nai lo lou tomai seti e manaʻomia ai lima uma i luga o le foga. Su'esu'e se isi itu o le galulue fa'atasi e ala i le aapa atu i isi faia'oga ma fa'atonu, po'o tamaiti a'oga mai se isi itumalo, a'oga i lea atunu'u e tosoina se ata mata'ina, se mea fa'apitoa po'o se galuega alofa.
  3. Fausia se Nuu
    Aua lava nei taofia le aoaoina! Fausia se faʻalapotopotoga faʻapitoa (poʻo le tino) e mafai ai e tagata auai ona siaki i totonu e fefaʻasoaaʻi, talanoa, galulue faʻatasi ma moemiti i soʻo se mea e fai i avanoa tau aʻoaʻoga, galuega faatino ma manatu lapopoa lauulu! Auina atu valaaulia ma fa'amanatu e fa'atulaga ai fa'atasiga i luga ole laiga pe fai se vaega Facebook po'o le YouTube alaleo e fa'afeso'ota'i.

O le fa'alauiloaina o a'oa'oga fa'atasi e fa'atatau tonu lava i le auala e te a'oa'oina ai ma fa'agasolo fa'amatalaga, ma le auala e te faia ai! Fa'ataga vitiō e tu'uina atu ia te oe le auala e te mana'omia e tatala atu ai i se auala feso'ota'i vave atu e talepe ai tua'oi ma fo'ia fa'afitauli.

O le a le aoga o le a'oa'oina fa'atasi?

Pe a tatou galulue faʻatasi i se tasi poʻo se vaega o tagata, e faʻamalosia ai i tatou e vaʻai i le lalolagi i se tioata fou e ese mai ia i tatou lava. Ua tuuina mai ia i tatou le avanoa e aʻoaʻo ai mai manatu o isi tagata, o mea na tutupu ma auala e mafaufau ai. E ui o lenei mea e mafai i nisi taimi ona mafua ai feeseeseaiga, ae o le feeseeseaiga lava lea e tasi e mafai ona mafua ai le foafoaga.

A'oa'oga fa'atasi i le lautele, ma e ala i fa'asalalauga vitiō, fa'atupuina tomai fa'aagafesootai, tu'u avanoa i tupulaga e a'oa'o mai le tasi i le isi, galue e fausia le fa'atuatuaga, fa'auo ma le malamalama; fesoasoani e fa'atino a'oa'oga, fa'ama'ai tomai tau feso'ota'iga, maua le to'a i le fa'atupuina o se leo, ofo atu le lagolago ma fa'atusaina le auala e iu ai ina fegalegaleai le tagata ma isi i luga o le micro ma le macro.

Toeitiiti lava o gaioiga uma tatou te faia e galulue faʻatasi, e aofia ai i taimi uma se fesili ma se tali, o se feutagaiga poʻo se fefaʻatauaʻiga. O le a'oa'oina ua na'o le isi la'asaga i luga, ma a fai fa'atasi, o fa'amanuiaga ma taunu'uga e fa'ateleina!

O a Fa'amanuiaga ole Galulue fa'atasi ile A'oga?

O polokalame fa'akoneseti vitiō e maua ai se feso'ota'iga i le va o le a'oa'o ma le tagata a'oa'o. E ala i le faʻapuupuuina o le mamao (i le mea mulimuli, e foliga mai e leai se mamao!) Faʻatasi ai ma tekinolosi, o faʻamanuiaga o le faʻalagolago i le vitio e le gata! Pau lava le mea e te manaʻomia o se masini, fesoʻotaʻiga initaneti, sipika ma le leo, ma soʻo se tasi mai soʻo se mea e mafai ona aʻoaʻo pe aʻoaʻo (e fesoasoani pe afai e matala foi lou mafaufau!).

O a la aogā o le aʻoaʻoina faʻatasi?

  1. Sefe le taimi ma tupe
    O le fa'aogaina o fa'asalalauga vitiō e fa'asaoina ai fa'alapotopotoga ma faia'oga mea e lua e sili ona taua, taimi ma tupe. O le rech e tele lona uiga o le tele o tagata e mafai ona maua le vasega tutusa. E le gata i lea, e ofoina atu se avanoa avanoa mo faiaoga laiti-taimi ma taulaga hyper niche e galulue faʻatasi i se auala atonu e le mafai i se tulaga faaletino.
  2. Nofo Ise Potu A'oga i le Lalolagi
    O tamaiti a'oga e aofia ai le "potuaoga" e tu'ufa'atasia e le fiafia fa'atasi i le a'oa'oina ma autu, ae le o le va'aiga. E ono iai fo'i tala fa'atusa, ae fa'atasi ai ma tagata o lo'o fa'aogaina mea fa'aa'oa'oga mai le lalolagi atoa, e fa'afuase'i lava ona matala le si'osi'omaga fa'akomepiuta i se si'osi'omaga fa'aa'oa'oga e sili atu ona eseese.
  3. O Se Aafiaga Fa'atamaoaigaina
    O tagata mai so'o se ituaiga olaga e eseese o latou poto masani ma tala e fa'asoa e fausia ai le potuaoga. O a latou fa'aoga ma va'aiga e fa'atupuina ai se si'osi'omaga a'oa'oga e felanulanua'i ma fa'avasegaina mo se poto fa'atamaoaigaina e maua ai va'aiga ma manatu eseese.
  4. Liliu Miti i Mea Moni
    Faatasi ai ma konafesi vitio, e mafai ona tupu aʻoaʻoga i luga o le eleele. Afai na e mafaufau pe fa'apefea le asiasi atu i pyramids, alu e maulu i totonu o le Great Barrier Reef pe su'esu'e ana tioata, e mafai ona e i ai iina e su'e oe lava! Fai lesona ma aʻoaʻo atili faʻamalosi ma felanulanuaʻi e ala i le faʻaaogaina o nei mea faigaluega e faʻaopoopo ai le ola ma le poto masani i faʻataʻitaʻiga, aʻo fatuina se malamalama sili atu i le auala e galue ai le lalolagi.
  5. Faaopoopo le 1:1 Taimi
    E leai se tasi e aʻoaʻoina le auala tutusa. O le avanoa e tuʻuina atu ai i tamaiti aoga tasi-tasi-tasi taimi e taua tele mo lo latou aʻoaʻoina. O nei fegalegaleaiga anoa e le gata ina maua ai e faiaoga ni manatu faaalia, ae e lagona ai e tamaiti aoga le itiiti ifo o se numera ae sili atu le pei o se tagata! O fa'asalalauga vitiō e ofoina atu ai feso'ota'iga e lua-auala e fa'amalosia ai le fa'afeso'ota'i taimi ma fa'ataga ai se talanoaga e fa'ailoa ai fa'afitauli a'o ofoina atu fofo.

Fuafuaga o lesona e aofia ai fonotaga vitio e maua ai avanoa sili atu ona loloto ma sili atu mo le aʻoaʻoina:

  • E mafai e faiaoga ona aapa atu i tamaiti aoga e le masani ona auai i vasega (nofoaga i tua, le atoatoa o le aʻoaʻoina, tulaga o le soifua maloloina, ma isi)
  • E mafai ona fa'amaumau vasega ina ia mautinoa e saosaoa tagata a'oa'o pe mo vasega e fetaui ma a latou fa'atulagaga
  • E mafai e tagata atamamai ona faʻaalia foliga e faʻaopoopo i le faʻamaoni ma le fiafia o le vasega, faʻamatalaga autu, semina, ma isi.
  • O le taimi e tasi-i-le-tasi ua fa'atulaga, sa'o ma maua avanoa
  • Konafesi vitio a matua ma faiaoga mo talanoaga loloto ma talanoaga
  • E mafai ona fela'ua'i potu a'oga i 'ele'ele mamao ma maua vave avanoa i fafaga ola ma malaga fa'apitoa

Faatasi ai ma FreeConference.com, e mafai ona e talepeina i lalo puipui e fa ma tuaoi o soʻo se potuaoga e faʻaosofia atili ai le aʻoaʻoina. O le a'oa'o atu i le fa'aogaina o vitiō e maua ai e tagata a'oa'o naunau le avanoa fa'apitoa e a'oa'o ai ma tuputupu a'e mai le mea o iai. E leai ni avanoa, taimi, ma nofoaga fa'atapula'a pe a mafai ona e feiloa'i ma a'oa'o i luga ole laiga.

Su'e mo le polokalama fa'akomupiuta e leai se totogi sili? FreeConference.com ei ai se app e fetaui ma le Android ma le iPhone,

Fa'aoga le tele o vaega o le FreeConference.com e fa'apipi'i lesona ma a'oa'o fa'atasi ai ma fa'ata'ita'iga va'aia, fa'agaioiga fa'amalosi ma faigofie ona maua polokalame. Leai se laiga e mana'omia!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro