Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea Ona Mauaina Faʻamatalaga Vitio Faʻamanuiaga Saienitisi Suesuega

E leai se mea o le aʻoaʻoga, o saienitisi suʻesuʻega o se mea e masani ona galulue faʻatasi. Mai le tusiaina o se manatu, i le aoina o faʻamatalaga, i le toe iloiloina o le mulimuli lomiga o se lolomiga, saienitisi suʻesuʻega manaʻomia le galuega o le tele o tagata o loʻo galulue agaʻi i se faʻaiuga, tutusa sini-faʻafefea ona faʻamaonia se tasi manatu e ala i le mafai ona faitauina, auala talafeagai? O a laʻasaga e manaʻomia e se 'au e faʻamautinoa ai o se galuega e vaʻaia e oʻo i le iʻuga?

O le "Crowdsourcing," o se tasi lea o faʻaupuga i luga o le Initaneti, e maua ai se avanoa tele mo tagata suʻesuʻe i le lalolagi atoa e galulue faʻatasi ai. O taumafaiga e pei o Le Poloketi Polymath faʻaalia le agavaʻa mo se numera o tagata le fesoʻotaʻi e faʻasoa faʻamatalaga, aitia, ma manatu.

A o imeli ma vave feau e matua aoga lava, o nisi taimi e te manaʻo ai e tautala i le moni-taimi e maua ai le sili ona saʻo ma talafeagai fefaʻatauaʻiga suʻesuʻega. O le mafuaaga lena tautua fua i le konafesi vitio e taua mo le tausia o se avanoa matala mo fesoʻotaʻiga ma manatu.

Iʻuga Saʻo i le Taimi Moni

Pe o le 'au o le sefulu, poʻo le' au o le 100, manino ma le saʻo e matua taua i soʻo se faʻagasologa o suʻesuʻega. A o vaevaega 'au i ni galuega taua, tumau i luga o le itulau e tasi e mafai ona faigata, ma taua faʻamatalaga mafai ona fenumiai i le sami o imeli filifili ma IM fefaʻasoaaʻi. I fonotaga video, e mafai e tagata suʻesuʻe ona fesuiaʻi faʻamatalaga i taimi moni, fesili mo faʻafouga ma lipoti alualu i luma, tusi faʻamaumau, ma faʻamanino ni mataupu e uiga i le poloketi e ono tulaʻi mai.

O le i ai o se faigofie auala e fesoʻotaʻi ai i le moni-taimi faʻatagaina tagata uma e tausia a latou lava pepa ala, nai lo le tasi poʻo ni nai tagata siaki tulaga taʻitasi o se gaioiga. Lenei auala, tagata uma e tali atu mo a latou galuega ma a latou aofai atoa i le poloketi o loʻo i ai-valaʻau puʻeleo o se aoga taua foi mo le sailia o alualu i luma.

Sefe le Taimi, Malosiaga, ma Tupe

Faʻaaogaina se leai se totogi vitio konafesi tautua tautua o se auala sili foi lea e faʻatumauina ai se talafeagai paketi mo se galuega faatino. O taimi femalagaaʻi e mafai ona tipiina paketi poloketi i se auala tele, aemaise pe a eseese tagata suʻesuʻe i vaega eseese o se atunuʻu poʻo isi vaega o le lalolagi. O le mea masani lava, o le valaʻaulia o le vitio telefoni na le aoga ai femalagaaʻiga, ia, matua matua le manaʻomia lava. Malaga mamao, taugata mamao mo fonotaga e mafai ona pei lava faigofie faia e ala i se lelei vitio valaʻauina auaunaga foliga mai o se le toe faʻamaʻimau taimi ma tupe i lenei aso ma nei tausaga.

Taua faʻamatalaga mai Nofoaga le fuafuaina

Ma le Initaneti i ou tamatamailima, aisea e faʻatapulaʻa ai lau galuega galuega i le taimi lata mai o tagata o loʻo e faigaluega ai? Pei o le Polymath Project e faʻafesoʻotaʻi i luga, e mafai ona aʻapa atu tagata i faʻamatalaga taua e te leʻi vave aʻapa atu iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu e maua e lau poloketi se manatu o se tagata e suʻesuʻe le vateatea, o se manulele e matamata i mea fiafia, poʻo se tagata fai pisinisi - tusa lava poʻo le a lau poloketi o loʻo popole i ai, e i ai se tasi i fafo atu o loʻo iai sona fiafia iai.

O nisi taimi, musumusuga ma faʻamatalaga sau i nofoaga ono, ma o le i ai o se sili atu tatala avanoa o le galulue faʻatasi e mafai ona fesoasoani i lau poloketi i se taua auala. Ole valaʻauina faʻavaomalo e valaʻau e alu i se mea umi ile taofiofia o pati uma ile aʻoga suʻesuʻe ile itulau e tasi, tusa a male latou matafaioi ile faʻagasologa.

O le uluaʻi laʻasaga o soʻo se poloketi felagolagomaʻi o loʻo iai se metotia lelei o fesoʻotaʻiga. Ma le FreeConference.com, manino, faigofie fonotaga konafesi e naʻo le kiliki lava. Leai se saini, leai se lesitala, leai ni pili natia — naʻo tioata-manino, talitonuina i le vitio telefoni. I se vaitau e mafai ai ona tufatufaina mea uma i se taimi vave, e talafeagai le faia mo le leai se totogi.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro