Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea Ona Faia Fonotaga Minute Le Ala Tonu

 

Fa'aalu ni nai minute e fa'asaoina ai sina Taimi i lau Konafesi e sosoo ai!

O minute e tuʻuina atu ai se faʻamaumauga tusitusia o lau fonotaga ma ofoina atu se auala faʻaoga mo i latou na misia ina ia vave faʻaleleia. Talu ai ona o le tele o tagata fai pisinisi, ta'ita'i vaega, ma fa'apolofesa fa'apisinisi latou te fa'aogaina le FreeConference.com e fa'afeiloa'i ai a latou fonotaga, ua matou tu'uina atu ai ni fa'amatalaga i le fa'aogaina o minute fonotaga faigofie ma aoga i le taimi o lau fonotaga.

Seti Lau Fuafuaga Muamua

rane meataalo o lo o uuina se faaputuga pepa

Ua tele naua faamatalaga!

O se auala lelei e tumau ai i luga o le ala o lau fonotaga ma ia mautinoa o autu uma o loʻo faʻatalanoaina i la latou faʻatonuga talafeagai o le taina lea o se lisi o mataupu pe a faʻatulagaina lau fonotaga. Ole fa'atulagaina ole FreeConference.com e faigofie ai ona seti se aso, taimi, mataupu, ma le lisi o mataupu mo lau fonotaga o lo'o loma e lafo atu i au tagata vala'aulia uma. A'oa'o atili ile fa'aogaina ole fai 'upega tafaʻilagi fonotaga faʻatulagaina telefoni.

Fa'aaogā Fa'ailoga Mata

Fa'ailoga pulu e tu'uina atu i au minute se fausaga fa'apipi'i e fa'afaigofie ai ona fa'atulaga au minute ile autu.

O pulufana o se auala lelei e:

  • Fa'asao le taimi i le fa'amauina o fa'amatalaga
  • Tuuina atu le faʻatulagaga faʻatulagaina i au minute
  • Fa'afaigofie au minute mo le aufaitau e su'e
  • Ia tipi i lalo poloka o tusitusiga

MANATU TELE MUAMUA, Ona o'o lea i Fa'amatalaga

Afai e te le o masani i le faia o konafesi i taimi uma, e lelei le avanoa e tele au mea e faʻaaogaina. 'Aua ne'i fa'amaua'i i lalo i mea laiti e ala i le taumafai e tusi i lalo mea uma e talanoaina. Ave i lalo manatu autu, ona toe fo'i lea i totonu ma fa'atumu so'o se fa'amatalaga talafeagai.

lisi tele o upu le aoga

Oti ese le mea e faatumu ai!

Oti uma o le Le Manaomia Faatumu Upu

O minute e tatau ona faigofie ma pupuu (a leai o le a taʻua o itula!) Ia faapuupuuina au minute ma faigofie ona faitau e ala i le tipi ese o upu faʻatumu e le faʻaopoopoina ai se uiga moni—ia manatua e te le o tusia se pepa mo lau vasega Igilisi maualuga.

Afai e masalosalo, kiliki 'Faamaumau'

Ia mautinoa o upu uma o lau fonotaga o loʻo puʻeina i luga o se lipine leo. O lo'o maua le pu'eina o leo e leai se gata i luga o fa'amatalaga FreeConference uma fa'atasi ai ma se fa'asoa i so'o se tasi oa matou fuafuaga fa'alemasina totogi. A'oa'o atili e uiga i FreeConference.com's pueina o leo o le konafesi.

Ina ia faia se Tala umi:

  • Seti se lisi o mataupu
  • Fa'aaogā fa'ailoga pulu
  • Manatu autu muamua
  • 'Oti'oti upu le talafeagai
  • Faamaumau lau konafesi

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro