Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona i ai se Sili Fua Faatino Galuega Fonotaga

FonotagaE ui o fonotaga e taua mo le faʻafaigofieina o le galulue faʻatasi i le taimi o le poloketi fonotaga, e mafai ona avea ma se tele taimi faʻamaumau. Ae o le mea moni, o le toʻatele o tagata e faʻapea o le afa o fonotaga latou te auai o ni "taimi maimau," ma o lenei e le gata faʻaletonu latou, ae e faʻafaigata ai foi mo latou ona tumau taulaʻi atu i le galuega o loʻo i ai.
O lona iʻuga, e taua tele lou sailia o auala e faʻatupuina ai le aoga o au fonotaga o poloketi. O le faia o lea mea o le a fesoasoani suia ai le auala e vaʻai ai au 'au fonotaga, lea o le a liliu ai nei fonotaga i se aoga avanoa mo tagata e saili fesoasoani ai i faʻafitauli, ofo atu ai manatu i isi, ma maua ai ni faʻafouga e uiga i le tulaga atoa o le poloketi.
E faigofie atu lea nai lo le faia, o lea e fesoasoani ai ia te oe e faia le sili ona tele o lau isi fonotaga fonotaga, ia mautinoa ia faʻaaogaina metotia nei o fonotaga.

Fausia se Agenda ma Faasalalauina

lisiO le mea muamua e tatau ona e faia ia maua ai se sili atu aoga faʻatino fonotaga fonotaga o le fuafua poʻo le a tonu le a talanoaina pe a tagata uma i le potu e tasi. O le tuʻufaʻatasia o se lisi o mea e talanoaina o le a fesoasoani ia te oe e tali ai le fesili "mo le a le mea e fai ai lenei fonotaga?" e fesoasoani e faʻamanino pe o le fonotaga e moni e talafeagai.
E le gata i lea, e taua lou lafoina o lenei lisi o mataupu faʻavae i tagata uma o le fonotaga tagata auai ia le itiiti ifo ma le tasi le aso atoa muamua. O lenei mea o le a fesoasoani ia i latou e maua ai se aitia e uiga i le fonotaga e uiga i, ma i le tulaga o le a oe talanoaina ai se mea fou, o le a fesoasoani i tagata e amata mafaufau e uiga i mea ae latou te leʻi o atu i le fonotaga.
Ile taimi nei, afai e iai seisi mea e te manaʻo e faia e tagata ae e leʻi o mai i le fonotaga, ia e mautinoa o oe na e faʻapea o lau lisi o mea na talanoaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo latou te faitau i se mea, pe afai e te manaʻo latou te faʻaputuputuina ni faʻamaumauga, ona atamai lea e taʻu atu ia i latou e faia muamua lenei mea ina ia mafai ai ona e osooso i totonu pe a amata le fonotaga galuega.

Seti ma faamamalu Tapulaʻa Taimi

taimiVaega o le mea e avea ai se fonotaga lagona le le aoga o le sili atu i le taimi atofaina mo ia. Fonotaga ei ai mo faʻamoemoe faʻapitoa, ma afai e te amata faʻasolosolo ese mai le galuega o loʻo i ai, ona faigofie lea ona leai se taimi ma a le o le manaʻomia e faʻalautele le fonotaga, pe faʻamutaina e aunoa ma le faʻataunuuina o lau sini.
O se auala lelei e puipuia ai lenei mea mai le tupu o le setiina o se taimi faʻatapulaʻa mo aitema taʻitasi i luga o le lisi o mataupu ma tumau ai. Afai e sau se mea o le a mafua ai ona e alu i le taimi atofaina, ona mafaufau lea e tuʻuina le tulaga lena; oe mafai ona faʻatulagaina i taimi uma se isi fonotaga ma se isi kulupu o tagata e vaʻaia i se taimi mulimuli ane. O le gagauina o galuega faʻapenei o le a fesoasoani foi e faʻamanuia atili ai lau 'au poloketi.
I le iuga, oe mafai foi ona faʻaaoga timer e fesoasoani ia te oe e faʻaaloalo taimi faʻatapulaʻa ma tausi lau fonotaga i le taimi atofaina. O le faia o lenei mea o le a le gata ina fesoasoani ia te oe ia sili atu ona lelei, ae o le a faʻaalia ai foi i lau 'au e te faʻaaloalo i latou taimi ma o le a faia mea uma e mafai ai e aloese ai mai le faʻamaʻimauina.

Maua Tagata Saʻo i le Potu

Fonotaga tagataVaega o le ki i se aoga galuega faʻatino fonotaga o le mautinoa o saʻo tagata, ma naʻo tagata saʻo, o loʻo iai. E leai se mea e sili atu le leaga nai lo le faʻaaluina o le itula i totonu o se fonotaga e te le manaʻomia e te auai ai, ma afai e tupu lenei mea, e mafua ona o le fonotaga a le faʻalapotopotoga e leʻi faʻaaluina le tele o le taimi e fesili ai poʻo ai moni e manaʻomia ona i ai.
Ina ia fesoasoani ia te oe e faia lenei mea, mafaufau i ituaiga eseese o fonotaga oe ono i ai, pei o:

  • Fonotaga filifiliga: O le mafuaʻaga o lenei fonotaga o le galulue faʻatasi ma saili le auala sili i luma, ma o lona uiga e naʻo latou e malamalama i le poloketi atoa e tatau ona i ai. Isi tagata uma o le a na ona faʻaopoopoina, ma o lenei o le a faia ai le fonotaga foliga mai leai se aoga.
  • Fonotaga galuega: O nei mea e tupu pe a manaʻomia e tagata le galulue faʻatasi i se galuega maoti, ma e naʻo i latou e gafa ma le faʻatumuina o lenei galuega e manaʻomia i totonu o le fonotaga.
  • Fonotaga manatu faaalia: O nei mea e tuʻuina atu ai i pule le avanoa e faʻalogo ai mai a latou 'au e uiga i mea o loʻo galue ae poʻo a foi mea e leai. E lelei le iai o nei mea i le taimi atoa o le olaga faataamilosaga o le poloketi ina ia mafai ai e tagata ona lagona le saoloto e tautala mai pe a le o lelei se mea. Ma faʻamoemoe i le tele o lau 'au, naʻo le pau lea o le ituaiga fonotaga e ono manaʻomia e tagata uma.

Faʻaaoga Meafaigaluega Saʻo

MeafaigaluegaO mea faigaluega e te faʻaaogaina o le a avea foi ma vaega taua i le fuafuaina o le a le aoga o au fonotaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fetufaʻiga o ata, fonotaga o ata vitio, ma laupapa paʻepaʻe uma e faigofie ai ia te oe ona galulue faʻatasi ma tagata i totonu o le potu, ma avea ai lau fonotaga ma se mea e sili atu ona lelei. Ma o nei mea faigaluega uma ma sili atu ua ofoina mai e FreeConference.com.
O le taua o le i ai o mea faigaluega saʻo e sili atu tele i aso nei falefaigaluega. Tele kamupani e tele nofoaga, pe faʻatagaina tagata e galue vave, o lona uiga o tagata ua salalau solo i 'aʻai poʻo atunuʻu eseʻese. Faʻaaogaina o tekonolosi saʻo e mafai ai ona foliga mai o tagata uma o loʻo i totonu o le potu e tasi, faʻafaigofieina mo oe e faia se aoga gaioiga fonotaga.

Suia Lau Isi Fonotaga Fonotaga

Ia mautinoa ia aofia ai lau 'au i le faʻagasologa o fonotaga fonotaga, ma ao mai ni manatu mai ia latou ina ia mafai ai ona faʻaleleia lau feiloaʻiga fonotaga. Faʻaogaina o metotia na talanoaina iinei o le a fesoasoani ia te oe e suia ai au fonotaga mai le soona faʻamaʻimau taimi i avanoa e galulue faʻatasi ma faʻafou ai.

E tusa o le Tusitala: Kevin Conner o se tagata fai pisinisi o ia e ana le tele o pisinisi aofia ai Suʻe Broadband, o se tautua tuʻuina atu e fesoasoani ai i tagata ma pisinisi ia maua le tulaga sili ona lelei initaneti broadband. O le tamoʻe ma le faʻatupuina o ana pisinisi e aofia ai le tele o fuafuaga faʻatino ma pulega ma e fiafia Kevin e faʻasoa ona poto masani i isi e fesoasoani ia latou manuia.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro