Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona Maua se Lelei Valaauga Konafesi

teine-komepiuta feaveaʻiO se fonotaga a le tagata lava ia sa masani ona avea ma sili ona aoga, ma faʻatuatuaina auala e tauaofia ai ae faʻatasi ai ma tagata faigaluega o loʻo tupu ma oʻo atu i le salafa o le kelope, konafesi telefoni e sili atu le taua nai lo se isi taimi. Afai o oe o se tele vaega pe laʻititi e midsize pisinisi, o ou tulaga manaʻomia manaʻomia manaʻomia manino ma puʻupuʻu talanoaga.

Mafaufau i se valaauga o le konafesi o se tafaoga tafaoga virtual laulau e avanoa ai tagata uma e auai i le talanoaga tusa lava po o fea o latou i ai. Konafesi telefoni faʻafaigofie faʻatasi galulue faʻatasi ma o se lelei atoatoa isi i fonotaga i le tagata lava ia, sefe oe malaga mai taimi, femalagaaʻiga tau ma apitaga.

Ae faʻafefea ona i ai sau lelei fonotaga telefoni, o se tasi e pei lava o tagata, aoga ma sogasoga e aunoa ma le tino ai iina? I lenei pou, o le a matou ufiufi ai le pito i luga fesoasoani mo le faʻatautaia o telefoni feaveaʻi fonotaga pe o lau muamua fonotaga feiloaʻiga pe o loʻo e sailia ni auala e faʻaleleia ai taua taua valaʻau mai iinei i fafo atu!

Faia i le Taimi ma Faatulagaina mo Tagata Amata

Pei lava o soʻo se fonotaga faia i le tagata lava ia, faʻamaoni taimi o se faʻamoemoe. O le faʻaalia i le taimi saʻo pe na o sina mea itiiti i luma o le faʻatulagaina amataga e magafagafa i le tele o auala.

Muamua, e avatua ia te oe se taimi e ulu atu ai i le potu fonotaga ma faamasani oe lava i le tulaga. Tilotilo solo e vaʻai poʻo fea o i ai le faʻamau gū ma faataʻitaʻi nisi faʻaopoopo foliga e ono aoga i le taimi o lau telefoni. Vaʻai poʻo fea o tu ai foliga o le a e faʻaaogaina sili ona tu ai; “Amata,” “Faasologa,” etc.

Pro-tip: Faʻaaliga le taofi musika pe a e ulufale i se fonotaga? O lona uiga o oe i le nofoaga saʻo ma o se mafaufau loloto vaega e faʻailoa ai i malo asiasi mai lugalaina o le valaʻau o le a amata amata.

Lona lua, faʻaaoga nei taimi e siaki ai lau mic ma au failauga ia mautinoa e leai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi e valaʻaulia ai le fonotaga o le konafesi. Lenei o le a tipiina i lalo le faʻalavelave ma taimi le lelei faʻaalu faʻafitauli.

pīanoLona tolu, faataʻitaʻi sina amio lelei o le "call conference". E leai se mea e sili atu le faʻatasia nai lo o le emo o le leo o le taga chips pe o le tali mai mai tua o le pisapisao. Sauni lau headset, lau komepiuta komipiuta ua maeʻa totogia ma isi lava aitema oe ono manaʻomia i lima - toʻesea le pisapisao meaai mama! I le faʻaaluina o ni nai taimi e faʻatulaga ai oe ma ou siʻosiʻomaga e avea ma "fonotaga-valaau-sauni" o le a setiina oe e tuua se lelei muamua lagona pe faʻamalosia ma se aoga sauniga.

Ia Saunia

O e faia le taimi o lenei konafesi valaʻau? Talimalo? Co-talimalo? O le a le mafuaʻaga o lenei faʻasologa?

O le taimi lava e faʻamautuina ai lau matafaioi, oe mafai ona fuafua mamao ma talepe le konafesi valaʻau ina ia faigofie digestible mo isi tagata auai. O le iloaina o le mafuaʻaga pe aisea e o mai faʻatasi ai tagata uma, e mafai ona e saunia se maoaʻe fonotaga mo tagata saʻo e aunoa ma le tuai poʻo le faʻafaigata.

Mafaufau poʻo fea faila e manaʻomia e faʻasoa i le taimi o le konafesi telefoni. Fai ia latou i luga o lau kesi sauni e toso ma paʻu ifo i le telefoni pe lavea le Laufaʻaliga fetufaʻaʻi foliga e faʻaali ai tagata auai i le mea tonu o loʻo e vaʻai i luga o lau lau.

A o momoli atu lau feʻau, faʻailoa manino ou mafaufauga ma tuʻuina au sailiga poʻo lau faʻaliga ma se amataga, se ogatotonu, ma se iʻuga. O isi taimi o vaitau vaʻaia e puʻupuʻu, o lea e ala i le faʻataʻitaʻia o lau vaega o le fonotaga i luma o le taimi, oe mafai ona faʻamatalaina lou manatu ma tipi i le tuli ma le faigofie.

Poʻo le a lava lau matafaioi, tusa lava pe naʻo oe o se tagata matau, fuafua mamao ia malamalama i le mafuaʻaga o le valaʻau ma le faʻatuina o le aveina o le a mautinoa oe toso ese se seamless fonotaga taimi uma.

Pipii i le Mataupu Faʻavae

O nisi taimi o fonotaga o fonotaga o le konafesi e mafai ona taitai atu ai i ni talanoaga uumi, aemaise pe a fai o loʻo e talanoaina ni mea maualuluga, faʻaalia o ou manatu, faia ni ou mafaufauga i mafaufauga loloto, pe faʻaalia ni manatu faʻavae.

iphoneIna ia mautinoa tagata uma tumau i taimi faʻatulagaina, mafaufau e faia se le tumau auala i luma o le fonotaga. Lafo atu i tagata auai i le aso pe lua i luma atu ina ia latou mafai pore i luga o le a sau. I lena auala, o le a latou maua ai se sili atu aitia o le a le mea o le a faʻamoemoeina ma latou mafai ona saunia fesili pe sauni foi mo ni tali ae leʻi amataina le fonotaga.

Pro-tip: Faʻaosofia tagata auai e tusi i lalo ni fesili e tulaʻi mai ma tuʻu ese se vaega o taimi i le iʻuga e tali ia latou. Afai ua uma le taimi, na ona fai atu i tagata uma e faʻaofi a latou fesili i se imeli o le a taliina ma lafoina mulimuli ane i le aso. Poʻo le faʻaaogaina o le talatalanoaga vaega i luga o lau konafesi tulaga e faʻasoa ai fesili ma manatu i le moni-taimi.

E le gata i lea, ina ia fesoasoani faʻaititia le alu i ovataimi, atonu e aoga le mafaufau pe o lau konafesi e tatau ona aofia ai se vaega o fonotaga vitio. E mafai ona galue lelei lenei mea i tulaga e fesoasoani ai faʻaaliga vaʻai i le faia o se faʻaiuga e pei o taimi o faʻatalanoaga masani.

Faamaumau le Valaauga o le Konafesi

Le fonotaga e sosoʻo ai, taumafai e ta le faʻamaumauga e sefe nei ma matamata mulimuli ane, ma o le ae vaʻaia ai le taua tele o lenei vaega.

Pueina mea uma na tutupu i le fonotaga mo i latou e le mafai ona auai i se faʻatulagaina fonotaga telefoni. O se auala sili ona lelei e alu i luga o mea taua, mauaina le manino, piki ni nai atamai o le poto pe vaʻai pe faʻafefea ona e sau mai le tulaga A i le B.

A e faʻamaumauina se telefoni feiloaʻi, e mafai ona e uaʻi atoatoa atu i le mea o loʻo tupu i ou luma. Faʻamaumau mea i le taimi ua tuanaʻi pe a mafai ona e i ai ma faʻalogo atoa. A maeʻa loa le faʻasologa, e mafai ona e matamata ma piki ma filifili vaega taua e aʻafia ai oe ma lau galuega.

Le isi penefiti o le puʻeina; E te mauaina le ata atoa pe faʻafefea ona faia se faʻaiuga. I le puʻeina o le fonotaga mai le amataga e oʻo i le iʻuga, o loʻo ia te oe se talaʻaga o le atoa atinaʻe gaioiga. Leai se manatu poʻo se tala e tuʻu i le auala. Soʻo se laʻasaga o le filifiliga na faia e taunuʻu ai i le mea o loʻo e i ai, o loʻo avanoa i ou tamatamai lima e te suʻesuʻe ai ma talanoaina.

Ma le mea mulimuli, o fonotaga o pese e unaʻia ai gaioiga e fausia ai le tali atu i tagata o loʻo auai. A faʻatulaga poloketi ma teuteuga i se punaoa faʻapitoa, o le faʻamaumauga e maua ai auiliiliga, ma le manino ma e mafai ona avea o se upu "faʻafanua ma gaioiga fuafuaga" e faʻamaeʻa ai galuega.

Mai ii luga, o loʻo i ai na o se mea e taʻua o se lelei konafesi valaʻau.

O le isi faʻasologa o loʻo ia te oe, pe o se sauniga telefoni pe faʻalauteleina i le vitio, ia e mautinoa e te mautinoa o loʻo e mauaina se mea e tasi mai se fonotaga i luga ole laiga e pei ona e faia i le tagata.

E leai se mafuaʻaga o le faʻatupulaʻia o aufaigaluega e le mafai ona tatala laina o fesoʻotaʻiga matala - i soo se mea i soo se taimi. Tumau fesoʻotaʻiga ma tagata uma mai lau 'au lata mai i fou faigaluega i ono ono tagata faʻatau i tulimanu uma o le lalolagi ma mea faigaluega valaau fua mo le konafesi e faʻamalosia oe e tumau fesoʻotaʻiga.

Tuʻu i le FreeConference.com tuʻuina atu i au pisinisi tuputupu aʻe mea e manaʻomia e maua ai ni galuega lelei, tumau tauvaga, ma faʻafaigofie ona faʻaaogaina fesoʻotaʻiga. Ma tautua saoloto e valaauina fonotaga ma telefoni feaveaʻi vitio konafesi, oe mafai ona tumau faʻalogologo i totonu o lau aufaigaluega, iinei poʻo fafo atu faʻaaogaina tekonolosi e maua ai luga-notch leo ma sili ona lelei ata vitio. O lau laulau telefoni feaveaʻi laulau valaʻaulia na o le sili atu tele atoa!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro