Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona Tipi i lalo mea faʻalavelave i fonotaga i luga ole laiga

Pe a manaʻomia e se vaega o tagata le talanoaina o se poloketi ma e faigata ona feiloai i le tagata lava ia, o fonotaga i luga ole laiga o se faʻamanuiaga i lo latou gaosiga. Ae ui i lea, pei o soʻo se gaioiga i totonu o le ofisa, o loʻo i ai faʻalavelave eseese o loʻo siomia ai oe e mafai ona aʻafia ai lau gaosiga i fonotaga i luga ole laiga.

O le isi taimi e tatau ai ona e faia se fonotaga i luga ole laiga, ia teu i lou mafaufau fautuaga nei ma o na faʻalavelave o le a leai se mea ae o manatuaga!

Tapuni Lou Faitotoa

Tapuni lou faitotoa

O faitotoa tatala e valaaulia ai tagata i totonu. Tapuni lou faitotoa o le ofisa pe a e i ai i fonotaga i luga ole laiga!

O e i totonu o se ofisa po'o se potu fono e mafai ona e tapuni ai le faitoto'a? O le pisapisao ma le talatalanoa mai le isi vaega o le ofisa e mafai ona faigata ai ona faʻalogo i tagata i isi pito o au fonotaga i luga o le initaneti. E le gata i lea, o se faitotoa tatala e mafai ona faʻamalosia tagata e o mai ma talanoa ia te oe, ma faʻalavelave atili ai au fonotaga i luga ole laiga. E mafai ona e fa'aitiitia atili le fa'alavelave e ala i le lafoina o se fa'aaliga i fafo o le faitoto'a tapuni e fa'apea o lo'o e i ai i se fonotaga. I lenei auala, e le mafai e tagata ona faʻalavelaveina oe!

Tuu I luga o le telefoni

Afai e le mafai ona e tapuni le faitoto'a, taumafai e fa'apipi'i lou taliga. E fesoasoani taligalu e te taulaʻi atu ai i tagata o loʻo i lau fonotaga i luga ole laiga. E mafua ona latou fesoasoani e faʻaitiitia soʻo se pisa i tua mai isi tagata i lou ofisa. E fa'atino fo'i le fa'amoemoe lona lua. E tutusa ma le auala e taʻu mai ai e se faitotoʻa tapuni o loʻo e pisi, e faʻaitiitia ai le faʻalavelave o isi tagata seʻi vagana ua taua.

Alu Ata atoa

O fonotaga i luga ole laiga e faigofie, e leai se fesili e uiga i lena mea. Peitaʻi, ua iloa e le toʻatele o tagata le faalavelaveina o a latou komepiuta, aemaise lava pe a latou mafaufau i mea o loo ofoina mai e le Initaneti. A e auai i lenei ituaiga o fonotaga, tuʻu i luga o le lau atoa! I lenei auala, e le mafai ona e tatalaina ni laupepa fou i lau sailiga Initaneti ma gauai atu i faʻalavelave e ofoina mai, e pei o Facebook, Instagram, ma isi upega tafaʻilagi.

Afai e le mafai ona e alu i le ata atoa, pe afai e te manaʻomia le avanoa i se isi polokalame e fesoʻotaʻi ma lau fonotaga i luga ole laiga, ia fai lau faʻamalama o fonotaga ia tele e te mafaia. O le itiiti o mea e te tatalaina i luga o lau lau, o le faʻaititia o au faʻalavelave.

Faalogo Faalogo

Faasilasilaga Lemu

Tape au fa'amatalaga. E mafai ona e taliina le imeli pe a uma lau fonotaga!

O le toʻatele o tagata ua seti a latou komepiuta ma telefoni feaveaʻi e logoina i latou pe a latou mauaina se feʻau, telefoni, poʻo imeli, ma isi mea. O le tele o taimi, o nei mea e na'o fa'alavelave i taimi o fonotaga i luga ole laiga. Atonu e mafai ona e fa'atali se'ia mae'a ae e te le'i taliina lena imeli, telefoni, po'o le fe'au tusitusia. Ae e te le'i amataina, tape le mea e te mafaia. Afai e le mafai ona e tapeina se mea, ia tapuni fa'amatalaga pe tu'u le leoa.

Poloka Upega Tafa'ilagi

Afai e na'o ni 'upega tafaʻilagi e masani ona faʻalavelaveina oe nai lo mea uma, faʻaoga lau suʻesuʻega i lou manuia. Poloka uma upegatafa'ilagi e ave'esea ai lou mafaufau mai fonotaga i luga ole laiga a'o e vala'au. E tusa lava pe e te manatu e mafai ona e tetee atu i faaosoosoga, o le le mafai ona maua le faʻalavelave e mautinoa ai ua aluese. O le mea moni, e oo lava i le taumafai e tetee atu i le faaosoosoga pe a e iloa e mafai ona e alu i luga o le Facebook, mo se faataitaiga, e mafai ona faalavelaveina oe mai se fonotaga i luga o le initaneti.

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro