Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona suia e le laufaʻasoa fetufaʻai le ala e aʻoaʻo ai tamaiti aʻoga

Aisea e avea ai le Fetufa'aiga o Mata ma Suiga Ta'aloga i le 21st Century Education

Pe a toe mafaufau i tua i a tatou aso aoga, atonu e manatua e le toatele o i tatou le nofonofo i totonu o le vasega a o tu le faiaoga i luma o se laupapa paepae e taitaia lesona o le aso. E oo lava i aso nei, o loʻo tumau pea le auala muamua lea e faʻatautaia ai aʻoaʻoga i potuaoga i le lalolagi atoa. Seia oo mai talu ai nei, o le ae auala sa faia ai lesona i potuaoga. I le taimi nei, o le 21st century digital technology ua faʻalauteleina meafaigaluega o loʻo avanoa mo faiaoga ma tamaiti aoga e fegalegaleai ai le tasi ma le isi i totonu ma fafo atu o le potuaoga. E ui o le tele o meafaigaluega faakomepiuta ua faia se aafiaga loloto i aoaoga, pei o vitio vitio, fefa'asoaa'i faila, ma faitoto'a potuaoga i luga o le initaneti, i aso nei o le a tatou va'ava'ai ai i nisi o auala o faia'oga ma tamaiti a'oga fa'aoga le fa'asoa lau.

Fetufa'aiga Mata mo le Fa'atinoina o Fa'aaliga Fa'apitoa

Pe o lo'o e tu'uina atu se fa'ata'ita'iga o le PowerPoint, se pepa o upu, po'o le ta'ita'ia o se fa'ata'ita'iga ta'i ta'iala mo galuega fa'akomepiuta, lau fetufaʻaiga o le meafaigaluega atoatoa. Fa'atasi ai ma le fa'asoaina o lau, e le o toe fa'atapula'aina faiaoga ma tamaiti a'oga i le potuaoga fa'aletino ina ia mafai ona auai i lesona fa'atino fa'atasi ma meafaitino a'oa'oga. Pe mai se faletusi, ofisa, po'o le mafanafana o lou lava fale, o meafaigaluega e fa'asoa ai lau i luga o le initaneti e mafai ai e faiaoga ma tamaiti a'oga ona i ai i luga o le itulau lava e tasi ma lesona e faia-ma maua-i soo se mea.

Fa'asoa le Mata atoa, Talosaga Tasi, po'o le Fa'auluina o Faila mo Fa'ailoa

E ui o le gafatia e faʻasoa lau komepiuta komepiuta atoa (ma mea uma o loʻo i ai) e lelei mo nisi ituaiga o faʻaaliga faʻapitoa, e le o taimi uma e sili ona lelei mo le faʻasoaina o faila patino poʻo talosaga. Fa'asoa mata i luga ole laiga ma mea faigaluega fa'afeso'ota'i i luga ole laiga e pei ole FreeConference e maua ai e tagata fa'aoga le filifiliga e fa'asoa uma ai a latou lau komepiuta, se talosaga tatala, po'o faila na tu'uina i totonu o le tulaga. O nei auala eseese o fefaʻasoaaʻi e ofoina atu i tamaiti aoga ma faiaoga le fetuutuunai pe a oʻo mai i le tuʻuina atu o lesona, tofitofiga, ma mea e aʻoaʻo ai.

Talosaga i totonu o le Vasega mo Fetufa'aiga Mata

I le avea ai o se talosaga aoga i totonu o le potuaoga e pei ona i fafo, o le faʻasoaina o lau e faʻafaigofie ai aʻoaʻoga i luga ole laiga mai soʻo se mea ae fesoasoani foi i lesona e faia i le tagata lava ia. I totonu o se si'osi'omaga masani i potuaoga, e mafai ona fa'aoga le fa'asoaina o lau e fai ma fesoasoani va'aia i taimi o fa'aaliga tu'usa'o e ala i le fa'atagaina o tagata matamata e mulimuli i le taimi moni mai a latou lava masini. E aoga tele lenei mea i tulaga e le o maua ai masini fa'apolokalame i potuaoga ma mata'itū fa'ata'atia.

potuaoga fa'aaliga lauga fa'asoa lau

Fa'aoga lelei le Fetufa'aiga Mata'i luga ole Initaneti mo lou Potu A'oga i le Aso!

E le gata i lea ole telefoni e le faatapulaaina valaauga o le konafesi, FreeConference fa'atagaina le fa'atapula'aina o feso'ota'iga i luga o le upega tafa'ilagi fa'atasi ai ma leo, vitio, ma le fa'asoaina o lau mata e o'o atu i le 5 tagata auai i luga o le initaneti e aunoa ma se tau. Amata se tala i le aso ma fa'aoga fua le fa'asoaina o lau mo lau isi vasega, lauga, po'o se tofiga!

 

FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Fausia se tala fua i le aso ma poto masani maua fua teleconferencing, download-leai se ata vitio, vaeluaina vaʻaiga, 'upega tafaʻilagi fonotaga ma sili atu.

[ninja_form id = 7]

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro