Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona maua fua Fesoʻotaʻiga Vitio Fesoasoani Urban Designers

I le avea ai o se amio pulea, o le mamanu o le taulaga e matua lautele ma sili ona patino. E aofia ai le fausaga, inisinia, fa'afanua, su'esu'ega fa'aagafesootai, ma geopolitics, ma fa'aaogaina e fa'atulaga ma fa'amalieina avanoa lautele. A'o fa'atatau le fa'ata'ita'iga i uiga ta'ito'atasi o fale, o le fa'ata'ita'iga o le taulaga e fa'atino se fa'ata'ita'iga atoa—o le fa'atulagaina o fale, o galuega fa'atino a le taulaga, ma le fa'aogaina o punaoa faanatura e tatau ona o gatasi uma mo se atina'e lelei fuafuaina e olaola.

Fa'ata'ita'iga ma atina'e tetele e masani ona mana'omia ai le fa'aogaina ma le galulue fa'atasi i le va o tagata mamanu i le lalolagi, aemaise lava ta'iala mai atunu'u o lo'o iai atina'e fou ma fuafuaga a le taulaga. E mafai ona fesoasoani fa'asalalauga vitiō e fa'aiti'itia le va i le va o tufuga, inisinia, ma fa'ata'atiaga o taulaga e fa'ataga ai se fa'agasologa sili atu ona galulue fa'atasi o le fa'amalieina o le tafega o tagata ma punaoa i totonu o taulaga. A'o fa'atupula'ia le lalolagi, e tatau i 'a'ai ma tagata fa'apolofesa ona fa'ailoa lenei mea i a latou filosofia mamanu, ma FreeConference.com ua iinei e fesoasoani. O fonotaga e leai se totogi e fa'alatalata mai ai le lalolagi mo le galulue fa'anatura, fa'atasi i taimi moni.

 

 

Fetufaaiga manatu na faafaigofieina

O se tasi o uiga iloga o le lalolagi fa'alalolagi o le faigofie lea ona fa'asoa fa'amatalaga ma manatu. Mo tagata mamanu i le taulaga, o se vaega taua lea o le galuega. O taulaga i atunuu e pei o Siamani, Iapani, ma Sigapoa e sili atu i luma o le ala pe a oo i fuafuaga tetele, ma o latou aafiaga e mafai ona lagonaina, pe tuusao pe le tuusao, i atinae a isi aai i le salafa o le lalolagi. Talu ai ona o nei nofoaga o loʻo feagai ma le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o tagata (Singapore, aemaise lava), o loʻo taulaʻi pea e le au faʻataʻitaʻiga o taulaga ma tagata fai fuafuaga i luga o fuafuaga fou e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o numera. Talu ai o le mana'omia o le tina o mea fou, o manatu ma filosofia e fa'aosofia ai isi suiga i isi nofoaga i le lalolagi.

Vitio fa'asalalauga e mafai ona fa'alatalata fa'atasi ai fa'apolofesa o mata'upu uma e 'auai i le fuafuaina o se lumana'i gafataulimaina mo 'a'ai, ma sili atu le fa'amalieina, fa'aoga avanoa mo latou sitiseni. E le gata i lea, e na o le tasi le paneta e naʻo le tele o punaoa - e faʻatatau i tagata tomai faʻapitoa faʻapolofesa e faʻaogaina le tele o tatou avanoa ma punaoa.

Faasoa mamanu ma isi fa'amatalaga

I le faagasologa o le fuafuaina o fale, faiga o femalagaiga, ma faiga tau pulega o punaoa, o loo i ai se tafega faifaipea o pepa e auina atu i tua ma luma. O le siakiina o nei ata uma, siata, ma faʻataʻitaʻiga e mafai ona faigata ma lofituina, ae o se vaega o le faagasologa-o le mea lea e ofoina atu ai e FreeConference.com se auaunaga faʻasoa faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ai ona e galulue faʻatasi ma vaega i se Vitio telefoni feaveaʻi i le taimi moni, e aunoa ma le faʻalavelave o download ma isi talosaga.

E aoga tele lenei mea mo le taʻitaʻia o inisinia ma isi tagata mamanu e ala i soʻo se fuafuaga ma fuafuaga. Talu ai o nei fuafuaga o loʻo i ai fua faʻapitoa ma faʻamatalaga faʻapitoa a alamanuia, e fesoasoani i taimi uma le mafai ona faʻamatalaina nei mea i le taimi moni e aloese ai mai le fenumiai ma faʻamalamalama soʻo se mataupu.

O fonotaga i vitiō e sefe ai le taimi o femalagaiga, tau o femalagaiga, ma fa'ataga ai se faiga masani o feso'ota'iga nai lo le na'o le galulue fa'atasi i pepa po'o le fesuia'i imeli. Ua tele naua mea fou i totonu o le taulaga e misia e ala i le i ai o se tulaga le aoga o fesootaiga-aua nei leiloa i le pisi o mamanu ma mea fou!

E leai sau tala? Saini i luga nei saoloto!

 [ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro