Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea Konafesi Valaau Fesoasoani ma Taimi Faʻatonutonu

Taimi E le lava, a ea? Tatou amata uma i fafo ma se aofaʻiga aofaʻi o taimi i luga o le paneta; e pule lava tatou ia i le mea silisili. Ae faʻapefea?

Konafesi valaauga o se sili auala e sili atu ona aoga i lou taimi: E fia itula ua maumau taumafai e faʻatasitasi tagata uma i le tasi potu i le aso e tasi? Tasi le tagata o loʻo faimalaga, o le isi e galue mamao, ma o le pule faʻatoa tupu lava na i ai i le fanua ofisa i le taimi nei. Fonotaga telefoni valaʻauina tagata uma faʻatasi i le taimi saʻo, uma i le tasi potuaoga fonotaga potu. Le toe taumafai e faʻafetaui tauvaga tauvaga - ma konafesi valaʻau, tagata auai mafai ona vili mai mai soʻo se telefoni i le lalolagi.

At FreeConference.com, ua matou faʻafaigofieina fonotaga valaʻau i le tulaga e le gata ai i se tau aoga auala e aumai faʻatasi ai lau 'au, ae o loʻo lelei foʻi le taimi. I tua atu i na mea uma, o le a le aoga o le faʻaaogaina o se fonotaga konekeresi pe a fai o le faʻalavelave o le setiina o mea uma i luga e sili atu ona tele le taimi e alu ai nai lo le valaʻau lava ia? E alu sekone e tatala se teuga tupe i le FreeConference.com, ma ua vave ona e tuuina atu se numera tuʻuina i totonu-numera ma avanoa avanoa oe ma au valaʻau mafai ona amata faʻaaoga saʻo aw
ua E te maua foʻi se URL mo oe
potu fono i luga ole laiga, tuʻuina valaauliaina le filifiliga o le auai i le sauniga i le telefoni poʻo le 'upega tafaʻilagi. O nei mea uma e maua fua! Faʻafeiloaʻi atu i le 200 sui auai o le koneferenisi, soʻo se tasi e mafai ona vili atu i lau sauniga i luga o le telefoni, pe kiliki i luga o lau muaʻi tofia soʻotaga e auai i le initaneti.

Saini e Alu i luga mo se teuga tupe i le FreeConference.com i aso nei, ma vaʻai pe faʻafefea ona tatou faʻafaigofieina le faʻatautaia o taimi i lo se isi lava taimi. E mafai uma lava ona tatou faʻaaoga sina taimi i o tatou olaga, a ea?

 

 

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro