Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Lenei Se Mea Fou - Faʻaaogaina Dial-In mo Crowdfunding

Fa'aaogaina o le Dial-In mo le Crowdfunding

O loʻo amataina e le aufaipisinisi ni poloketi fou i se tulaga e leʻi tupu muamua, ma o loʻo faʻatupulaia faʻatasi ai ma le faʻatupeina o tagata. I aso ua tuanaʻi, sa tatau i tagata ona talosaga mo nonogatupe faletupe e amata ai se pisinisi, lea sa faigata ona o faletupe e manatu e lamatia le amataina. O le Crowdfunding o le filifiliga lea i lena auala, faʻapipiʻi i se "motu o tagata" o uo, aiga poʻo tagata i luga ole initaneti mo tupe. Crowdfunding e tu'uina atu i le tagata fai pisinisi se fa'avae e tasi e fau ma fa'avasegaina, e aunoa ma le su'eina o tagata ta'a'alo autu, pei o faletupe po'o kamupani VC.

E le mafai ona lava lau sailiga tupe, aemaise lava mo se amataga. I lenei pou, matou te talanoaina pe faʻafefea ona faʻaogaina le telefoni faʻatasi ma lau faʻasalalauga mo le aapa atu, PR ma maketi.

Fa'aaoga se laina tuuto o konafesi

Fa'atupu so'o e fa'alogo mai. O se auala sili e faʻalogo ai tagata, ma talanoa mulimuli ane, o le tatalaina lea o se laina konafesi e faʻamatala ai lau faʻamoemoe. Mo se fa'ata'ita'iga, afai o lou manatu fa'atino o le fa'asaoina o le si'osi'omaga ma fa'alauiloa avanoa lanu meamata fa'apea fo'i le tausiga o le si'osi'omaga, o lau valaau fua mo le konafesi atonu e uiga i nisi o ou aafiaga i fafo, pe atonu o se tala puupuu na faamatalaina mai le vaaiga a le Lalolagi. O iinei i le FreeConference, matou tatalaina se lolomi-i totonu i le Kerisimasi lea e faitau ai Santa Claus tala, ma semanu e te ofo i le tele o feoaiga i luga o le laina.

Tatala se webinar

O le talimalo i se webinar e mafai ona sili atu le aoga nai lo le manatu o se tasi. E ese mai i le faʻateleina o le faʻaogaina, e mafai e le au faʻasalalau webinar ona maua fesoʻotaʻiga matagofie ma avanoa faʻalauiloa e ala i lenei auala. O le tele o kamupani telefoni (e aofia ai ma matou) o lo'o tu'uina atu 'au'aunaga i luga ole laiga, e pei o le fa'asoaina o lau mata ma le telefoni vitiō, lea e mafai ona fa'aoga e fa'alauiloa ai se faasologa webinar.

Ia mautinoa e tu'u le tau fa'aopoopo i le vasega e fa'atosina atili ai. O se faʻataʻitaʻiga o le alofa faʻalesiosiomaga, e mafai ona aoga le aʻoaʻoina o se vasega i luga ole laiga ile auala e fesoasoani ai i lou pitonuʻu poʻo se lipoti ile setete o paka a le taulaga i aso nei.

Auai ile Logistics

E tele mea e alu i le fausiaina o le crowdfunding movement. E te manaʻomia se 'au e faʻalauiloa le faʻasalalauga, tagata e aapa atu i faʻalapotopotoga ma faʻatautaia le aufaasālalau. Faatasi ai ma se auaunaga telefoni, e sili atu lou taulimaina o na faiga. Talanoa i lau 'au ile telefoni i so'o se taimi, ma vala'aulia le au fa'atauva'a po'o le aufaipisinisi i lau laina fono. O nisi 'au'aunaga o le konafesi e o'o lava i le tu'uina atu o tulafono fa'apitoa mo avanoa, ina ia mafai ai e fa'asalalauga fa'asalalau ona maua o latou fa'amaoniga.

I le aotelega, o le faʻaogaina o faʻasalalauga faʻapitoa e mafai ona fesoasoani i lau amataga. E tatau ona e filifili po o le a le mea e te amataina. O le a matou fesoasoani i le vaega o totoe.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro