Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Na faʻapefea ona fesoasoani le Call Recording i lenei Graduate Faʻatupu lana Pisinisi Faʻatonu i Luga o le Initaneti

O aso uma pe a maeʻa lauga a le iunivesite, e toe foʻi Sam i lona potu malolo i le vave na te mafaia

mea fai musika mo pisinisi fai aʻoga a sam i luga ole laiga

E le o le suia o ona lavalava mo se pati, pe o le moe foi - na ia faia e fai ai luga o le initaneti lesona aʻoaʻoina lesona. E masani lava ona i ai lana taleni i luga o le tele o mea fai musika, maoaʻe i musika i lona talavou e maua ai se sikolasipi atoa mo lona Bachelor tikeri i musika. O le aʻoaʻoga na amata o se auala e maua ai tupe i autafa, ae o le tele na aʻoaʻoina e Sam, o le tele na ia alofa i ai.

Ina ua maeʻa le faʻauʻuga, sa amata e Samu lana lava pisinisi faiaʻoga i luga o le upega tafailagi e tuʻufaʻatasia ona tuʻinanauga e lua, ma mai le taimi lea na avea ai lava ma luga ma lalo aafiaga.

Sam o se moni wiz pe a oʻo mai i musika

E le faʻafitia le taleni a Sam; o ia muamua o le nofoa i lana mea faifaaili i le tele o taimi i le alualu i luma fusi ma orkestas, e mafai foi ona ia suʻesuʻeina mataupu ma le faaili ma masani ona tufatufa atu ana tali i le avetaavale. O le mea e le lelei ai o ia o le fofoina vave o faʻafitauli, talu ai o Sam o se "ata tele" mafaufau, e umi se taimi mo ia e fausia ai fofo i le musika o loʻo ia faʻalogo i ai. O lenei e faʻasolosolo i lana vasega aʻoaʻoga, e i ai taimi e fai ai e ana tamaiti aʻoga ni mea sese fai soo, ae e le mafai e Sam ona vave faʻailoaina le faʻafitauli ae leʻi maeʻa le vasega.

Ae o le i ai o se lugalaina faiaʻoga pisinisi e le faigofie ...

I se faʻaopopoga i le faʻafitauli o le le mafai ona suʻesuʻe faʻapitoa a ana tamaiti aʻoga faʻapitoa ae leʻi oʻo i le iʻuga o le vasega, sa i ai foi le isi mataupu. E leʻi umi ae iloa e Sam o le tele o lana pisinisi faiaʻoga i luga o le upega tafailagi e faalagolago i uiga o tamaiti aʻoga. E i ai ni tamaiti aʻoga e le lelei i faitioga, pe naʻo le fia faʻalogo i manatu lelei. E ui e le leaga Sam i le feagai ai ma tagata, o le puleaina o le tupe a tamaiti eseʻese atonu e faigata, ma e ono tele ni fegalegaleaiga e iloa ai uiga o se tasi.

tamaloa aʻoaʻo se tasi ana tamaiti aʻoga musika i totonu o se potu pogisa musika

E eseese uma faafetai ile FreeConference.com's valaau pueina

Ina ua uma ona fesuiaʻi i le FreeConference.com Na maua e Sam le aoga o pueina leo. Na ia tusia uma ana vasega ma faʻalogo ia latou pe a iai se taimi. Ona o le telefoni puʻeina, na mafai ai ona ia faʻamautinoa le lavelave o auiliiliga o vaivaiga o le tamaititi aʻoga ma taʻu atu ia i latou mea e galulue i ai e foia ai. I le telefoni puʻeina, e mafai ai foi ona masani Sam i fegalegaleaiga i le va o tamaiti aʻoga, talu ai o talanoaga e puʻeina foi i le puʻeina, ma mafai ai e ia ona tusia ni tala i ituaiga o manatu faaalia e tali mai ai le tamaititi.

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro