Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Avea Fonotaga i le Initaneti Mai Fesoʻotaʻiga i Faʻapotopotoga

O le aoauli o le Aso Sa, ma o se vaega o uo e saini i la latou fonotaga masani i luga ole laiga i luga ole laiga. Latou te feiloai faatasi i le vaiaso e talatalanoa e uiga i le olaga; o nisi taimi e uiga i galuega; latou te tautala pe a talanoa ma foliga masani e seasea vaaia.

O nei uo na alu ese ia latou ala - o le tasi na alu i mea tau tupe, o le isi i polokalame, ae o nisi na alu i le VC, ma le faamoemoe e maua le isi mea tele. O le aoauli o le Aso Sa; o se faiga masani fonotaga i luga o le initaneti; ae o le taimi lenei, ua ese le lagona.

Faia o Soʻotaga

Lulu Lima

Pau le mea e mana'omia e tasi le fono 

Sa latou fiafia lava e talanoa i Aso Sa. Sa ese lenei aso. Ina ua uma ona talanoa e uiga i le olaga ma galuega, na amata ona fetufaaʻi manatu o le vaega.

Na aumaia e le fai polokalame se mea fou ma le fiafia, o se talosaga e fia maua e le tele o pisinisi.

Na faʻamaonia e a latou uo - o le mea fou na maua e leʻi faʻalogoina tele, ae ua na o sina taimi ae oʻo i le tulaga masani. Fai mai le au su'esu'e tau tupe o le poloketi e mafai ona mafai. O lenei, ioe, ua na o le tautala. Seia latou filifili e uia.

E aunoa ma lo latou iloaina, o la latou sauniga o le Aso Sa ua avea ma amataga o se pisinisi fou. O tama o le kolisi na suia mai tupulaga ua motusia i paaga faapisinisi, e ala i le faʻaogaina o se lugalaina lugalaina e fesoʻotaʻi ai o latou manatu, faʻamoemoega ma faʻamoemoega. O le mana lea o fesoʻotaʻiga faʻapitoa.

Fa'aaogaina le Mana o So'oga

Feso'ota'iga o le ki lea i le fa'atupuina o manatu fou fa'apisinisi. O le aʻa o se fuafuaga pisinisi fou e manaʻomia ai le mataʻituina: sailia o niches fou, suʻeina o faʻamatalaga taugofie o oloa o loʻo iai, poʻo le faʻaogaina o se mea i se aʻoga fou. O nei fa'amatalaga e mana'omia ona fa'asoa i lau 'au.

O nisi pisinisi e sau mai faʻafitauli-faʻafitauli, lea e taoto ai le fofo i tafatafa o le mataupu. E taua le taimi mo pisinisi fou, o loʻo vaʻavaʻai e tumau i luma o le piʻo, pe tietie i le galu i nisi o pisinisi. Ma le isi, o talanoaga e taua i nei tulaga.

O nei talitonuga uma o pisinisi fou manuia e manaʻomia ai fesoʻotaʻiga. E mafai ona faigofie ona lagolagoina e le tulaga potu fono virtuali, lea e fa'atagaina ai le tele o leo, pea o mata, manatu ma miti e tu'u fa'atasi o se fuafuaga fa'atasi, i le taimi moni.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro