Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

FreeConference Faʻamanatuina le 12th Anniversary ma le "Lunchtime Learning Series" Webinars

LOS ANGELES--Me 10, 2012--(TUSI PUSI) -O le FreeConference®, o le ta'ita'i i auaunaga fa'alogo leo, o lo'o fa'alauiloa se fa'asologa o upegatafa'ilagi e leai se totogi i masina ta'itasi e fa'amanatu ai lo latou 12 tausaga o le ulua'i tautua fa'asalalauga fa'alogo e leai se totogi a le atunu'u.

“Matou te mitamita e faamanatu le 12 tausaga o lenei polokalame ma e matua talisapaia le faamaoni o le au faatau.”

O le faasologa faalemasina e amata ia Me 24th, 2012 ma Kevin Klowden, Managing Economist i le Milken Institute i Los Angeles, aʻo ia faʻaalia ona malamalamaaga i faiga faʻavaomalo o loʻo aʻafia ai i tatou iinei i le fale. O le a faʻasoa e Mr. Klowden lona tomai i luga o le vaeluagalemu o loʻo faʻaalia i Saina, maliega tau fefaʻatauaʻiga fou, siʻitia o tau o oloa, o le lamatiaga o le Euro ma isi mea. O se Q&A o le a mulimuli i le folasaga.

“O le 'Lunchtime Learning Series' na faia e aumai ai i tagata fa'aoga fa'amatalaga musuia ma taua mai nisi o ta'ita'i manatu sili ona manaia o le atunu'u i mataupu e amata mai i tulaga tau tamaoaiga o le lalolagi, i le fa'afouina o tekinolosi, i le alualu i luma faafomai. E mafai e a matou tagata faʻaoga ona faʻamalosi o latou mafaufau aʻo fiafia i le aoauli, ”o le tala lea a Cliff Kaylin, COO o FreeConference. “Matou te mitamita e faamanatu le 12 tausaga o lenei polokalame ma e matua talisapaia le faamaoni o le au faatau.”

Fa'amatalaga Webinar:

aso: Ia 24th, 2012

taimi: 12:00pm Taimi Fa'atonu Sasa'e

noatia ma fai fuafua: Tulaga Fa'alelalolagi i luga ole Fa'alotoifale

Fofoga Fetalai: Mr. Kevin Klowden, Pule Fa'atamaoaiga, Milken Institute

 

E mafai e tagata auai fiafia saini mo lenei webinar saoloto iinei.

A'oa'o atili e uiga ia Kevin Klowden i le Milken Institute.

E uiga i FreeConference:

FreeConferensi amataina le maua fua teleconferencing manatu ma sili otometi, pisinisi lelei fonotaga fonotaga mo pisinisi, faʻalapotopotoga ma tagata taʻitoʻatasi manaʻomia luga-tier faatinoga i sina pe leai se tau. I aso nei, FreeConferensi tautua sili atu ma le piliona minute i le tausaga o uma-numera telefoni fonotaga. E faʻaauau pea ona taʻitaʻia e le FreeConferensi le alamanuia ma ni leo fou ma ni fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafailagi e faʻatagaina ai le aufaʻapitoa e faʻatulagaina naʻo vaega o fonotaga latou te manaʻomia, ma naʻo le taimi lava latou te manaʻomia ai. O oloa ofoina fua a le FreeConferensi ua faamaonia le aoga tele i le musuia o tagata e talia le faigofie o le telefoni. O auaunaga e aoga, pulega mea faigaluega mo le faʻaputuina o vaega o soʻo se tele vave, faigofie, ma aunoa ma le faʻatapulaʻaina. FreeConferensi o se tautua a Global Conference Paʻaga ™. Mo nisi faʻamatalaga, asiasi www.freeconference.com.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro