Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Se Tala Faʻafetai: O Le Valaʻau Vitio e leai se Faʻaopoopo na Aumai Faatasi ai Loʻu Aiga

Ou te alofa i lo'u aiga. Ou te mautinoa lava! Ae o le faamaoni, e mafai ona fai sina mea itiiti… “faigata” o se upu e sili ona faaaloalo, ou te manatu. E tofu lava ma a latou lava mea laiti ma faaletonu, ma e le mafai ona ou vaai faalemafaufau i se lalolagi e aunoa ma i latou. ou te alofa i ai ma mea uma ua ou le fiafia ai e leai se gataaga. Tuu mai ia te au e faamalamalama atili:

Sa faagasolo fuafuaga mo se faatasiga tele o le Aso Faafetai. O lo'u uso la'ititi e talimalo, o Tina e nafa ma le lisi o tagata asiasi, ma o Uncle Bob e ufiufi le kuka (o lana mea'ai falaoa sana e le mafai ona fa'afefe). Manaia! O imeli na felelei ma sili atu fuafuaga na faia. Ae, o se lago i totonu o le suauu: Na faailoa atu e Tinamatua - i le leo, atonu ou te faaopoopo atu - na te le toe lagona le mafanafana i femalagaaiga i luga o le ea, ma o le nofo i le isi itu o le atunuu na tuua ai isi auala e le mafai ai ona felauaiga. Leai Tinamatua i le Aso Faafetai?

Sa i ai isi mea: o le tausoga o Rudy, o loo ave taavale mai Poughkeepsie, na faailoa mai ia i matou tiute faigaluega i minute mulimuli o le a taofia ai o ia i le taulaga seia oo i le minute mulimuli, ma o le a le mafai ona ia faia le taumafataga o le Aso Faafetai. Na sosoo ai ma se imeli mai ia Lydia: na ona ia manatua o le a latou faamanatuina le aso malolo ma le aiga o lona toalua i lenei tausaga, ma “atonu e mafai fai atu Talofa ile telefoni” ia i matou uma i lena aso.

Na iu ina avea ma mala.

I le taimi nei o le a matou misia Tinamatua, tausoga o Rudy, ma Lydia (ma lana masaga fou!). O le a lenei ituaiga o Aso Faafetai?

tinamatuaSa i ai sa'u togi i totonu o la'u taga: O la'u tala o le konafesi ma FreeConference.com fa'ataga mo telefoni vitiō - ma e matua faigofie lava ona alu! Na ou auina atu laʻu sootaga o fonotaga i le aso aʻo lumanaʻi le matou mea na tupu. O le mea e lelei ai, o faʻatonuga e laʻititi: Kiliki le soʻotaga i le taimi atofaina ona faʻapipiʻi lea o se igoa mata. E oo lava ia Tinamatua na mafai ona taulimaina lena mea!

E pei ona faamoemoeina, sa manaia le taumafataga o le Aso Faafetai. O le leai o ni fa'aaliga na le mafai ona fa'avaivaia ai lo matou agaga ma sa sili atu le lelei o mea'ai a Uncle Bob nai lo se isi lava taimi. A'o le'i o'o i le meaai suamalie, sa ou sasaina i fafo la'u komepiuta feaveai ma saini i totonu FreeConference.com account, faatulaga le potu fono vitio. Sa i ai Tinamatua i luga o lana upega tafaʻilagi, o ona foliga susulu na susulu mai ai le potu atoa. Na feosofi mai Lydia ma Rudy ma sa matou i ai faatasi uma i totonu o le potu virtuali! E oo lava i le masaga na auai i le gaioiga.

E ui lava i faigata, na iu lava ina manuia le Aso Faafetai! Ma ou te nofo aitalafu uma i ai telefoni vito saoloto. Atonu o loʻo i ai loʻu aiga i le atunuʻu atoa, ae i lena aso sa pei na matou i ai uma i le potu e tasi. O se aso malolo atoatoa!

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro