Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Aisea Free Screen Sharing o se Sili Meafaigaluega mo Soʻo se Poloketi

O le a le fa'asoa mata? E fa'afefea ona fesoasoani le fa'asoaina fua o lau mata ia oe ma lau 'au? I se faaupuga faigofie, "o le fefaʻasoaaʻi o lau e aofia ai le faʻasoaina o avanoa i se komepiuta komepiuta tuʻuina atu," e tusa ai ma Techopedia. Talu ai ona o le faʻatinoga e matua fetuutuunai ma o ona faʻamanuiaga e lautele lautele, o lenei meafaigaluega o se tasi lea o auala sili ona lauiloa o fa'asoa fa'amatalaga ma isi.

Fetufa'aiga Mata'i fua: Ose Meafaigaluega Mata'ina mo so'o se Poloketi

E faafia ona e oo i lenei mea: Ua e i le ogatotonu o se valaau o le konafesi taumafai e fa'amatala pe fa'afefea ona galue lena polokalama fa'asao taimi fou, tauivi ma se fa'amatalaga sa'o e mafai e le au fa'alogologo ona mulimulita'i ma malamalama i ai, pe a taia oe o le i ai o se va'aiga mo au tagata auai o le a faia ai se eseesega tele i le lalolagi. O iina e leai se totogi lau fetufaʻaiga mafai ona fesoasoani! Nai lo le fa'amatalaina o le polokalama i upu, e mafai e lau 'au ona matamata i le demo i le taimi moni, o latou lau e fa'aalia tonu mea o lo'o fa'aalia i lau lava lau. Matou te faʻaaogaina foi pito i luga crm polokalama e pulea uma a matou tagata faʻatau, sili ona fautuaina.

Leai se siitaga o lona uiga o le faʻaaogaina o le Faʻasoaina o le Mata e sili atu le faigofie nai lo se isi lava taimi!

E fa'afefea ona fa'atupuina e le fa'asoaina fua o lau va'aiga au fono?

  • Savalivali i luga o upega tafaʻilagi poʻo talosaga
  • Fa'aali PowerPoints ma isi pepa
  • Fa'asoa ata ma fa'aaliga
  • Galulue faʻatasi ma isi i le taimi moni
  • Toe iloilo ma talanoaina faamatalaga o fonotaga

Fetufa'aiga mata'i fua ua fausia i totonu o so'o se FreeConference.com tala. E le'i iai se tasi? Saini I Aso Nei ma va'ai pe fa'afefea ona fa'aleleia atili le fa'asoaina o lau mata lau lelei o le 'au.

fa'ata'ita'iga ole freeconference.com fonotaga i luga ole laiga ole talosaga e fa'asoa lau mata

E tele fa'amoemoega o le Fetufa'ai Mata!

 

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro