Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Aisea Pop-Up Toleniga Mataupu: Faʻaaoga Le Maua Fetufaʻiga Faʻasoasoa e Aloese ai Tomai Faʻamutaina

Fa'afefea ona Fa'aoga Fuafua Fa'asoa Mata e 'Alo'ese ai Tomai Fa'amutaina mo lau 'au

Faamasani maiE le o po se lilo o le tomai o se tagata e matele ina fa'aitiitia pe a le fa'aaogaina. O lenei faʻafitauli e sili atu ona faigata ona foia pe a e feagai ma 'au mamao e le faigofie ona e siakiina mai lea taimi i lea taimi. O le a la le mea e fai e le pule o se 'au mamao? O le tali o le pop-up aʻoaʻoga e faʻaaoga ai le faʻasoaina fua o le screen.

Fa'asoa mata e mafai ai e se tasi sui auai o le fonotaga ona fa'asoa atu le latou lau i le isi vaega o le fa'apotopotoga i le taimi moni, o lona uiga o se pule, e mafai nei ona e ta'u atu i au tagata faigaluega mamao e fa'asoa mea latou te manatua, nai lo le na'o le ta'u atu ia te oe i upu.

O a'oa'oga fa'apop-up e fa'amanino ai 'au mamao

faigaE leai se tasi na fiafia i su'ega pop i le a'oga, aisea la e mana'omia ai e tagata faigaluega mamao se fa'asologa toe fa'apipi'iina? Aua o le a fesoasoani ia i latou e faatumauina o latou tomai maai. O lo'o e teu fa'afaigaluega i au tagata faigaluega mamao e aoaoina i latou i tomai fou, ma o le tausiaina o na tomai e tatau ona i ai i le manuia o oe ma au tagata faigaluega mamao.

E alu foi e aunoa ma le fai atu e le tatau ona e faia lau toleniga pop-up pei o se suʻega, ae sili atu e pei o se "faʻafouina". Aua le tu'uina atu togi pe fa'amanino le fa'amanino o le 100% sa'o; nai lo lena, vala'aulia au tagata faigaluega mamao e va'ai i ai o se fa'amalositino malie, fa'amama fa'amalosi'au lea latou te sa'oloto ai e tausua ma fiafia a'o fa'aoga lo latou poto.

A fa'atonu a'oa'oga fa'apop-up, e fa'atumauina e 'au i latou lava i le ala

tamoeO tagata o ni meaola masani. A mae'a ona e faia ni nai a'oa'oga fa'apop-up ma lau 'au mamao, o le a amata ona latou fa'amoemoeina e le aunoa. O lau 'au mamao o le a amata fa'ata'ita'i tomai na latou a'oa'oina i o latou lava taimi. Mulimuli ane, o le a mafai ona latou faʻatonutonuina o latou lava tomai faʻatumauina, faʻateleina aʻoaʻoga faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le faʻasoaina o lau avanoa e le manaʻomia.

Ou te le fautuaina e tipi ese atoa toleniga pop-up, e ui lava. O le a iu ina va'aia e au tagata faigaluega mamao o se vaega o a latou masaniga fa'alemasina, o lea o le aveesea e ono taofia ai nisi o au tagata faigaluega e le toe va'aia le mana'omia o le fa'afou o latou tomai. E le gata i lea, o nisi tagata faigaluega mamao e ono misia au a'oga.

O a'oa'oga fa'apop-up e ala i le fa'asoaina fua o lau mata o le auala pito sili lea ona faigofie e fa'afeso'ota'i ai

Fa'afetai i polokalame e pei o le fa'asoaina fua o lau mata, e mafai ona e fa'afaigaluegaina tagata faigaluega mamao mai so'o se mea i le lalolagi o lo'o i ai se feso'ota'iga lelei i luga ole laiga. O lona uiga o le auala pito sili ona faigofie e faia ai se aʻoaʻoga pop-up mo lau 'au o loʻo i luga o se konafesi ma telefoni telefoni FreeConference.com.

FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Fausia se tala fua i le aso ma poto masani maua fua teleconferencing, download-leai se ata vitio, vaeluaina vaʻaiga, 'upega tafaʻilagi fonotaga ma sili atu.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro