Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Polokalama Polokalama Pulea Polokalama Mea Tatau Ona E Faʻaaogaina

E leai se totogi mo le Puleaina o Poloketi

Faʻatulagaina o se Valaau mo KonafesiO se tasi o vaega pito sili ona taua o le galue i se siosiomaga faʻatulagaina au o le faʻalapotopotoga. O le mea e oo mai i le mafaufau, aemaise lava, o le http://profitsurgeseo.com/ o le pulega o poloketi. E taua le nofouta i matafaioi a tagata, o latou sao, ma taimi e gata ai galuega. O le mea lea, o se maualuga maualuga o fuafuaga, fesoʻotaʻiga, ma le faʻatinoina o galuega o le a faʻamautinoa uma le lelei ma le lelei o galuega.

I le fa'atatau i feso'ota'iga, o fonotaga masani e mafai ona fai si fiu. I le Pisinisi SEO Auaunaga lalolagi, o le faʻatulagaina o konafesi e aofia ai le tele o tagata - ma atonu e iai ni tiute ma galuega eseese - e aofia ai e ono manaʻomia ai le faʻatulagaina o taimi. O le mea e lelei ai, FreeConference ma MeetingMogul o loʻo i ai uma le tele o meafaigaluega e faʻamautinoa ai e faigofie ma lelei le faʻatulagaina o konafesi.

Faʻasalalauga

Pe e ala i le telefoni, tablet, laptop, poʻo le desktop, e mafai e tagata faʻatau faatulaga konafesi e fa'atatau i tagata fa'apitoa pe a mana'omia. Fai mai o se tasi o au paaga faigaluega o loʻo i se konetineta ese, e mafai ona e faʻafetaui i latou manaʻoga e ala i le faʻasoaina o le eseesega o taimi sone e ala i le faʻaogaina o le meafaigaluega sone taimi i le taimi faatulagaina. I lenei auala, e mafai ona e faʻamautinoa e mafai e tagata uma ona auai i le faʻafiafiaga o konafesi!

A uma ona faatulaga se konafesi, e imeli tagata auai uma ma se otootoga auiliili o le konafesi e aofia ai le sone taimi e fai ai, le umi, numera o le vili, ma le code avanoa o tagata auai. E le gata i lea, e te fiafia e iloa o le konafesi e otometi lava ona faaopoopo i lau vaʻaiga po'o Google kalena.

FonotagaMogul

Fa'alagolago i le mamafa o lou fa'aogaina o kalena i luga o lau telefoni, atonu o se faiga faigata le tu'u'ese'ese o au telefoni fa'atulagaina. O le mea e laki ai, o le taimi lea e faafaigofie ai e MeetingMogul lou olaga. Faatasi ai ma se faiga faʻatulagaina faigofie, MeetingMogul faitau se kalena tuʻufaʻatasia i luga o lau telefoni ma faʻatulagaina telefoni o loʻo lumanaʻi i totonu o se lisi o mataupu. MeetingMogul e iloa ma le poto numera vili-i ma faʻailoga avanoa e faʻataga ai telefoni feʻaveaʻi paʻi tasi. Fa'atofa i le fa'aofiina o numera vili umi ma passcodes!

Talu ai o fonotaga masani e mafai ona avea o se faʻalavelave faʻalavelave, aisea e le faʻafaigofie ai lou poto masani ma faʻafiafia fonotaga? Taumafai FreeConference.com ma MeetingMogul i aso nei!

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro