Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

E Faʻafefea Ona Fesoasoani Auaunaga Fuafua Konafesi Fesoasoani Ia Te Aʻu E faigaluega Mamao

O le fale e i ai le fatu. O le latou tala lena, a ea? Pe atonu o lenei: O le fale o fea e te tautau ai lou pulou. Tusa lava poʻo le a, Fale e mafai ona i ai i soʻo se mea e te manaʻo ai i le Fale, aemaise lava aso nei: o se palota lata mai a le Ofisa o le Ofisa o Leipa maua e "24 pasene o tagata faigaluega na faia nisi poʻo uma a latou galuega i le fale" i le tausaga ua tuanaʻi, o se pasene e mautinoa e faʻateleina i le isi sefulu tausaga.

tamaloa ma ato ma komepiuta feaveaʻi faia telefoni feiloaʻiga freeconference.comAe o lenei mea o loʻo i ai se faʻafitauli: Tagata faigaluega i avanoa eseese i le tele o taimi sone manaʻomia se auala e galulue faʻatasi ai ma a latou 'au, lelei ma fua.

E leʻi mamao atu, sa oʻo atu ai saʻu uo e fai saʻu galuega tutoatasi i oʻu itula faigaluega. “Mafai ona ou auai i le vasega o faiʻai taeao?” na ia fia iloa. O le kamupani e faʻavae i Oakland ma o aʻu i Los Angeles; o le ono itula o le tiʻetiʻega na foliga taufaafefe. Ae na ia ofoina mai ia te aʻu le sootaga i lana FreeConference.com "Potu tafaoga tafaoga" - e mafai ona matou feiloaʻi uma i luga ole initaneti ma webcams e o faʻatasi ai i le poloketi.

Atoatoa! Sa ou saini i totonu i le taimi atofaina, ulufale i se laupepa igoa, ma o iina na matou: e ui o selau maila le mamao, sa matou fesoʻotaʻi faʻatasi i le lava sauniga masani tafailagi. Pepa aloaia sa fetufaaʻi ma aitia manatu faʻasolosolo, uma ma le mafai ona vaʻaia e le tasi le isi e ala i webcams. O se sauniga lelei tele!

O potu fono a le FreeConference.com i luga ole laiga e aoga i soʻo se ituaiga tulaga. Taumafai nisi o mea mo oe:

  • Fonotaga a 'au
  • Faatasiga a le aiga
  • Meaaoga
  • Faiaoga ma toleniga
  • Fuafuaina o le faʻaipoipoga

O laʻu 'au fou ma na ou paʻi lava i ai, ae ou te mautinoa o le faʻaiʻuga lava e tasi e ono sosoʻo mai-i-le mafaia pe ana le mafai ona ou ulufale mamao mai. Alu i luma, o le a mautinoa lava o le a ou faia saoloto konafesi telefoni valaauga se vaega taua o laʻu galuega auupega.

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro