Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Valaʻauina o le Koneferenisi i Kanata: Catering i le Technology Sector

O se mea moni: Kanata o se vaega faʻatupulaia vave o le lalolagi pisinisi. Ae faimai foi CBC News, o loʻo i ai nei pe tusa ma le 200,000 galuega faʻatekonolosi i le va o le eria o Toronto ma Kitchener-Waterloo na o ia, e taʻitaʻia ai nisi e faʻaigoaina le 114-kilomita faʻalautele "Silicon Valley North". O kamupani pito i luga o loʻo maua tupe o loʻo faʻalauteleina tele i Kanata, ma o le tulaga e foliga mai e le faʻagesegese i se taimi lata mai.

Faatasi ai ma Kanata o se faʻalavelave faʻalavelave, o le tele ma le tele o auaunaga o loʻo taulaʻi atu i le amataga o le lotoifale ina ia mautinoa o nei kamupani o loʻo galulue lelei, lelei ma sili atu ona taua, e mafai ona latou tumau i le pito i luga o la latou taʻaloga.

Vala'au Konafesi Free Canada Puffin

Ua fiafia Puffin e ofo atu se numera telefoni i Kanata e aunoa ma se tau faaopoopo!

FreeConference.com o se tasi lea o nai 'au'aunaga e ofoina atu se numera vili-i Kanata e aunoa ma se totogi fa'aopoopo. Kamupani i Kanata atoa e mafai ona faʻaogaina se numera telefoni "i totonu o le atunuu" e faʻaitiitia ai tau, ma ofoina atu i tagata auai se laina faʻapitonuʻu e faʻaoga ai a latou sauniga.

O isi 'au'aunaga o fonotaga e taumafai e pasi atu le telefoni fa'a-US i le "Canada accessible", e ui lava o tau feso'ota'iga e ono fa'asa mo le to'atele.

O tagata auai i Kanata e valaʻau i le atunuʻu atoa i la latou fuafuaga o le a leai se suiga i le latou pili telefoni pe a vili i totonu FreeConference.com's Canada numera telefoni.

E leai se totogi o le telefoni i Kanata e faʻamaonia le fetaui mo tagata fai pisinisi, poʻo soʻo se isi e sailia se tulaga faʻapolofesa i se tau e leai se totogi. Pisinisi laiti ma feololo e aoga tele mai FreeConference.com's tele vaega, mai potu fono tuuto ma tufatufaina o pepa, e pueina leo ma faamanatu o sauniga.

Va'ai oe lava pe aisea valaauga o le konafesi e leai se totogi i Kanata ua avea ma mea uma, ma saini mo lau lava teugatupe saoloto i aso nei. I le faaiuga e tele mea e maua, ae leai se mea e leiloa.

E leai sau tala? Saini loa Nei!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro