Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Family Reunions Faigofie ma Free Online Fonotaga Polokalama

O se tasi o fiafiaga o le avea ma matua, o le vaavaai atu lea i lau fanau ua matutua ma fuga mai ma avea ma tagata matutua. O le tuputupu aʻe o lona uiga o le alu ese atu i le lalolagi. E mafai e tamaiti ona maua le manuia i ituaiga uma o galuega, o nisi o ia mea e manaʻomia ai ona latou o ese mai le atunuʻu mo masina i le taimi. O isi galuega e aofia ai le faimalaga soo, faia fesootaiga faafesagai se mea e na'o taimi e mafai ai. Tekinolosi ua faʻalatalata faʻatasi tagata ma faʻaauau pea ona faia i ni auala fiafia, faʻafetai i le faigofie o le faia o se fonotaga i luga ole laiga e leai se totogi.

Toeitiiti Leai se Fuafuaga

Upega Tafaʻilagi

Tekinolosi e aumaia faatasi ai aiga

E ese mai i le faailoa atu i lau pati le taimi e te valaau ai, o se fonotaga i luga ole laiga e leai se totogi e manaʻomia toetoe lava leai se sauniuniga. Mafaufau i mea uma o le a aofia ai i le feiloaiga faafesagai: fai fuafuaga o femalagaaiga, tusi taimi malolo mai galuega, saili faletalimalo ma felauaiga i le malaevaalele, teu au mea, faatulaga se tasi e tausia lou fale ma fagafao, ma isi.

 

E te mana'o e siaki lau tama i Siamani e va'ai pe fa'afefea ana a'oa'oga i le iunivesite? Alu i luma ma valaau! Konafesi vitiō e mafai ai ona e pa'i fa'afuase'i le pito i lalo ma lau pele, se'i vagana ua le toe mana'omia ona latalata.

Ole Upu Fa'ataulaitu e 'Saoloto'

O femalagaaiga e mafai ona taugata tele, o lona uiga o se fofo i aso anamua o le faia lea o se telefoni mamao. O se tasi o mea tiga moni e uiga i na valaau o le tau. Se'i vagana ua i ai sau paketi e le faatapulaaina, o lona uiga o le faia o se lisi o mea e aofia ai i le telefoni ona faʻatautaia vave lea. O ai e mana'o e fa'anatinati atu i se vala'au i se tasi e tau le mafai ona e talanoa i ai?

E ui o femalagaaiga ma tafaoga e mafai ona malie, malolo ma sili ona tauia, e toaitiiti i tatou e maua tupe e ave ai i latou e sili atu ma le tasi i le tausaga. E mafai ona faia fonotaga vitiō i soo se taimi ma mai toetoe lava i soo se mea e aunoa ma se totogi. Ia asiasi atoatoa atu i lau tama teine ​​i Ausetalia pe a e maua le avanoa, ae aiseā e lē talanoa ai—ma vaai iā te ia—i vaiaso uma?

E Leai se Mea e Maua ai

E leai se tasi e fai mai e mafai e webcams ma telefoni feaveaʻi ona suitulaga i le nofo i lalo i se moni lea taumafataga ma lau moni lea aiga. O le manatu o le FreeConference.com e tuʻuina atu ia te oe nisi auala e fesootai ai ma lou aiga.

O le isi la taimi e te misia ai se foliga masani, aisea e te le taumafai ai FreeConference.com?

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro