Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Tagata Taua Manatu faaalia e Taua - Lenei Auala e Faʻamalosiʻau ai I Saoloto Konafesi Valaʻauina

A o'o lau pisinisi la'ititi o lo'o aga'i i luma, o le mea mulimuli e te mana'o e popole ai o tagata fa'atau e fai fa'asea. E le o le itu malie ma le manaia o le faʻalauiloaina o lau faleoloa i luga ole laiga poʻo le e-commerce manatu, ae o se vaega ma se vaega o le avea ma tagata fai pisinisi, ma e iloa e le aufaipisinisi uma e leai se manuia e aunoa ma ni nai tiga faʻatupulaia. Ma le isi, e faʻaopoopoina i le fiafia o le avea ma ou lava pule - e tele naua lesona e mafai ona aʻoaʻoina i luga o se faigamalaga faʻapisinisi.

E leai se totogi e vala'au i konafesiO le mauaina o faʻamatalaga le lelei o se tasi o ia mea, ae faʻatasi ai ma meafaigaluega saʻo, e mafai ona taʻitaʻia ai iʻuga. O le fa'atinoina o le telefoni feavea'i e fa'atatau i fa'aseā a tagata fa'atau e fesoasoani e fa'amautinoaina se fefa'ataua'iga lelei e mafai ai ona e lagona le lagolagoina a'o ofoina atu le lagolago a au tagata fa'atau. A uma mea uma, o le auala e te aʻoaʻo ai, ma o faʻamatalaga a tagata faʻatau o se auro auro o faʻamatalaga. Leai se fa'aituau. Leai se su'esu'ega, leai se lisi natia. Na'o se fegalegaleai le fa'afefeteina ma se tasi e iai le poto masani i au oloa po'o au'aunaga.

Ose avanoa sili lea e maua ai se va'aiga totonu ile fa'afefea o lau pisinisi ma lau tagata fa'atau. O le ala lea o le fa'atulagaina o telefoni fa'atasi ma tagata fa'atau e fa'aleleia atili ai fa'asea o le a fa'aleleia atili ai fa'agaioiga pisinisi ma fa'atumauina tagata fa'atau i se taimi umi.

Se Avanoa mo le Togiolaina

Fa'atuina se numera telefoni fa'atauva'a mo tagata fa'atau e o'o atu ia te oe, e maua ai e itu e lua se taimi vave tali. O laina o feso'ota'iga e tatala mo le fa'atulagaina o se telefoni i luma atu po'o le amataina o se tasi pe a mana'omia. Atonu e la'ititi lo latou popolega, masalo o se fa'aletonu tele e te le'i va'aia ma lau 'au. Po o le a lava le auala, pe a lagona e se tagata faʻatau o loʻo faʻatalanoaina o latou faʻafitauli, i le avea ai ma kamupani, e mafai ona e liliuina lo latou le fiafia. O le vala'auina o le konafesi e leai se totogi o se auala lelei e fa'afeso'ota'i ai le va.

matala talanoagaUunaia le Tatala

Fa'atasi ai ma le telefoni fe'avea'i e leai se totogi, o lo'o e tu'uina atu le lagolago tu'usa'o mo tagata fa'atau e mafai ona maua - e faigofie ona fa'aoga ma e avanoa mai so'o se tulimanu ole lalolagi. E le gata i lea, e leai se totogi ma e mafai ona avea ma se telefoni po'o se telefoni. A e fatuina se kamupani mai le pito i lalo, o nei laasaga amata e taua tele ma ofoina atu ia te oe le taugata o le mafai ona fesoʻotaʻi tasi i le tasi. Aua le manatu faatauvaa i le mana o aapa atu patino i se tagata faatau pe a iai se mea ua faaletonu – latou te manatua oe ma faafetai atu mo lena mea.

Fa'aofu seevae o lau Fa'atau

E masani lava, e fa'aleaga le tagata fa'atau pe a le tausia lana talosaga muamua ma e itiiti pe leai se gaioiga agai i se fofo. E ala i le faʻatulagaina o telefoni faʻasalalauga saoloto, o latou manaʻoga e mafai ona faʻatautaia vave ma saʻo. E iai se fa'afitauli a se tagata fa'atau i lana uta? Faatasi ai ma se numera vili-i totonu tuuto, e mafai ona ia taliina ana fesili uma i le le faatapulaaina o telefoni o le konafesi seia oo ina foia le faafitauli.

Taulima Fa'aleagaga

Na e taulimaina se tulaga faigata na sili ona lelei? E maua fua le telefoni fe'au fa'atasi ma se mea e pu'eina. Manatua, o lenei valaau atonu e faigata mo le tagata faʻatau ona fai ma afai o le fegalegaleaiga e itiiti ifo nai lo le fetu (e mafai ona latou ita pe faʻamalosi), o le saunia e foia o latou faafitauli i le faʻaaloalo ma le mafuaaga o le a fai lau kamupani ia sili atu le poto. O le pu'eina o se telefoni e leai se totogi o lona uiga e mafai ona e toe fo'i i tua ma fa'alogo i le auala na e taulimaina ai se telefoni fa'apitoa. E mafai ona e toe taʻalo e vaʻai pe faʻapefea ona sili atu lou lelei i le isi taimi pe faʻaaogaina e fai ma meafaigaluega faʻafaiaoga pe a aʻoaʻoina isi tagata faigaluega.

Fa'aaogā fa'aseā e fau ai se Pisinisi Sili

valaauga o le konafesiPo'o le a lava le taunu'uga o lau fefa'ataua'iga ma se tagata fa'atau, e tu'uina atu i tagata fa'atau se laina sa'o i lau kamupani. Afai sa i ai se faasea e manaʻomia ai se suʻesuʻega loloto, o le Fa'ailoga valaaulia ma Faamanatu galue lelei i se tulaga tulitatao. Faʻatulagaina le faʻatulagaga mo le tulitatao o le telefoni feaveaʻi i se aso mulimuli ane ma se faʻamatalaga auiliili o le faʻasea o loʻo faʻapipiʻi i le kalena poʻo le tusi tuatusi, e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi ma i luga o le ala ma le tagata faʻatau. O le siaki i totonu e va'ai pe ua fo'ia a latou fa'aseā e lagona ai le fa'atauaina ma le va'aia, ma fa'atumauina ai oe i luma o le pi'o.

Faatasi ai ma le telefoni feaveaʻi e fai ma auala mo tagata faʻatau e aapa atu ia te oe ma a latou manatu faaalia, o lau pisinisi laʻititi e mafai ona alu mai le lelei i le lelei. O le le amana'ia o faitioga ma le le mafai ona fa'aalofa e le maua ai e tagata fa'atau le lagona fa'atuatuaina o lo'o latou sailia. E ala i le fa'afoeina o le tausiga o tagata fa'atau ma le fa'aogaina ma le fa'avavevave i le fa'aogaina o meafaigaluega fa'afeso'ota'i fa'atuatuaina, e pei o le telefoni fa'atasiga e leai se totogi, e mafai ona e aga'i atu i le fa'atupulaia fa'atele.

FreeConference.com o le tautua telefoni fua ole konafesi o le a lagona ai e tagata fa'atau le lagolagoina mai le amataga seia mae'a. Talia telefoni fe'au ma sauniga fa'atasi ai ma tekonolosi fa'aoga faigofie e fa'amalosia ai se mafutaga lelei i le va o pisinisi ma tagata fa'atau. Fiafia i foliga e pei o numera fa'ava-o-malo e maua i so'o se masini e fa'afeso'ota'i ai oe i so'o se mea i so'o se mea - e leai se totogi!

Saini i le aso

[ninja_forms id=80]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro