Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Avea Tupe Maua E Ala I Le Faʻaititia o Tau I Valaauga o Konafesi

Avea Tupe Maua E Ala I Le Faʻaititia o Tau I Valaauga o Konafesi

Uati Tupe MauaO tupe mama o se tupe maua to'esea tau, o lea e ala i le fa'aitiitia o tau i telefoni fe'avea'i ua e aga'i atu i le fa'atupuina manuia o tupe mama. O le a se auala sili atu e amata ai nai lo le sefe i se mea e te faia e le aunoa i lou olaga faʻapolofesa? E sa'o, o lo'o ou talanoa e uiga i telefoni o konafesi.

 

Le auala mautinoa e fa'ateleina ai tupe mama

Fa'aitiitia ma pulea au tau e mafai ona sili atu le faigofie nai lo le fa'ateleina o fefa'atauaiga ma fa'atau. O le puleaina o tau i pisinisi e pei o le teuteuina o rosa. A e tipi ese le fafie mate, o le a sili atu ona lelei le laau atoa ma e te maua atili fugalaau. E faigata ona fa'apea e itiiti mea e maua mai ai, ae afai e te mana'o e maua se tupe sili atu i au fa'atauga fa'atau, o le nofoaga pito sili ona faigofie e amata ai o le teuteuina o lau tau fa'atau i le iunite.

O le Telefoni e fai ma Masini Tupe Maua

O le fa'aitiitia o tau i telefoni fa'atasi o le fa'ata'ita'iga sili lea o le fa'aliliuina o lau telefoni i se masini fa'asili, e ese mai le fa'agaoioia o se mama fa'atauva'a fa'asolitulafono. Ae aua nei galo e uiga i le fefaʻasoaaʻi o faʻatauga ma faʻaliliuga auala, o faʻamatalaga taua i le faʻateleina o faʻatau. Vaai faalemafaufau i se fonotaga faʻatau a se 'au o loʻo salalau solo i le atunuʻu. E manaʻomia e le taʻitaʻi o le 'au ona faʻafesoʻotaʻi le faʻaleleia atili o oloa i le aufaigaluega, faʻamalosia i latou, ma fausia le agaga o le 'au.
Ae paga lea, o le ave o tagata e 15 i se fonotaga e 3-itula (45 itula faigaluega) e alu ai le 2 itula o le malaga ta'itasi. O le 30 itula faigaluega na fa'aumatia e maua ai le 45 itula faigaluega o le gaosiga. O le tele o kamupani e tali atu i lea ituaiga otaota e ala i le tipiina o le numera o fonotaga faʻatau.
Ae e le mafai ona e tipiina fonotaga faʻatau ona e mafai ona faʻaititia ai le aofaʻi o gaosiga o le 'au.

E le mafai e le pule ona lamatia le faʻavaivaia o faʻatauga ma le le faʻafesoʻotaʻi atu o taʻiala fou i le au faʻatau. O i'ina e o'o mai ai valaau o konafesi!

3 Fa'amanuiaga o le tipiina o tau fa'atau

E mafai ona fa'aumatia e telefoni na 30 itula fa'ama'imau, aua e faigofie ma faigofie fa'atalanoaga ma FreeConference.com e pei o le pikiina o le telefoni ma vili. I lea tulaga, FreeConference.com ua fesoasoani ia te oe e faasaoina 30 itula maumau mai le pate ma siitia le tau o le faatauina atu i le tau faatau atu i luga.

E le gata i lea, o le ulu o faʻatauga e le o toe i lalo o le mamafa e faʻaititia le aofaʻi o fonotaga faʻatau mo tau. Sa e i ai i le 4 fonotaga i le tausaga ma le iloa o le 8 o le numera sili lea e faʻateleina ai faʻatau. Faatasi ai ma FreeConference.com, alu i luma ma faatulaga ni fonotaga se 8. E te fa'asaoina le 8 x 30 = 240 itula o le aufaigaluega i le taimi o femalagaaiga, ma maua le maualuga o le gaosiga o lo'o mana'omia.
Ae faapefea tupe faaalu? E fia le kesi ma le tupe fa'aalu na matou fa'asaoina i le fa'aaogaina o telefoni fe'avea'i? Tele. Aveese le isi $2,000 mai le fa'atauga fa'aletausaga, e ui lava na matou fa'aopoopoina le aofa'i o fonotaga.

E mafai ona maua fua le telefoni o konafesi!

FreeConference.com e leai se totogi; o loo i le igoa. E mafai ona fa'atulaga vave i le fa'aogaina o le fa'atulagaina o mea, ae o telefoni e mafai fo'i ona fa'asao-itiiti. O mea fa'apitoa e pei o numera fa'ava-o-malo ma fa'amaumauga o telefoni e mafai ona fa'aopoopoina mo sina $9.99 i le masina. O loʻo i ai foʻi faʻamatalaga saogalemu ma e oʻo lava i AI faʻatupuina faʻamatalaga telefoni e avanoa foi.

Va'ai Ae E te Le'i oso

punaO le teuteuina o lau tau faʻatau e le o se mea manaia e pei o poloketi o loʻo taumafai e faʻateleina le faʻatupulaia o faʻatau, ae e taua tele fualaʻau maualalo. O le puleaina o tau o se elemene autu o le faʻamautinoaina o lau faʻataʻitaʻiga pisinisi e aoga. E leai se isi nofoaga sili e amata ai nai lo le fa'aaogaina FreeConference.com e fai ma au fofo fono.

Fausia se tala fua i le aso, ma vaai pe faapefea FreeConference.com'O le lisi o foliga e mafai ona fetaui ma mana'oga o lau pisinisi.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro