Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Aisea Custom Custom Music O Le Faʻaopopo Vaega Ua E Misia

teine ​​ma uluuluAfai o upu Custom Hold Music e toe aumaia ai oe i lou manatuaga o musika ua fia sefulu tausaga ua e fa'amalosi e fa'alogo i ai i luga o le telefoni a'o taofi, e te le o mamao tele. O lona uiga, ua matua faʻaleleia atili le Custom Hold Music i le tele o tausaga (tulaga lelei o musika e aofia ai), e sau ma le tele o filifiliga, ma talu mai lena taimi ua avea ma vala taua tele o konafesi ma ata vitio.

E sili atu nai lo na'o sina fati e fa'afiafia ai, o le mea moni, o se auala mautinoa e fa'aulu ai malo fa'afiafia ma maualuga viping. O le mea pito sili ona taua, e matua fa'ateleina ai le fa'atumauina o tagata auai.

E fa'afia, i aso ta'itasi, e te fa'atalitali? Faatalitali i feoaiga. Fa'atali mo se talavai e fa'atumu. Faatalitali le vai e pupuna. Afai tatou te toe foi i tua i le taimi, sa tatau ona tatou faatali mo la tatou valaau ina ia fesootai moni mai le tasi uaea i le isi e ala i le laupapa kisi, ina ia mafai ona ma talanoa i se tasi i le isi itu o le laina. A'o na'o le fa'atinoina o le galuega a le tagata fa'afoe, o le taimi lea na latou fa'afeso'ota'i ai telefoni na fa'atupuina ai le "tumau".

Valaau o le konafesiI aso nei, matou te le mafaufau faalua e uiga i le faʻafesoʻotaʻi telefoni, telefoni faʻasalalauga poʻo le utaina foi o se itulau i luga o le Initaneti. E toetoe lava a vave. So'o se mea e umi atu nai lo nai sekone tatou te popole ai e iai se mea e le sa'o. E mafua ona o le tulaga atoa, ua tatou masani i le vave ona fesoʻotaʻi ma pe a faʻamalolo i tatou i lenei nofoaga faʻafefe o le leai o se mea (i se isi faaupuga, le leoa), tatou te le iloa le mea e fai aʻo faʻatali mo le isi poloaiga e utaina. Matou te manatu o loʻo i ai se faʻalavelave poʻo ua matou i ai i se nofoaga sese ma e vave ona tatou le onosai ma le fiafia.

Ma o le mea lena e pa'u ai. O le taimi lenei o le le fiafia lea e tuua ai le le mautonu o tagata, i se taimi o le a le mea e sosoo ai? Aisea ua le tatalaina ai la'u itulau? O le a le mea na tupu i la'u telefoni o le konafesi? O fea o iai tagata uma?

Ulufale taofi musika. E ui e le o manino lelei pe na faapefea ona tupu, ae na matauina i le 1962 na faila ai e le tagata suʻesuʻe Albert Levy le pateni, Telephone Hold Program System; O le tala muamua o le taofi musika na fausia e faʻafesoʻotaʻi le va i le va o fesoʻotaʻiga telefoni ma faʻamautu tagata valaau i luga o le laina e ala i le faʻaitiitia o lo latou faʻalavelave, ma le masalosalo.

I aso nei, pe faia se taimi i le ofisa o le fomaʻi poʻo le faʻafeiloaʻi o malo i lau konafesi, taofi musika e taatele i soo se mea. Ua avea ma fa'aaloalo masani lea ua fa'amaonia e fa'ateleina ai le fa'atumauina o tagata auai e ala i le fa'aleleia atili o lo latou poto masani i le vala'auina.

I se suʻesuʻega a le 30,000 tagata telefoni, na vaevaeina le vaega i le tolu. Mai le 10,000 o le au vala'au na taofia le fa'alogologo i le ea mate mo le 60 sekone, o le 52% o tagata auai na pa'u ese mai le laina mai le pate. I le vaega lona lua o tagata fa'alogologo na taofi le fa'alogologo i musika mo na'o le tasi le minute, na'o le 13% o tagata vala'au na pa'u. O fa'ai'uga o le vaega lona tolu na taofi le fa'alogologo i se fe'au ma le pu'eina o musika mo na'o le 1 minute e matua'i iloga lava: 2% o tagata vala'au na pa'u ese mai le laina ae 81% na fa'atali mo le 1-2 minute.

E manino lava o le au vala'au e sili atu le i ai o se mea e fa'alogo i ai nai lo le leiloa i le loloto o le leoa o le leitio. Mo se fa'ata'ita'iga, pe a fai o se talanoaga fa'ai'uga taua po'o se tele fa'atauga taua tele, atonu o le a popole le au valaaulia o loo fai mai. O le uuina o musika o le folasaga atoatoa ma fa'apolofesa, fa'atupu lagona e fa'afaigofie ai tagata auai i se si'osi'omaga fa'afeiloa'i a'o le'i faia le fono.

teine ​​ma uluuluE le o se mea lilo le iai o le malosi o musika e suia ai lagona o soo se tasi – e oo lava i se valaau o le konafesi! E lagona e le jazz le malolo. Pop e faagaeetia. So'o se tama'i tama'i mea'ai e mama ma ea e mafai ona fa'afiafiaina ai le aso o so'o se tasi, ma fa'afaigofie ona aveese le lagona “faatalitali” mai le fa'atali! Fa'asaga i luga i se fe'au na mua'i pu'eina po'o se fa'aaganu'u taofi musika, ma fa'ato'a fa'aosoina le fiafia o tagata auai. O i latou o se aofia faatagataotauaina pe a uma! E mafai ona e filifili mai filifiliga musika na mua'i fuafuaina pe tu'u lau oe lava fa'ata'ita'iga po'o le fe'au fa'alauiloa e fa'asoa.

Fa'alagolago i le pisinisi o lo'o e fa'atautaia ma o ai o le a auai i lau fonotaga, o musika e te filifilia e a'afia ai lau au maimoa. E masani lava o se mea lamolemole, e aunoa ma se suiga i le leo (vaega leotele pe matua filemu) e mafai ona faʻalavelave pe faʻafuaseʻi o le auala lea e alu ai. O le mafuaaga lena o le tele o musika o loʻo faʻalogoina o loʻo i ai le uiga lelei o le "elevator music". E manino ma faigofie le fa'alogo mo so'o se tasi e piki mai. I le isi itu, e le tatau ona matua "saogalemu." O musika fou ma mea e fiafia i ai muamua e pei o Nu Wave ma 80s o ni tagata sili ona lelei.

Ia FreeConference's Custom Hold Music fa'afeiloa'i au malo fa'alelei ma lelei ia oe valaau o le konafesi ma fonotaga vitio. Faatasi ai ma filifiliga musika ua uma ona saunia poʻo le filifiliga e faʻaoga ai oe, fiafia i lenei mea faʻaopoopoga vaega i se fua faatatau pa'u na'o le $2.99 ​​i le masina, mo se taimi faatapulaa. O lo'o iai fo'i i totonu le Custom Hold Music Plus ma Pro fuafuaga.

Saini i luga i le aso!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro