Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

4 Leaga Konafesi Valaau Valaʻauga e kiki A o leʻi oʻo i le Tausaga Fou

Etiquette valaau telefoni: A o le tulafono e leʻi tusia o le valaauina o le konafesi e mautinoa e le faigata ona mulimuli, o loʻo i ai ni nai leaga fonotaga telefoni valaʻau ia faʻaeteete i lena mea e mafai ai ona faʻatosina ou uso a tagata e valaʻau i latou (pe latou te taʻuina ia te oe pe leai). E ui o nisi o nei fonotaga valaʻau valaʻau leai-leai ono foliga mai e masani ai (pei o le valaʻau i le tuai o se konafesi), oe ono faateʻia i le tele o taimi o nei leaga amioga masani mafai ona toʻesea mai le aotelega aafiaga o se fonotaga telefoni mo tagata uma aʻafia. I le lata mai o le tausaga fou, sa matou manatu o le a matou faʻasoa atu nisi o la matou pito leaga leaga telefoni valaauga masani.

1. Aumai se pisapisao i se konafesi

Sa e i ai i se talanoaga ma tagata i luga o le konafesi valaʻau pe a o leisi valaʻau auai auai i totonu ma faʻafuaseʻi foliga mai o oe i totonu o le pisi kofe faleʻoloa? A e auai i se konafesi, ia mataala i ou siʻosiʻomaga faʻapea foi ma soʻoga le pisapisao oe ono aumaia i totonu o se valaʻau. Afai e tatau ona e valaʻau mai se pisapisao, ia mautinoa ia gūgū lau laina a o e le o tautala e faʻatumauina le pisa i tua i se mea maualalo.

2. Fofoga Fetalai-telefoni ia i totonu

I le tautalagia o le pisapisao i totonu o se konafesi, e leai se mea sili ona leaga mo pisapisao, tagitagi, tali mai, ma le aotelega faaitiitia lelei valaauga nai lo failauga. E ui lava matou te iloa o masini komipiuta o se mea leaga e tatau ai i nisi tulaga, e masani lava o latou aʻa o mafuaʻaga o le tele o fono valaʻau faʻalavelave. Faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasia o poto masani a la matou 'Auʻaunaga Lagolago Tagata Faʻatau, o loʻo feagai ma leo-lelei faʻatalanoaga mataupu i aso taʻitasi, matou te matua fautuaina e faʻasaga i le faʻaaogaina o sipika telefoni i le taimi o le fonotaga telefoni seʻi vagana ua matua tatau ai.

3. Koneferenisi a o fai ma mea faʻalavelave

Masalo o oe i le laina i Starbucks pe o le momoliina o lau tama tama i le fale mai le aʻoga ao e mauaina i se fonotaga telefoni. Tusa lava poʻo le a le isi mea o loʻo e faia, oe le mafai ona mafai ona tuʻuina atu le valaʻau lau vaʻaiga atoa-tusa lava poʻo le a le lelei o loʻo e i ai i le tele o taimi. Afai o loʻo e fuafuaina e te auai i se taua telefoni feiloaʻiga, taumafai e fetuʻunaʻi lau faʻasologa ina ia mafai ai ona maua lau telefoni valaʻauina-ma soʻo seisi e auai ai — atoa.

4. Ua tuai ona valaʻau

Na e taumafai e faʻanofo lemu i le leva o le fonotaga i le potu ofisa o le konafesi ae faʻafeiloaʻiina oe e foliga le fiafia o au paaga? E pei lava ona e taumafai e te i ai i le taimi lelei mo se pisinisi fonotaga po o se sauniga lotu Aso Sa (pe afai o lau mea lena), e masani lava tutusa lava le taua o le valaʻau i taimi mo se fonotaga fonotaga faʻatulagaina fonotaga. I se faʻaopopoga i le faʻafetauiina mo soʻoga taua faʻasilasilaga ma folasaga e ono tupu i le amataga o se valaʻau, valaʻau i le taimi e mautinoa ai o lou ulufale atu i se konafesi valaʻau e le mafua ai soʻo se faʻasilasilaga igoa poʻo ni faʻaaliga pese e ono ono faʻalavelaveina ai se valaʻau i totonu alualu i luma.

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

Aʻoaʻo Atili e Uiga i Maea Le Teteʻe i Konafesi Valaau ma Aoga Sili ona Lelei

Telefoni Ola & Lagolago Imeli, FAQ's, & Sili atu

Maua le Lagolago o le Konafesi O

Fausia se Tupe Loloto

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro