Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona Faia se Konafesi Valaʻau e pipii i Lau Mataupu

Faʻatautaia Fonotaga Valaʻau mo Konafesi e Tumau i le Ala

Fonotaga i luga ole laigaO le faia o fonotaga masani poʻo fonotaga ole konafesi e taua mo le fausiaina o sootaga ma le ausiaina o fetufaʻiga o sini. Fai mai, e leai seisi e manaʻo e tosoina i totonu o fonotaga e toso ai pea ae faʻamalieina mea laiti. E le gata i le faia o ia fonotaga faʻamaʻimau taimi ma faʻalavelave ai le galueaina, o le tele o nei ituaiga o telefoni e ono mafua ai le au valaaulia e le amanaʻiaina au fonotaga faʻatulagaina. I le aso blog, o le a tatou o atu nisi o fesoasoani mo auala e faʻatautaia ai se fonotaga telefoni fonotaga e sili atu ona aoga ma faʻaalu ai le taimi.

Pe o loʻo e taumafai e faia fonotaga puʻupuʻu pe naʻo le manaʻo ia mautinoa uma au lisi o mea talanoaina mea talanoaina i le taimi o lau konafesi, o sina sauniuniga faʻatasi ai ma le leai o se tauvaga telefoni telefoni polokalama mafai ona fesoasoani ia te oe e tausia fonotaga i luga o le autu ma luga o le taimi.

Aisea e Fai ai Telefoni ma Vitio Konafesi Valaau?

Nai lo le faia o se fonotaga, aisea e le na o le lafoina atu o se tele imeli poʻo se kulupu talanoaga feʻau?

Mautinoa, imeli, IMs, ma feau tusitusi e faigofie — latou te le manaʻomia se faʻavasegaina o taimi ma tagata e mafai ona tali atu ia latou i le latou taimi faigofie. O nisi tulaga, e ui i lea, valaʻau mo nisi ola fealofani
(leai se faʻamoemoe) Telefoni ma vitio telefoni feaveaʻi le gata fesoasoani i le fausiaina o oe lava fesoʻotaʻiga i le va o tagata mamao, ae mafai foi ona sili atu le aoga i tulaga o le faʻafaigofieina o talanoaga moni. O le isi mea e sili ona lelei ile feiloaʻi ile oe lava tagata, o se telefoni feaveaʻi poʻo se fonotaga puʻeina e mafai ai ona tele atu mea e taʻua i se taimi laititi.

I le uma, o ai e fia faitau i se itulau-umi filo o imeli?

Faʻafefea ona Amata se Fonotaga Valaʻauina

komepiuta telefoni feaveaʻiO le ki i le taʻitaʻia o se manuia telefoni feiloaʻiga telefoni amata i sauniuniga - o le iloa faʻafefea ona amata lelei se fonotaga telefoni valaʻau o le a faʻafaigofie sili ai ona faʻatonutonu ma faʻafoe taimi e amata ai. E ui o le setiina o se telefoni poʻo se vitio konafesi e sili ona faigofie, e lelei i taimi uma le masani oe lava i luma o le taimi ma le faʻavae, e pei o le faʻauigaina o se manino mafuaʻaga mo lau konafesi, iloa pe faʻapefea ona maua se numera telefoni valaauga, ma pe faʻafefea ona vili se valaauga o le konafesi.

Setiina o se Talaʻaga o le Konafesi Faʻatulagaina

O se tasi o laʻasaga sili ona taua mo le sauniuni mo se manuia fonotaga konafesi o le otootoina o se lisi o mataupu talanoaina. E ui e le tau manaʻomia e se mataupu manino mataupu e faʻatonutonu ai minute uma o talanoaga i le taimi o lau valaʻau, ae tatau ona lava le auiliiliga e avea ai ma taʻiala mo mea e te fuafuaina e talanoaina. Afai e te fuafua e faia se fonotaga telefoni mo se itula, mo se faʻataʻitaʻiga, atonu e te manaʻomia le faʻaavanoaina o le 15 minute e talanoaina ai ni mataupu eseʻese se fa. O le mea moni, o le taimi e tuʻuina atu ai i mataupu taʻitasi mataupu o le a eseese lava faʻamoemoe i le aofaʻi o aitema e talanoaina ma le aofai o tagata auai e te faʻamoemoeina. Faʻaaogaina avanoa komepiuta maua fua polokalama o se sili lelei auala e faʻamaumau taimi o le tele o ia auaunaga faʻaalia fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti ma uati poʻo taimi e amata tamoʻe i le amataga o lau telefoni.

Faʻafefea ona Maua se Konafesi Valaʻau Valaʻau

Faʻafetai i fofo eseese fono fono fua i fafo atu, e leʻi faigofie lava ona maua se tuʻufaʻatasia o fonotaga laina. A maeʻa ona faia se leai se totogi, o le tele o tautua o le a tofiaina oe i se fonotaga faʻailo-i numera ma se tulaga tulaga ese avanoa e mafai ai ona faʻaaoga e valaʻau ai i lau konafesi laina i soo se taimi. Toatele foi e ofa leai se totogi ma faʻavaomalo telefoni faʻailo-i numera faʻapea foi.

Faʻafefea ona Vili se Valaʻauga Valaau

Lenei sau le faigata vaega ... na o ulavale! Ina ia valaʻau i totonu o se konafesi, tagata auai o le a na ona valaʻau le telefoni numera i ua saunia ma, pe a musuia, ulufale i le avanoa avanoa tofia i le laina laina fonotaga. Talu ai o laina laina laina o fonotaga a le konafesi e tulaga ese, o le access code e ulufale ai tagata auai o le a fuafua ai poʻo ai e ulufale i totonu (pe le oʻo i totonu) i lau telefoni!

Saunia Oe Lava ma se Lisi Siaki Fonotaga

Ia mautinoa o lau konafesi valaʻau alu sologa lelei e pei faigofie pei ticking pusa. O le Lisi o Sauniga Fonotaga Saoloto o lau taʻiala i le fuafuaina ma le faia faʻamanuiaga telefoni feiloaʻiga ma 'upega tafaʻilagi fonotaga.

Motugaafa mo le lelei Pulega o fonotaga

Pe oe talimalo i se fonotaga a oe lava tagata, luga o le telefoni, pe ala i le vitio konafesi, tele o tutusa fonotaga pulega mea taua faaaoga pea— pei o le setiina o se faʻamatalaga faʻatulagaina, valaauliaina o tagata talafeagai uma, ma taofi talanoaga faʻatulafonoina i se mea maualalo. Tasi le lelei telefoni ma 'upega tafaʻilagi fonotaga ua i ai i totonu o le tagata fonotaga, peitaʻi, o le maualuga o le faʻatonutonuina maua i le konafesi faatonu. Iloa pe faʻafefea ona faʻatautaia se telefoni valaauga lelei lona uiga o le iloa faʻafefea ona faʻaaoga nei pule.

Faʻafefea ona Faia se Konafesi Valaʻauina Lelei le Faʻaaogaina Maea Moderator

Konafesi faatonu faʻatonutonu pule faʻamalosia le fonotaga taitai e fuafua ai poʻo ai e mafai - ma le mafai - ona faʻalogo i le taimi o le konafesi valaʻau. I le faʻaopopoga i fesuiaʻiga tulaga fesuiaʻiga tulaga, tele maua fua konafesi telefoni telefoni polokalama tautua faʻatagaina moderator e faʻatonutonu latou fonotaga e ala i telefoni kiypad faʻatonuga ma luga o le initoneti dashboard faʻatonutonu. Vaega o le laupapa i luga ole laiga, pei ole failauga malosi, faʻatagaina tagata faʻataʻitaʻi e vaʻavaʻai atu poʻo ai o talanoa ma auai i le taimi o se telefoni. I le mafai ai e tagata faʻatonu ona faʻatumauina (ono) faʻalavelaveina tagata auai, e faigofie atu ona taofiofia fonotaga i luga o le ala ma taofi le talanoa saʻo.

Manatua: Tumau i le Filemu ma Valaauga i le Konafesi!

fonotaga o fonotagaE ui o le talimalo i se konafesi e ono foliga taufaʻafefe, o le faʻatautaia o se valaʻau manuia e matua faigofie lava ona tuʻuina i ai mea faigaluega saʻo ma sina malamalamaaga. A i ai ni au fesili poʻo ni atugaluga, e mafai ona e asia i taimi uma le Itulau lagolago FreeConferensi e faʻafesoʻotaʻi ma se tagata poto faapitoa i fonotaga!

Saini ma Pipi i Lau Fonotaga Mataupu!

O paionia o leai se totogi konafesi valaʻauina tekonolosi, FreeConference.com ma lana 'au o tagata atamamai o iinei e fesoasoani ia te oe faʻataʻitaʻi le poto o le manuia fonotaga fonotaga. Naʻo nai kiliki o isumu, e mafai ona e agaʻi atu ile talimalo i au oe fonotaga o fonotaga ma fonotaga i luga ole laiga. Saini e Alu i aso nei!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro