Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea Ona E Faʻataʻitaʻia Se Faʻalauiloaina Lautele Virtual Toleniga?

Vaaia latalata i le tagata faipisinisi o loʻo nofo i luga o le kesi i luma o le desktop, taulaʻi i le tusiaina i lalo o nota i le pad ma le lanumoana peni.I le avea ai o se tafaʻilagi faiaoga, oe faʻamoemoe i le initaneti ma tekonolosi e fesoʻotaʻi ma naunau tagata aʻoaʻo. E oʻo foi i le lalolagi e leʻi tu, sa faʻatosina tagata e aʻoaʻo i luga o le upega tafailagi pe a le o le fetuʻutuʻunaʻi ma le faʻafaigofieina, ona maua ai lea o ni mea uiga ese na maua mai le isi nofoaga i le lautele.

Ua tuʻufaʻatasia nei e ala i tagata o loʻo faigaluega mai le fale ma vaʻai e sui galuega poʻo faʻalauteleina o latou tomai i le falefaigaluega, e le o se mea e ofo ai le faʻapena ona pa o le toleniga tafaʻilagi. Ae maise lava talu ai e mafai ona tutusa le aoga e pei o le aʻoaʻoina i le moni olaga!

Ae o loʻo i ai se auala aoga e fai ai, ma se auala e le aoga tele e fai ai. O le fa'atumauina ma le manuia o tagata o lo'o a'oa'o ia auai, fa'aosofia, ma musuia o se faatufugaga. O nai fautuaga nei mo faiaoga faʻapitoa e mananaʻo e faʻatautaia se aʻoaʻoga faʻataʻitaʻiga e faʻaosoina ai le aʻoaʻoina i luga o le taʻavale!

1. Ia Saunia Nai lo le Faamalie atu

E pei lava ona e faia i se faʻataʻitaʻiga masani aʻoaʻoga, e te sauniuni muamua ma iloa au mea i totonu ma fafo. E te fa'ata'ita'i ma fa'ata'ita'i lou fausaga ma meafaitino ona e galue lea i au fa'aaliga tomai, fa'auiga, gagana a le tino, tu'uina atu, ma isi.

O le faiga lava lea e tasi e fa'aoga i luga ole avanoa i luga ole laiga se'i vagana ua e sauni e le gata i le iloa o au mea ae e ala i le i ai o se fa'atonuga lelei o le tulaga o lo'o e fa'aogaina. O le iloaina o le faʻafeiloaʻi o se faʻaaliga mamao, faʻatulagaina se faʻaaliga faʻataʻitaʻi, tatala potu malolo ma isi mea, o le a tuʻuina oe i se tulaga lelei e a'oa'o atu i totonu o se potuaoga fa'apitoa e aunoa ma le toilalo.

2. Iloa Fa'afefea ona Taulima Fa'alavelave

E i ai taimi e tupu ai faʻalavelave, e taofi le WiFi, e mate maa. O nisi taimi e mafai ona faigofie e pei o le faaigoaina, “Faafetai mo lou onosai i le leotele o loli i tua!” O isi taimi, atonu e uiga i le i ai o le mafaufau muamua e teu se isi uta lata ane, le WiFi password i lima poʻo le faʻatalanoaina o se fuafuaga faʻatino e faʻafiafia ai tagata uma pe a faʻaumatia lau fesoʻotaʻiga.

O ni tamaitai talavou se toalua i le ogatotonu o le eleele o ataata ma galulue i le laulau i le fale faatagata o loo talotalo atu i le la komepiuta feaveai i le taimi o se talanoaga vitio.3. Amata Ta'aloga

O le tele o le aoaoina e tupu “i totonu o le potuaoga” ae afai e te manao e faia se aafiaga ma musuia tagata aoao, uunaia gaoioiga e faia a o lei faia ma pe a uma le vasega. E le tau faapea o se fesili tele. O le mea moni, e mafai ona avea ma se vitio e te lafoina e fai atu ai ia i latou e mafaufau i se fesili, poʻo se palota e fesiligia ai mea latou te faʻamoemoe e maua mai le aʻoaʻoga. E mafai ona avea ma tusi talaaga o atinaʻe i luga ole laiga e aofia ai i aso taʻitasi, vaiaso poʻo masina taʻitasi siaki-in e fesoasoani ia i latou e iloa lo latou alualu i luma ma mamanu.

4. Fa'afeiloa'i Tagata Auai

Mafaufau e teu i luga ole 15 minute vave pe nofo ile 15 minute mulimuli ane mo sauniga tuusaʻo e fesoasoani ai e faʻafefe maanuminumi e uiga i mataupu o le vasega. O le avanoa sili lea e tali ai fesili ma siaki tagata aʻoaʻo.

Vaai faalemafaufau o loo e i ai iina i le olaga moni e faatalofa atu i tamaiti aoga a o latou ulufale atu i le vasega. Valaau se igoa, faʻamatalaga e uiga i la latou talaaga faʻapitoa, fai atu i tagata e tuʻu se faʻamatalaga i le talatalanoaga. E tele auala e fa'aaofia ai tagata mai lava i le amataga!

5. Talanoaina Faamoemoega

Manatua o loʻo e faʻafeiloaʻi tagata aʻoga o vaitausaga eseese i nofoaga eseese i vaega eseese o latou olaga ma galuega. O nisi e ono fa'amalieina le fa'aogaina o tekonolosi ae o isi e ono tauivi e maua se 'au. I le amataga, i le taimi o aʻoaʻoga poʻo totonu o se tusitaulima mataʻutia (poʻo mea uma e lua!), Seti faʻamoemoega e uiga i:

  • Fa'atonuga meapueata: ola pe tape?
  • Gūgū tagata auai (sili i se vaega e 5 pe sili atu)
  • E toafia au talimalo?
  • Vaitaimi alofa; O le a le umi e amata ai le sauniga pe a uma le taimi amata? 5 minute? 10 minute?

6. Tetee i le Fa'alagolago i le Faiaoga

O se mea masani le lagona o le manaʻo e faʻasalalau lou malamalama e ala i lauga, ae i se lalolagi i luga ole laiga faʻaoga polokalame a'oa'oga fa'asalalauga vitiō, o le suia i luga o le a fa'amautinoa ai lau 'anotusi o lau 'ele'ele ma tagata a'oa'o. E le faapea o se tautalaga e le aoga pe aoga, ae, mafaufau i isi auala e mafai ona e fesoasoani e fa'afaigofie atili ai.

Faaaoga vitio ma gaoioiga e fesoasoani e faʻamalamalama ai lou manatu. Taumafai e fa'aoga se taimi e ta'i 20 minute uma i lau lauga e fai ma fa'amanatu ia te oe e fai ni fesili pe fa'aaofia ai se gaioiga e vala'aulia ai le to'atele o tagata auai e fa'atulafonoina.

7. Uunaia le Faʻaipoipo

A maeʻa se tautalaga pe a e vaʻaia le le mautonu o tagata auai, sau ma se fofo fatufatuaʻi e faʻamaualuga ai le faʻatasi ma le galulue faʻatasi. E le gata o le a tumau pea le malosi, o le a galue e faʻaleleia le tuʻufaʻatasia o mea o loʻo i totonu. Fa'aaofia ai potu vaeluaga e vala'aulia ai tagata auai e fa'asoa 30 sekone o latou manatu e uiga i le anotusi; Fai atu ia i latou e faasoa mai a latou tali i le talatalanoaga pe amata se vaega Facebook mo nisi talanoaga ma lagolago pe a uma itula.

8. Taufetuli I Lau Sauniga

Ae e te le'i alu tu'usa'o i luma o au tagata a'oa'o, fa'ata'ita'i e va'ai pe fa'apefea lau fa'alogo. Afai e te mana'o e fa'ae'e le tau, fa'amaumau oe ma va'ai po'o fea e te mana'o e fa'aleleia. O manino lou leo? O le a le tele o le taimi o loʻo e faʻaaluina e tilotilo ai i au faʻamatalaga? E faape'ī le gagana a lou tino? E te fiu pe fiafia pe a e va'ai oe lava? E taua tele le matamata i se pu'eina o oe lava e iloa ai pe faapefea ona e tali atu aua e foliga mai, o le a faapena foi ona faia e isi!

9. Fesili Mo Manatu

O le tu'uina atu e tagata a'oa'o e fa'atumu se fomu su'esu'ega pe le ta'ua pe leai e fa'atagaina oe e fai suiga ma sa'o a'oa'oga e fa'atatau i manatu fa'atatau. O lenei mea o le a faʻatulagaina le aoga o lau toleniga ia iloa po o le a le mea e fesoasoani ma fa'alavelave i le a'oa'oina o tamaiti aoga.

O lea e te lagona le mautinoa i le faʻatautaia o tekinolosi ma e te iloa o loʻo ia te oe le mea e manaʻomia e aʻoaʻo ai e ala i le faʻasalalauga i se auala e aoga ma faʻafiafiaina. O ni nai manatu fa'aa'oa'oga fa'akomepiuta foafoa e fa'aopoopo le tafe i lau vasega fa'aa'oa'oga fa'apitoa:

1. Faafefiloi le Auala e te A'oa'o ai

Tu'u atu mea o a'oa'oga e ala i fa'ata'ita'iga, potu vaeluaga, tala pupuu, palota, su'ega, Q&A malologa, su'ega, ma gaioiga. Fa'aaofia fo'i musika, siva siva, ma vitiō e fa'aputu i lalo le anotusi mo le tele o a'oa'oga fa'amamafa.

2. Tusi Mai se Faafitauli Moni o le Olaga

Fa'ailoa se fa'afitauli e fa'atatau i le anotusi, ma fai atu i tagata auai e foia. Atonu e foliga mai o le valaau atu i le 2-3 tagata auai ma fai i latou e galulue i ai a o matamata isi; Po'o le tofiaina o potu malolo mo le fofoina o fa'afitauli patino ona fa'asoa lea ma le vaega atoa pe a mae'a.

3. Fa'aoga le Online Whiteboard

E maualuga le fatufatua'i, felagolagomai ma malie e fa'aoga, le laupapa paepae lugalaina o se vaega sili mo tagata auai e faʻasoa ata, fesoʻotaʻiga, ala faʻasalalau ma vitio ona faʻaalia ai lea i latou i le taimi moni (poʻo le pueina e matamata mulimuli ane). Taumafai e tu'u se fesili i luga ole laiga papa'e i luga ole laiga ile amataga ole vasega ma vala'aulia tagata auai e tali pe fa'asoa se meme talafeagai.

Galulue faʻatasi ma FreeConference.com e faʻaleleia pe faʻafefea ona maua e tagata aʻoga lau vasega toleniga. O lona fa'atekonolosi fa'apitoa e lagolagoina uma ituaiga a'oa'oga i pisinisi eseese mai tupe i le soifua maloloina, fa'atau oloa ma isi mea. Feso'ota'i i so'o se tasi mai so'o se mea i so'o se taimi e leai se totogi.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro