Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

I luga o se Pisinisi Malaga i Lonetona? 7 Mea E Tatau Ona E Faia

ata uliuli ma papae o Lonetona, EgelaniE iai sau malaga fa'apisinisi i Lonetona? Aua le fa'aalu uma lou taimi ile potu malolo ile faletalimalo.

Afai e te manaʻomia le galue moni i lau malaga pisinisi i Lonetona ma e itiiti se taimi e avea ai oe ma tagata tafafao maimoa, aisea la e te le faʻataʻitaʻi ai nisi o nei nofoaga ofoofogia e mafai ai ona e galue mamao ma faʻamalosia e lou siosiomaga.

Le Barbican Center

O se fa'ata'ita'iga masani o fa'ata'ita'iga fa'aleaga ma le fa'ata'ita'iga pito sili ona telē i totonu o Europa. Faatasi ai ma le tele o nofoa i totonu ma fafo, o le nofoaga sili lea pe afai e te manaʻomia se avanoa filemu mo lou ofisa mamao. O lo'o iai le WiFi e leai se totogi ma lauti taugofie, kofe ma mea'ai, fa'atasi ai ma sockets mo lau komepiuta feavea'i. E mafai ona e savali i luga o le faletusi mo ni musumusuga pe suʻesuʻe le faʻasao ofoofogia - o se oasis natia i totonu o le loto o le taulaga.
Tuatusi: Silk Street, Lonetona EC2Y 8DS

Somerset House i luma i Lonetona, Egelani

Fale o Somerset

O loʻo i luga o le Vaitafe o Thames, o lenei fale matagofie na fausia muamua i le 16th seneturi ma faʻatasi ai ma mea faʻapitoa i tausaga taʻitasi ma faʻaaliga faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le tele o nofoa i fafo ma totonu ma le tele o faleʻai mafanafana ma pa e galue ai.
Tuatusi: Strand, Lonetona WC2R 1LA

Peyton & Byrne i le Faletusi a Peretania

Afai e te manaʻomia se avanoa filemu ma faʻaosofia e leai se Wi-fi ma sockets, o le Faletusi a Peretania o le nofoaga sili lea. Vaai faalemafaufau i manatu sili o le a tafe a o galue i lalo o le taualuga e tasi e pei o le lautusi muamua a Shakespeare, le uluai tusitusiga Beowulf, ma le Magna Carta. E le gata i le faleaiga, e iai fo'i potu faitau i totonu o le faletusi e lelei atoatoa mo su'esu'ega le leoa.
Tuatusi: 96 Euston Rd, NW1 6DB

Google Campus

Afai e te manaʻo i se mea e sili atu le pisapisao (i se auala lelei) ma atonu e fetaui i nisi o upega tafaʻilagi, o le Google Campus e latalata i Old Street station o se filifiliga sili mo lou ofisa mamao. O le taimi lava e te lesitala ai mo le avea ma sui auai e leai se totogi, o le a e maua le avanoa i le Campus Café chic, lea e iai lona tua, foliga fa'a taulaga.
Faatasi ai ma le Wi-fi e leai se totogi, o se malosi faʻamaʻi, ma le tele o isi tagata faʻavae, o le Campus Cafe o se nofoaga lelei e fai ai mea, fai se malologa, pe galulue faʻatasi ma tagata tutusa mafaufau. O le Campus Cafe e fa'atau atu kofe fou ma mea'ai maloloina e fa'aola ai galuega tele.
Tuatusi: 4-5 Bonhill Street, EC2A 4BX

Saili ni fa'alavelave fa'apitoa i tulimanu fia iloa a'o e alu i lau malaga fa'apisinisi i Lonetona

GrubClub

Tele ipu meaai a Peretania i se laulau 'ai

E te fiafia i mea'ai ma feiloai i tagata fou? Ona tatau lea ona e faʻataʻitaʻi se faleaiga pop-up, ma e faigofie ona e mauaina se tasi i Lonetona e faʻaaoga ai le grubclub.com. E tusa lava po o fea e te nofo ai mo lau malaga faapisinisi i Lonetona, o le ai ai se mea e fetaui ma ou tofo ma faaosofia ai ou lagona. E mafai fo'i ona e tusi muamua a'o le'i taunu'u. Ose avanoa matagofie lea e tofo ai mea'ai fa'ava-o-malo a'o fa'asoa se laulau ma uo fou.

Ole aso nei

O le faletusi a le atunuʻu a Peretania o faʻasalalauga faʻavaomalo, faʻaonaponei ma faʻaonaponei o se manaʻoga mo soʻo se tagata e fiafia i faatufugaga o loʻo i ai se malaga faapisinisi i Lonetona. E tutusa lava le taua mo i latou e fiafia i le tusiata, aua o le Tate Modern o loʻo nofo i totonu o se fale eletise muamua ma o le 'Switch House' talu ai nei na maeʻa (ma fai sina feeseeseaiga) e le tatau ona misia. E leai se totogi e ulufale ai e matamata i le aoina autu, ma se faʻasologa o isi faʻaaliga totogi e mafai ona maua i luga o la latou upega tafaʻilagi.

Sky Garden

Mo vaaiga mata'ina o le aai 7 aso o le vaiaso - tusi i luma i le sootaga i luga e na'o le asiasi i le togalaau pe fai sau laulau i le 'Darwin Brasserie' ma fiafia i le aoauli ma le vaaiga mataʻina o le lagi o Lonetona.

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro