Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Pisinisi Faagaioiga i Tele Nofoaga Faʻamatalaina Global Upward Tulaga o Vitio Koneferenisi

Pisinisi eseese-Ofisa, Globalization, & Vitio Conferencing: Faʻafetaui le Manaʻoga ma le Tekonolosi

Pisinisi fonotaga & tapulaʻa o masani valaʻauina fonotaga

E leʻo mea uma na seʻi mavae atu nei, naʻo le pau lava le avanoa o tagata faigaluega i le tasi ofisa na feiloaʻi ma a latou paʻaga o loʻo galulue i seisi nofoaga o se fono faʻafesagaʻi masani. E pei ona e mafaufauina, o lona uiga o tagata faigaluega i nofoaga eseese e seasea feiloaʻi ma le tasi ma le isi (faʻafesagaʻi, sili atu). A o pisinisi na faia kamupani-lautele poʻo le tele-ofisa fono, o a latou filifiliga na faʻatapulaʻa faʻatapulaʻaina i luga o telefoni poʻo fonotaga telefoni. A o telefoni valaauga o le konafesi o se faigofie-e-faʻaaoga ma taua mea faigaluega fonotaga i lana ia lava aia tatau, e le aunoa ma ona lava tapulaʻa-o se leo-na o auala, telefoni feiloaʻiga e le maua ai tagata auai i le tele o faʻatonuga faʻaaliga, tuua ai tagata valaʻau mateina, tele taimi, a o le mea ua tupu i le isi itu. E ui o fonotaga telefoni e lelei tele mo talanoaga, e le faʻatagaina foi mo le fefaʻasoaaʻi o vaʻaiga elemene e manaʻomia mo polokalama.

Ulufale i le tausaga o luga o le initaneti fonotaga vitio.

'Upega tafaʻilagi vitio faʻatalanoaga: faia tafaoga fonotaga i le 21st seneturi

A o uluaʻi faʻamatalaga o vitio vitio Tekonolosi na faʻalauiloa mai i le 1970s ma le 1980s, na oʻo lava i le tulaʻi mai o 'upega tafaʻilagi i luga o le upega tafaʻilagi o fonotaga i luga o upega tafailagi i le amataga o le 2000, o le tekonolosi na mauaina tele le faʻaaogaina i luga o le tagata lava ia ma tomai faʻapitoa. Faʻatasi ai ma le fausiaina i totonu poʻo le mafai ona faʻapipiʻi upega tafailagi ma le agavaʻa e faʻasolosolo leo ma ata vitio i luga ole initaneti, komipiuta i luga ole laiga komepiuta mai komupiuta (ma, mulimuli ane, masini feaveaʻi) avea ma masani fou mo le faia o fonotaga i le va o ofisa ma valaauga o konafesi. Na faafuasei lava, ona le toe faigata pe taugata mo tagata faigaluega, tagata faʻatau, ma paʻaga i nofoaga eseese e feiloaʻi faʻafesagai.

Faʻamatalaga vitio mo pisinisi laiti ma faʻalapotopotoga faavaomalo

I aso nei, pisinisi o uma lapoʻa faʻaaogaina fonotaga vitio o se faigofie ma taugofie auala mo le galulue faʻatasi ma fesoʻotaʻiga i le va o paʻaga ma tagata faigaluega i le atoa lalolagi. Mai pisinisi laiti o loʻo faʻafaigaluegaina konokarate mamao i faʻapisinisi ma ofisa i le lalolagi atoa, o fonotaga vitio e mafai ai ona faia ni fonotaga faʻavaitaimi e aunoa ma le totogiina o femalagaaiga poʻo totogi mamao o telefoni e valaʻau ai.

Auai i le tulaga o le konafesi vitio!

Afai e i ai i lau pisinisi taimi e faia ai fonotaga telefoni, aisea e le faia ai i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o ata vitio? WIth a download-free browser-based platform, video conference calling e leʻi faigofie lava. Auai i miliona o tagata faʻaoga (ma faitau) i le auai i le konafesi vitio leai se totogi fouvalega i aso nei!

 

FreeConference.com o le uluaʻi konafesi taʻimua valaʻauina kamupani, tuʻuina atu ia te oe le saolotoga e filifili ai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi i lau fonotaga i soo se mea, soʻo se taimi e aunoa ma se noataga.

Fausia se tala fua i le aso ma poto masani maua fua teleconferencing, download-leai se ata vitio, vaeluaina lau, fonotaga i luga ole laiga e leai se totogi ma sili atu.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro