Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O Lau Pisinisi I Luga o le Faateleina? Mafaufau Faʻalelei i Callbridge

E le'i leva talu ai le manatu o vitio vitio foliga mai o se miti paipa. Ose mea taugata na manatu e matua taugata tele mo so'o se tasi e manatu e maua se'i vagana o oe o se kamupani iloga po'o se atina'e. I aso nei, o mea e le mafai ona sili atu ona ese! Faatasi ai ma le oʻo mai o le initaneti ma atinaʻe faʻatekonolosi uma ua kiona ma faʻateleina faʻateleina i pisinisi eseese ona o lea, o faʻasalalauga vitio o se faʻamalosi malosi i tua atu o le tele o pisinisi! O se miti ua taunuu!

nofoa-nofoaga-nofoaga-faapotopotogaTele pe laiti, ata vitio e alu i ai mo le tele o pisinisi e aofia ai tina ma pop shops, faleoloa faleoloa, freelancers, kamupani faufautua ma isi mea. E le gata e manaʻo le pulega e faʻapipiʻi faʻasalalauga vitio i totonu o latou galuega, o loʻo selesele foi e tagata faigaluega faʻamanuiaga. O loʻo vaʻaia e itu uma ia faʻamanuiaga e oʻo mai ma le suiga ile numera - sili atu le galulue faatasi o au, sili atu taimi faʻafeiloaʻi, ma ioe, le mafai ona galue mamao. Vitio fonotaga o le filifiliga sili lona lua e feiloai ai i le tagata lava ia, ma maua ai le auala e sili atu fesootaiga e ala i le pikiina i luga o taga, nuances, gagana a le tino, fa'aaliga foliga, ma isi mea!
A'o fa'atuputeleina ma fa'alautele pisinisi, o galuega mamao o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupuina le mana'oga mo tekonolosi fa'asalalauga vitiō ma fofo IT e sau ma le teritori. E taua tele le fa'aofuina o lau pisinisi i mea talafeagai auaunaga vitiō e fetaui ma ou manaʻoga, faʻapea foʻi ma manaʻoga o au tagata faigaluega ma ioe, tagata faʻatau. O le fa'atuina o le mea e te i ai nei, o fea e te mana'o e te alu i ai ma pe fa'apefea ona e fuafua e o'o i ai o le a tu'u lelei ai oe pe a filifilia le auaunaga sa'o vitiō mo lau pisinisi fa'atupulaia - ae maise lava pe afai o lau pisinisi o lo'o i luga o le fa'alautelega.

leo fonoSe'i faapea ua e mauaina se teugatupe tele, pe atonu ua e mauaina se tagata fou e faitau miliona tala. Masalo o loo e aveina le oso i fafo i se taimi lata mai, pe fa'ato'a fa'atauina oe e le aufaipisinisi. Po o le a lava le tulaga, afai o loʻo faʻafaigaluegaina e lau kamupani le tele o tagata faigaluega i le tele o laʻasaga, nofoaga, vaevaega ma matagaluega, o le faʻamalamalamaina o fesoʻotaʻiga e lelei, faigofie-faʻaoga, ma manino manino o le a mautinoa ai le faʻatupulaia o tiga aʻo luga ma luga. Fa'alagolago ile mana'oga ole pisinisi ma le feso'ota'iga o tagata, ose fa'asalalauga vitiō fa'apitoa o le mea tonu lava lea e mana'omia e feso'ota'i ai tagata faigaluega mai le tele o nofoaga e ala i so'o se masini, so'o se taimi ma i se tau taugofie mo se auaunaga maualuga, fa'atuatuaina.

E fa'afefea la ona e iloa pe ua sauni lau pisinisi mo polokalame fa'akoneseti vitiō tulaga tau atina'e?

  • Afai o lau pisinisi i se tulaga o loʻo i ai le tele o tagata valaʻau o loʻo nofo i totonu mo se konafesi.
    Ioe o le ai ai pea le tasi-i-le-tasi le valaau po o se vaega vaega e taitaia e se taitai, ae afai e te iloa o le numera o tagata o loʻo nonofo i totonu o loʻo faasolosolo malie ona faʻateleina i se numera tele o tagata auai, o se faʻamaoniga lelei lea o se fa'aleleia.
  • Afai o loʻo e faʻatautaia fonotaga maualuga ma VIPs, Ofisa Sili o Pulega, tagata faʻatau maualuga
    ma tagata fa'atau.
    E le gata i lea, mafaufau i ituaiga o fonotaga o le a e faia. E te fuafua e faia ni tautalaga maualuga ma soso'o ai ma se fa'asalalauga Q&A avanoa? Po'o se fa'aaliga ma le tele o fa'amatalaga e mana'omia ai le maualuga o leo ma le mafai ona pu'eina?
  • Afai o lo'o feoa'i tagata vala'au ma e mana'omia le 'auai i se fonotaga e ala i masini feavea'i po'o le laulau.
    O le matagofie o fonotaga vitio e le o nonoa i lau kesi. Vaavaai mo se auaunaga e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ai i luga o le desktop ae o loʻo i ai pea se aafiaga manaia pe a manaʻomia e se tasi ona faʻafesoʻotaʻi ma latou telefoni.
  • Afai e le mafai e le au vala'au ona o'o ae mana'omia le pu'eina o mea.
    E taua tele le pu'eina o vitio ma leo o fonotaga taua e matamata ai mo se taimi mulimuli ane pe a misi se tasi pe mana'omia foi e se tagata telefoni ona toe matamata i mea mo le sa'o po o le siakiina o mea moni. E le gata i lea, o mea e mafai ona toe faʻaaogaina i lalo o le laina mo aʻoaʻoga, PR ma maketi, faʻasalalauga faʻasalalauga, faʻataʻitaʻiga - o avanoa e le gata!
  • Afai e manaʻomia le faʻaogaina o mea e sili atu ona faʻaogaina ma faʻamatalaga.
    O le mea lenei uiga galulue faatasi pei Fefaasoaaʻi Mata, Fetufaʻiga o pepa, ma Laupapa papa'e i luga ole laiga faia se sao taua i le tele o faʻamatalaga e faʻasalalau - ma fiafia! Va'ai a'o fa'atuputeleina le gaosiga ma le fa'agaoioiga pe a fa'aogaina nei foliga i se sync.
  • Afai e sau lau fa'asalalauga vitiō fa'atasi ma le lagolago a tagata fa'atau.
    Faatasi ai ma se fesoʻotaʻiga pisinisi i le lalolagi atoa, o lou iloa e mafai ona e aapa atu mo se fesoasoani IT pe a e lavea se puipui e mautinoa ai le tumau o lau pisinisi i luga o le ala. E taua tele le tali mai o se laina lagolago i le taimi ma le sa'o.
  • Afai o lo'o fa'asolo atili au fonotaga i matagaluega eseese.
    Pe a avea le setiina o se feso'ota'iga e avea ma mea lelei i totonu ma ia lava i le va o le auina atu o valaaulia ma faamanatu, tusia o faʻamatalaga, faʻasalalau otootoga ma le lafoina o imeli tulitatao, mafaufau i le manaʻoga e faʻaogaina le atamai faʻapitoa.

FreeConference.compotu- fono-fono a pisinisi o le fa'avae feso'ota'iga e tete'e i tua'oi, saunia telefoni fua mo konafesi ma fonotaga i luga ole laiga mo lau pisinisi, fa'alapotopotoga, leai ni tupe mama ma le alofa. E taugofie, leai se tiga ma fa'afeso'ota'i oe i tulimanu uma o le lalolagi.

Afai o lau pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e fua pe lata i; afai e te manaʻo i faʻailoga mataʻina; lau fa'ailoga ia i luma ma totonugalemu; o se taulaga faaputu atoa; lagolago fa'apitoa tagata fa'atau ma feso'ota'iga leo fa'auiga maualuga maualuga i luga o se lapo'a tele, mafaufau e fa'aleleia i le kamupani tuafafine a FreeConference.com, Callbridge, o ta'ita'i ma tagata fou i le alamanuia o fonotaga fa'apitoa tau atina'e.

Aoao atili e iinei.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro