Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O auala sili e fesoʻotaʻi ai aiga

O laʻu uo e toʻalima lana fanau mai le tolu faʻaipoipoga 'eseʻese o loʻo matutua ma oʻo i Iunivesite pe taofi galuega. O nisi e nonofo i Europa, o isi i Asia, ma o nisi e nonofo "latalata i le fale," i Amerika i Matu — pe a mafai ona e valaauina Toronto "latalata" i lona fale litaea fale i se tamai motu i le talafatai o British Columbia.

O la latou toe sauniga mulimuli e $ 5,000 le pasese a le vaalele. E mautinoa lava e le gafatia e ia ona tumau lena mea.

Ose faʻataʻitaʻiga sili lea o mea e feagai ma le tele o aiga aʻo taumafai e fesoʻotaʻi pea. O le nuʻu lautele e le o se tasi e mafai ona e tiʻetiʻe uila i se isi itu. O a la mea e fai e nei ituaiga aiga e fesoʻotaʻi ai pea?

Talatalanoa Potu ma Facebook

O lona aiga na amata le latou "pa paneta" a o le i oʻo mai le Facebook, ae na latou amataina le faʻaaogaina o le vave "talanoaga potu" avanoa. Na oo mai lenei i aso a o Initaneti Auauna Atu i Initaneti faatoa amata ona lauiloa. Taʻitoʻatasi o le a "lipoti i totonu" ma faʻapipiʻi ni ata o a latou mea fou na maua. O isi taimi na mafai ai ona o uma i totonu o le potu talatalanoaga ma faia se talanoaga, ae o le latou "talanoaga" e masani lava ona faʻalauteleina i le aluga o taimi.

Aʻo agaʻi mai le Facebook, sa mafai ona latou tausisi i luga o itulau a le tasi, ae leai se fesoʻotaʻiga i se feiloaʻiga poʻo ni telefoni na masani ona latou fesoʻotaʻi o se aiga. O le faʻafitauli i telefoni, o loʻo fesoʻotaʻi tasi i le tasi. O le mea e laki ai, o se tali lelei na o mai.

Valaauga o le Konafesi

Ma telefoni feiloaʻiga, nei e mafai uma ona talanoa uma. Avea o se aiga, ioe, i ai taimi latou moni lava talanoa uma i le taimi e tasi! O le afa lena o le malie. Ma o telefoni e leai se totogi, o lea latou te le lagona ai e tatau ona latou taumafai ma "sefe tupe" i le faʻaaogaina VOIP valaʻau. Faʻatasi ai ma tagata e toʻaono o loʻo valaʻau mai, o mea mulimuli lava latou te manaʻomia e faʻaopopo o ni leo le gaoia.

Ole manino ole leo ole mea taua lea e fesoasoani ile aiga e fesoʻotaʻi ai.

Ma le maua fua teleconferencing, latou fiafia e faʻaaoga Valaʻauina o Faʻatulagaina ia seti faigofie telefoni, otometi lafoina Tusi valaaulia ma Faamanatuga. Latou potopoto uma i luga o le initaneti Potu o Fonotaga Patino, ae latou te le manaʻomia le Faʻatonutonuina Pule. Ina ua sau le valaʻau o Skype ma le vitio saʻo, sa latou faʻataʻitaʻia le mea lena, ae iloa le lelei e leʻi lelei tele.

Fausia le aiga faʻatasi i se paketi

I aso nei vitio Conferencing o le latou "potu talatalanoaga" lata mai. O lea e maua fua, ma e i ai se sili lelei leo ona latou talanoa luga o a latou telefoni feaveaʻi. E mafai ona latou tufatufa atu ata ma Fefaasoaaʻi Mata. A o mavae atu tausaga, ua latou mauaina le faigofie ona fesoʻotaʻi o se aiga nai lo se isi taimi.

E leai seisi o latou e gafatia ona faʻasufia le $ 5,000 e tau e tuʻu uma ai i latou i luga o vaʻalele, ae e mafai ona vaʻaia foliga o le tasi ma le isi e talatalanoa ese faʻatasi e pei lava o taimi tuai. Tama e le afaina splurging mo ni nai faavaomalo Numera e leai se totogis. Atonu na ia faʻamalosia o ia lava i totonu Valaʻau Valaʻau, ae afai o ia, na te le o taʻuina! E masani ona 'inoʻino tamaiti i le puʻeina o latou ata e o latou matua, seʻia latou vaʻai i ata 15 tausaga mulimuli ane. Ona malu lea.

Na o mai uma i latou i se ala mamao o se aiga fou o le lalolagi, mauaina o latou tikeri muamua ma galuega, uo tama ma uo teine. E toʻalua i latou ua faaipoipo, ma o laʻu uo o se tinamatua i le taimi nei, ae o le fesoʻotaʻi ma valaʻauga o konafesi e atili ai ona faigofie i tausaga taʻitasi.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro