Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

O a ni aoga o le faiaʻoga i luga ole laiga?

Tua i tua o le tagata musuia o loʻo tu i le pito o le maʻa, ua ea i luga lima faʻasaga i le pupula o le la susuluO le nofo ai i se lalolagi e maua ai e tatou le avanoa e aʻoaʻo ai mai faiaoga ma faufautua i le lalolagi atoa e matala le avanoa fatuina o se olaga e te manaʻo moni ai. Vitio fonotaga, initaneti 'upega tafaʻilagi, aʻoaʻoga ma mafutaga faʻaleaʻoaʻoga tuʻuina saʻo nei tagata ma oe i le pito o ou tamatamailima mai le mafanafana o lou oe lava fale. Afai o iai se mea o loʻo e sailia e galue ai - faʻamalositino oe lava, faʻamaoni le tamaoaiga, faʻatonuga o le olaga - e i ai le faiaoga i se mea e fetaui ma ou manaʻoga ma ave oe i le isi tulaga.

E i ai le mafuaaga aisea faiaoga i luga ole laiga ua pa i le lua tausaga talu ai. Afai o oe o se ono ono faʻaaoga tagata le mautinoa pe o le a i luga o le initaneti aʻoaʻoga afifi o le a fesoasoani e ave oe i le mea e te manaʻo i ai pe afai oe i luga o le faaiuga o le faia o se filifiliga e uiga i le faiaoga e faʻafaigaluega, faitau pea ia maua se sili atu manatu o nisi o aoga o le faiaʻoga faiaʻoga ma faufautua.

Le Naʻo Oe i Lau Malaga

E i ai lava se mea e te manaʻo e ausia, se sini e te manaʻo e tuʻimomomoina, poʻo le isi tulaga e te manaʻo e tatala. Galulue faʻatasi ma se faiaoga o lona uiga o loʻo ia te oe se tasi i lou tulimanu. E iai lou tagata na faia ma pefua le mea e te manaʻo e fai ma o le a fesoasoani ia te oe e te alu ai foʻi iina. O loʻo latou i ai iina e faʻatonu oe i lau malaga mai le itu a i le e. A o lea ua aʻoaʻoina oe agai i lau sini, o loʻo e aʻoaʻo foʻi i le gaioiga.

Le Mafuaʻaga Mafuaʻaga E Totogi ai e se Tasi se Faiaʻoga

Fiafia, ataata le fafine o nofo i luga o le nofoa i le susulu o le ofisa ao talatalanoa i luga o le telefoni ma komipiuta tatala i luga o ona vaeO le lelei o le mauaina o se faiaoga lugalaina e tele. Mai taimi sefe e oʻo i le matua le faalauaiteleina, tagata faʻatau mafai ona i ai se sili lelei aafiaga galulue ma le faiaoga o la latou filifiliga:

  • Nofoaga Faigofie
    Poʻo fea lava oei ai, pau lava le mea a iai sau masini ma se fesoʻotaʻiga wifi, e mafai lava ona e fesoʻotaʻi ma auai i sauniga lelei ma lau faiaoga. O se faʻafesagaʻi o se faiā e fetaui lelei ae e mafai foi e le tagata lava ia ma tekinolosi faʻafesoʻotaʻiga faʻalapotopotoga e faʻafesoʻotaʻi le va i le va o le tagata lafo mai ma le tagata e taliaina. O loʻo i ai le itu a le tagata ma pe 1: 1 pe i totonu o se kulupu kulupu, oe mafai ona faʻamoemoeina oe lava ia alualu i luma - e oʻo lava i se lau!
  • Faigofie Faʻatulagaina
    O taimi uma a tagata e tumu i taimi atofaina, nofoaga e iai, mea e fai, ma tagata e vaʻai. Ae i fonotaga i luga ole laiga faiaʻoga, oe i ai le paoa e tusi lau faiaoga pe a aoga mo oe faʻavae i luga o latou taimi saunia. Ma talu ai e le tatau i le faiaoga poʻo le tagata o tausia ona fealuaʻi pe tusi i fafo se potu taugata, afai e te manaʻomia e toe faʻatulaga i le toe minute, ua sili atu ona mafai ona faia nei nai lo se isi lava taimi muamua. E le leiloa punaoa ma faʻasologa c mafai ona fefaʻasoaaʻi le tasi i le tasi tusa lava poʻo le a le nofoaga.
  • Sefe Lau Taimi
    O le faʻamamaina o femalagaaiga ma sefe le malosi e ala i le le fuafua mamao ma se tausi tama pe faʻatulaga taimi e le faigaluega ai poʻo le sauniuni e tuʻua le fale, faiaʻoga luga o le initaneti faʻaaogaina taimi sili atu lelei. E mafai ona e toe maua itula i le toe feiloaʻi ma lau faiaoga i se tulaga tafailagi.
  • Faigofie Ma Avanoa
    Mo i latou e tele femalagaaʻi mo galuega, o ai tamaiti aʻoga, pe ua leai se taimi i le taimi, o le fetuutuunaʻi i luga ole laiga aʻoaʻoga faʻaavanoaina tagata faʻatagaina avanoa i latou faiaoga aʻo alu. Mai le ofisa i le fale, i luga o le auala i le tafaoga, oe mafai lava ona uia sitepu agai i lau sini mai soʻo se mea e te i ai e aunoa ma le lavea i lou olaga.
  • Tulaga Faanatinati
    O le agavaʻa e fesoʻotaʻi i luga o le upega tafaʻilagi i se faiaoga i le tulaga o se faʻanatinati tulaga e matua taua. Atonu e le mafai lea mo soʻotaga client-coach, ae i le tulaga o faiaʻoga faʻapitoa i luga o le upega tafailagi, o se mea manaia tele lea. Tagata faʻatau e ono manaʻomia minute mulimuli minute lagolago i luma o le taua faʻaaliga poʻo le faʻagaioiga; tagata o loʻo puapuagatia mai le popolevale pe manaʻomia se faʻamalosiʻau faʻamalosi - o se vitio talanoa poʻo se leo valaʻau atonu o le lagolago faʻafuaseʻi tonu latou te manaʻomia.
  • Igoa atoa
    O le tele o le tatala ma le lumanaʻi o se tagata maʻi ma latou faiaoga, o le tele o avanoa i ai mo le manuia ma talepeina i luma. Faʻatasi ai ma le aʻoaʻoga i luga ole laiga, e ui i lea, o tagata i fafo atu o le coaching maoaʻe o le a leai se vaʻaia poʻo le malamalama o le sauniga. O aʻoaʻoga i luga ole laiga e sili ona lilo ma poto, e talafeagai mo tagata lautele poʻo le tufatufaina o faʻamatalaga maaleale.
  • O se Lagona o le Saogalemu
    I luga atu o le tauʻau vaʻai a le fafine o nofo i lona fale, thumbing i totonu o lana telefoni poto e fesoʻotaʻi i luga o le initanetiO se faiaoga lelei na te iloa o manaʻoga o latou tagata maʻi e muamua. O lena lagona o le talitonuina ma le saogalemu o le faʻavae o le client-coach sootaga o lona uiga e naʻo le galuega sili ona lelei na maeʻa ina ua maeʻa faʻavaeina lena faʻavae. Nofoaga fou ma foliga, ma nofoaga le masani ai e ono faʻaosofia lagona o le popolevale poʻo le le mautonu. O le aʻoaʻoina i luga ole laiga o lona uiga e mafai e tagata ona filifilia a latou nofoaga ma latou faiaoga e tusa lava poʻo le a le avanoa ma le taimi.
  • Avanoa i Faiaoga Maʻoti Ma Faapitoa Faiaʻoga
    Vitio faʻatalatalanoaga tekonolosi o lona uiga e leai se faiaoga e le oʻo atu. Afai e te tagitagi i se faʻapitoa faufautua, o le polokalama saʻo e siʻi i luga le pa ma tatala i avanoa. O le mafai ona galulue ma le faiaoga o au miti o le a maua ai e oe le iʻuga e te manaʻo ai.
  • Tali atu
    O le i ai o se tasi e na te tali atu ia te oe e ala i le siakiina, fesili ia te oe fesili, tatalaina talanoaga, faʻasino i ou tauaso nofoaga, faʻamalosia o ou vaivaiga, ma faʻamamafaina ou malosiaga - i taimi uma - o lona uiga oe lagolagoina ma ioe, e mafai ona e oo iina!

E i ai sau sini e te mana'o e lavea i fafo o le paka? Tuu le FreeConference.com o le polokalame vitiō fa'asalalauga mo a'oa'oga i luga ole laiga. Tofo pe fa'apefea le faia o se feso'ota'iga anoa faiaoga o loʻo faʻaaogaina le FreeConference.com ia paʻi atu i olaga ma faia se eseesega. O le isi mea sili ona lelei o le i ai i le tagata ma foliga pei Fefaasoaaʻi Mata, vitio Conferencing, ma Fonotaga talanoaga, faʻaopopo faʻapitoa vaega pei Fonotaga Faatasiga, ma Faʻamatalaga tusitusia.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro