Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faasilasila! Konafesi Vitio e leai se tau

 

Potu o Fonotaga a le Tagata Lava Ia i le InitanetiE taua tele pe a puleaina se 'au o le lalolagi pe talimalo i le lalolagi atoa semina e tausia se manino ma matala laina o fesoʻotaʻiga. Ae e faigata ona totogi mo tagata uma le masani i tekonolosi pe vaʻai uma tasi faʻafitauli latou ono fetaiaʻi pe a taumafai e auai i le valaʻau. Tele o fonotaga fonotaga telefoni tautua manaʻomia umi uumi. Lenei faʻateleina le avanoa mo mea sese, ma faʻalavelave fanaina soʻo se faigata o le a 'aina lou taimi taua ma lau' au. Vaʻai faalemafaufau i le tolu kuata o lou tagata auai o loʻo nofonofo lemu i luma o a latou komepiuta aʻo e taumafai e faʻatulaʻi le toega kuata i luga o le telefoni - ua e le toe faʻalogo lelei ae e te leʻi maua se avanoa e alu ai i lalo i le apamemea lafoga.

Ina ia mautinoa tagata uma auai i luga o le valaʻau maua upu uma, oe manaʻomia se konafesi valaʻauina auaunaga e vave ona auai, faigofie e faʻaaoga ma hiccup-leai se totogi. Oe manaʻomia 'Upega Tafaʻilagi ma Tautua Vitio e leai se tau.

O le FreeConferensi o se mea fou i totonu o le 'upega tafaʻilagi suʻesuʻega o mea faigaluega ua fuafuaina e fesoasoani ia oe e faʻatonutonu au valaauga o le konafesi. Upega Tafaʻilagi e leai se tau ma Valaʻau i le Vitio e faʻafaigofie ai ona faia fua ni telefoni mai soʻo se mea o le lalolagi faʻaogaina le Upega tafaʻilagi. E faigofie ona faatautaia ma mafai ona maua i sekone. E ese mai i le faigofie o le faʻaaogaina, o lenei masini suʻesuʻe i le browser meafaigaluega maua ai se sili manino fesoʻotaʻiga faʻatagaina mo sili lelei leo ma vitio lelei.

Ia, atonu o e tau mafaufau, ”O le a se mea sili ona lelei e uiga i se i totonu o le upega tafailagi o fonotaga i luga ole laiga meafaigaluega?” O se i totonu o le 'upega tafaʻilagi upega tafaʻilagi meafaigaluega fonotaga e le manaʻomia ni leaga le maua mai mo oe poʻo lau' au. Na ona fai lava i lau 'au kiliki le fesoʻotaʻiga saunia e ulufale ai i le konafesi. Pau a le mea o le a suʻesuʻe tagata o loʻo auai i le WebRTC, o le a mafai lava ona latou ulufale i se taimi vave.

E taua le maitauina o le FreeConferensi o loʻo faʻatinoina i le sili ona lelei ile Chrome poʻo le Firefox. Afai e mafaia, fautua i tagata e te manaʻo e aofia i luga o le telefoni e fai le ki - e taua tele lenei peʻa fai o se tagata auai o loʻo faʻaaogaina nei le Internet Explorer. A i ai se sui o lau 'au e fia auai i le telefoni e ala i le telefoni, aua le fefe: FreeConference fesoʻotaʻi ma laina telefoni a le FreeConferensi.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro