Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Se toe tepa i tua ile 2015

O le tausaga ua teʻa o se tausaga tele lea mo i tatou uma iinei i le FreeConference.com - na matou faʻalauteleina la matou 'au, toefaʻailogaina a matou oloa atoa ma faʻalauiloa se' upega tafaʻilagi ua maeʻa toefaʻaleleia, ma i luga aʻe o le iotum Inc. Inc 500, Profit 500, ma le Deloitte Fast 50 ma le 500. Lenei o se toe tepa i tua i nisi o a matou suiga tele ma sina vaega o malamalamaʻaga i la matou gaioiga.

Muamua, o le sili ona tele ma sili ona manino suiga: tatou .... lelei, mea uma! Na matou toe faʻaleleia atoa le oloa - na matou faʻalauiloa atu download-leai se vitio ma lau fetufaʻaiga, numera faavaomalo, PINless-ulufale ma nisi. Aua neʻi o tatou muamua ia i tatou lava, e ui; tatou amata i le mea tatou te faia uma ai, le 'upega tafaʻilagi.

O nisi o outou atonu e manatua le tatou 'upega tafaʻilagi tuai - leai se aoga e fai atu ai, afai o le a tatou faia ni suiga, o le nofoaga lenei e amata ai. O le poloketi atoa na avea ai matou ma vaega sili atu ona lelei o le tausaga - mai i le amataga lava o ata, e kopiina ma ala atu i taumafaiga aulelei o auiliiliga, o le tasi lenei poloketi tele.

'upega tafaʻilagi tuai ma fou freeconference.com

Old vs. New FreeConference.com itulau autu - o se eseʻesega!

Ae e leʻi gata i le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi, sa i ai le tele o totonu o tagata e faʻaogaina le Ofisa o loʻo mamanu e tupu faʻatasi. O lenei e le na o se foliga vaaia, mulimuli ane, o lenei o se atoa toe faʻaleleia o oloa, ma le tasi sa matou naunau e faia le saʻo.

I le taumafanafana na matou amataina ai se matou lava beta faʻataʻitaʻiga o le oloa fou. I le vaitaimi o le 3 masina sa matou galulue ai ma se vaega autu o tagata ua leva ona faʻaaoga e fesoasoani ia matou e fausia le NewConferance fou; sa matou fia iloa poʻo le a le mea na aoga ma le a le aoga, o le a le mea na latou manaʻo ai matou te le mauaina, ma faʻafefea ona faʻafaigofie ona faʻaaoga la matou tautua. I le iuga lava, na matou faʻaiʻuina i le laupapa laupapa o le konafesi e pei o lenei:

Ina ua lata ina maeʻa a matou suʻega beta, na matou sauni loa e faʻalauiloa nisi oa matou mea fou e lua, o mea na sa matou faʻataʻitaʻia ma le faʻamalosi i totonu o matou ofisa mo le tele o masina: vitio e leai se download ma fefaasoaaʻiga i laupepa.

Ina ua matou fausiaina le FreeConferance i le 15 tausaga talu ai, naʻo matou lava le tutoʻatasi, leai se tau, ma le faʻaaogaina i luga o le upega tafailagi o oloa (ae le naʻo le tuʻufaʻatasia, naʻo matou lava i na vaega taʻitasi) ma, i lena taimi, o se suiga. Ae ua suia taimi, ma tatou foi. Telefoni feiloaʻiga o le a avea ma autu o a matou oloa, ma o le a matou taumafai pea e fai a matou telefoni-conferencing system ia sili atu ona lelei ma faigofie e faʻaaoga pe a mafai, ae ua oʻo i le taimi e fetuunai ai - ma talu ai matou te leʻi i ai lava i le pisinisi na o le nonoina o tekinolosi a seisi, o lona uiga ua oʻo i le taimi e faʻafou ai (oe le avea ma le muamua fonotaga telefoni kamupani e lagolagoina se valaʻau o sili atu 250 tagata i le faʻatali mo seisi na te faia muamua).

Ma o lea na matou atiaʻe ai se HD, i totonu o le browser, leai-download, maeʻa tuʻufaʻatasia, matua leai se totogi tulaga mo vaeluaina vaʻaiga, ma uepesite ma vitio fonotaga.

Pei ona ou fai atu, o se tausaga tele.

Talu ona matou faʻalauiloaina le vitiō ma le fetufaʻiga o vaʻaiga sa matou galulue malosi e atiaʻe atili sili atu ona ofoofogia, maua fua foliga - e aofia ai le PIN-itiiti valaʻau ulufale, faʻasalalauga-feʻau faʻasilasilaga, ma feaveaʻi polokalama - ma taugofie totogi afifi mo a matou tupe faʻaopopo faʻaopoopoga, aua pisinisi uma tatau ona mafai ona gafatia moni tele fonotaga konafesi.

Matou te matua mitamita lava i le matou 'au atoa mo le tosoina mai o se tele tele o galuega i se taimi puʻupuʻu - ma e le mafai ona matou FAATALI e faʻaali atu ia te oe mea matou i paipa mo 2016.

Manuia le Tausaga Fou ia te oe ma oe!
Le Vaega ole FreeConferensi

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro