Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

6 Tulafono mo le Faʻaaogaina ma Manuia Upega Tafaʻilagi Konafesi poʻo le Faʻalauiloaina

A o tele ma sili atu faʻalapotopotoga siitia i luga ole laiga, 'upega tafaʻilagi fonotaga ma ata ua amata ona faʻateleina lauiloa. E ui lava o fonotaga koneferenisi ua faʻalauteleina faigata i aso uma, o se tafaoga fonotaga poʻo se faʻamatalaga o le a ese i taimi uma mai se tagata-powwow. E le o le fai atu lena fonotaga faʻalauiloa e maualalo ifo i le sili atu masani faʻataʻitaʻiga. O fonotaga i luga o le upega tafailagi e tele ona lelei nai lo talanoaga a le tagata lava ia, ae latou te tauaveina a latou lava manaʻoga tulaga ese. Ina ia fesoasoani ia te oe e tuʻufaʻatasia se matagofie, manatuaina o ata poʻo se fonotaga, ua matou tuʻufaʻatasia se lisi o tulafono auro e 6 mo le faia o fonotaga i luga o le upega tafailagi. Tau lava o le manatuaina: o se manuia 'upega tafaʻilagi fonotaga manaʻomia galuega moni!

1. Sauniuni mo se Konafesi Itulau manuia:

O sauniuniga e taua tele i le manuia i le toetoe lava o vala uma o le olaga, ae a oʻo mai i le fausiaina o se fiafia i ai faʻaaliga manino, e sili atu le taua. I le vaiaso a o lumanaʻi le fonotaga ia mautinoa ia lafo se lisi o mataupu mo tagata uma na auai, e matua taua lava pe afai o loʻo e talimalo i ni numera o failauga. O ata vaʻaia, e pei o ata faʻasolo poʻo ni vitio, e tatau ona lafoina muamua atu foi i le fonotaga. Lenei o le a avatua i lau 'au se avanoa e faamasani ai i latou lava i le aano. Faʻapea foi, ia mautinoa ia lafo mai faʻamatalaga ulufale (ulufale numera, URL, ma numera valaʻau-i totonu) a itiiti mai e tasi le aso muamua atu ina ia tagata auai mafai ona faʻafouina a latou polokalama pe a manaʻomia. Faʻaavanoa i taimi uma tagata auai ma se auala e aapa atu ai ia te oe offline i le mea na tupu latou feagai faʻataʻitaʻi faigata.

2. Aua le Faʻataulaga Chit Chat ma Ice Breakers:

A e talimalo i se tafaoga sauniga e faʻaosooso le faʻalauiloa saʻo i totonu o le lisi o mataupu i le taimi o le tagata mulimuli ulufale i totonu. Tau le faʻaosoosoga! O fonotaga a le tagata lava ia e seasea faʻatulagaina i lenei auala. E masani ona i ai sina tamaʻi talanoaga laiti ma le feololo feololo ae e leʻi alu ifo i lalo i uʻamea apamemea. E taua tele lenei ile fausiaina o se va fealoaʻi lelei ma lau 'au, e faʻafaigofie ai ona galulue faʻatasi ile lumanaʻi. Tuʻufaʻatasia se vafealoai elemeni i lau tafaoga mea masani i le amataina i le aisa. Na ona fesili lava i tagata o le 'au poʻo le a le mea na ia faia i le faʻaiuga o le vaiaso poʻo se fesili faʻapena ao le i oʻo atu i le galuega o loʻo i ai.

3. Faʻalologo filemu, ma faʻaitiitia le pisapisao i tua.

O fa'ailo ta'avale, pisapisao, ma telefoni fe'avea'i e mafai ona fa'alavelaveina le tafe o so'o se fa'aaliga, ae e matua moni lava pe afai talimalo i se 'upega tafaʻilagi konafesi. FreeConference e ofoina atu le tele o faʻatonuga faʻaoga e pei o le Presentation Mode, lea e faʻagugu uma ai tagata auai sei vagana ai le failauga, faʻatapulaʻa le pisa i tua i nofoaga taʻitasi o tagata auai. Mo nisi fa'amatalaga ile fa'atumauina o le lelei ole leo ole telefoni, va'ai i le Fa'afefea ona Fa'amanino Laina o Konafesi ma Sa'oloto.

4. Taofi Vave ma pipii lau fonotaga fonotaga fonotaga telefoni.

A oʻo mai i le faʻataʻatia o le ata lava ia, e taua le nofouta i mea faʻatapulaʻaina o se tafaoga fonotaga ma se talanoaga a le tagata lava ia. Manatua o tagata uma o lau au maimoa o nonofo i luma o la latou komipiuta mo se umi umi o taimi. Ina ia i ai se manuia 'upega tafaʻilagi fonotaga, e sili le tipiina i le tuli. Faʻailoa lau au maitau ae aua le soʻona soona. Fausia se autu malosi mo lau polokalama. Mafaufau poʻo le a le mea o loʻo sailia e lau au maimoa mai lena faʻasologa ona taumafai lea e tuʻuina atu i se auala sili ona puʻupuʻu mafai. A faʻapea e taua lou ufiufi o le tele o eleele ia mautinoa ia e tuʻuina i tagata auai le avanoa e faʻaloaloa ai o latou vae pe uu se kofe. Taumafai i le mea sili e te le alu ese ai mai le fonotaga a le fonotaga; e te manaʻo i lau au maimoa ia i ai se aitia moni o le a le umi o le a faia ai.

5. Faʻaauau lau silasila a lau au faʻalogologo e ala i lou tumau i le malie:

Aua neʻi galo o tagata auai i lau sauniga masani o loʻo nonofo i le latou komepiuta, e masani ona le fautuaina. Lona uiga o loʻo e tauva ma le Initaneti aoga o pusi memes. Faʻaauau lau au faʻalogologo e ala i le tuʻuina soo o fesili. O le FreeConference's Hand-Raise vaega e faʻafaigofie ai ona faʻailoga le tagata e ana le tali ma taofia le vaega atoa mai le tautala i le taimi e tasi. Q&A Faʻatagaina auala e mafai ai e tagata o le vasega ona gūgū ma faʻaleaogaina i latou lava. O lenei vaega e aoga tele pe a e manaʻo e faʻatele ni aitia mai mea o lau au. Aua neʻi galo e tatala le foloa mo fesili pe a maeʻa faʻaliga taʻitasi, ma manatua e minoi i se laʻitiiti lemu nai lo oe i se masani ai i le tagata-fonotaga. Ole tele o fesoʻotaʻiga faʻatutu e iai le tolopoina o le lua i le tolu sekone ,; ia aua neʻi galo ona taofi mo se taimi umi atu nai lo le mea masani a o e faʻatali se tali.

6. Tausia ia Matagofie -- fa'aaoga ata vaaia:

I tua atu o le fesiligia o fesili, e i ai isi mea e mafai ona e faia e faʻatumau ai lau aofia tagata auai. Faʻaopopoina o se malosi vaʻaia elemeni i lau ata o le ki i le faia o se 'upega tafaʻilagi konafesi manaia. O ata vaʻaia e mafai ona faʻalauteleina ai le faʻataʻitaʻiga o manatu ave i fale ma, i nisi tulaga, e faʻaopoopoina foi se elemeni malie poʻo faʻafiafiaga i se isi faʻaliga matutu. Afai o loʻo e faʻaaogaina ni faʻaseʻe, ia mautinoa ia faigofie ma le faʻavasega. O ata faasolo e tatau ona faʻatapulaʻaina i le tasi aitia ma tatau ona aofia ai naʻo le sili ona taua faʻamatalaga. O lenei mea o le a faʻasolosolo ai au faʻaseʻe ma tuʻu ai i luma lau faʻaaliga, ma fesoasoani ai ia te oe ia maua se manuia i le uepesite.

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro