Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

5 Auala e Faʻaaoga ai le Initaneti i luga ole laiga Vitio e taʻitaʻia ai au 'au faigaluega mamao

Toeitiiti lava o pisinisi uma ua taliaina le manatu o le galue mamao, e manaʻomia i le siosiomaga faigaluega o loʻo iai nei. Ole numera o tagata faigaluega mai le fale poʻo seisi mea ua faʻatuputeleina i Amerika i Matu mo le sefulu tausaga talu ai. Ua o'o mai tala e lagolagoina galuega mamao, fai mai e fa'ateleina ai le gaosiga, lelei ma le agaga.

Ae leai se mea e sau e aunoa ma ni lu'itau, ma i le au 'au i fafo, e iai ni fa'afitauli e ono tula'i mai i lea aso ma lea aso. O se fofo talafeagai o le initaneti vitio konafesi, lea o le a tatou talanoaina i lenei pou.

fesoʻotaʻiga

O feso'ota'iga e fesoasoani i le manuia i falefaigaluega ae e ono a'afia i le sa'o ma le fa'amalieina pe a faigaluega a latou paaga. Faatasi ai ma se luga ole laiga vitiō konafesi, e mafai ona e fa'atasi ma au paaga faigaluega i so'o se taimi. Aua ne'i misia se isi fonotaga, siaki galuega ma galuega faatino, ma tu'uina atu fa'amatalaga i lau alalaupapa fono.

Fausiaga Galulue Au

O galuega faatino a vaega e feagai ma luitau e tusa lava pe auai uma tagata. E toetoe lava a le mafai ona galulue mai siosiomaga mamao. Tapuni le mamao i le va o oe i se auaunaga vitiō i luga ole laiga. O lenei tekinolosi e mafai ai fonotaga i luga ole manaʻoga, fefaʻasoaaʻi pepa, ma faʻafitauli.

Vai mo le Afi

E le maalofia le i ai o faʻalavelave faʻafuaseʻi i se tulaga faʻapisinisi. E mafai ona i ai se motusia, talosaga fa'afuase'i a tagata fa'atau, po'o se hack i so'o se aso. E faapena foi ona leai se manaomia o le popole; fa'atasi ai ma se feso'ota'iga fa'amautu e pei o le faiga fa'asalalauga i luga ole laiga, e mafai ona e fa'apotopoto tagata i le taimi tonu e fai ai fa'ai'uga fa'anatinati i se faiga malamalama.

Faʻaauau

E mafai ona sili atu le aoga o fa'asalalauga vitiō i luga ole laiga nai lo le na'o latou ala feso'ota'iga. O nisi e ofoina atu vaega taua, e pei o pepa ma va-vaeluaina e mafai ona faʻaaogaina i fafo atu o le kamupani. E mafai ona faʻaogaina le faʻavae mo faʻatauga faʻatau, faʻasalalauga pisinisi, ma faʻafitauli faʻatasi ma le auʻaunaga faʻatau, tusa lava pe mamao le 'au.

Saogalemu ma Faamafanafanaga i Numera

E sili atu le manaia o le i ai o se tasi i tafatafa. E faigata ona fa'atuina se aganu'u a le kamupani ma le le lava o fegalegaleaiga a tagata poʻo le fausiaina o 'au. E le gata i lea, a o iai tagata i fafo, e le faʻatonutonuina i latou i faiga faʻavae ma tulafono na faʻavaeina e le kamupani. Fa'afeso'ota'i ma le vaega o totoe o le 'au i feso'ota'iga i luga ole laiga, feso'ota'iga masani a tagata e mafai ona alu mamao.

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro