Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

5 Auala e Taofi ai Fesootaiga 'Au' Mamao

Fausiaina o se lagona o le auai ai i le lalolagi atoa faataapeapeina au e taua i le moni-taimi galulue faatasi.

Michael Tomasello, o le tusitala o le "Aisea Tatou Te Galulue Faatasi", maua e ala i le tele o suʻega o tamaiti mai lava i le laiti taumafai e fesoasoani i isi i auala e seasea faia e chimps laiti. O mea uma na ausia e le tagata e faʻamoemoe i luga o lenei meaola e unaʻi e galulue faʻatasi. Ae aʻo faʻamalosia i tatou e se manaʻoga masani e galulue faʻatasi, e mafai ona tatou lava filifili i latou tatou te felagolagomaʻi.

O le lagona o le auai e taua tele i le galulue faʻatasi. I le oʻo mai o le Lalolagi Lautele 'Upega tafaʻilagi ma le tulaʻi aʻe o siʻosiʻomaga faataapeapeina' au, e leʻi sili atu ona faigata le fausiaina o se 'au-pei siosiomaga. Ae faʻafetai o le manaʻoga o le tina lea o mea fou, o lea ua iai nei le tele o polokalama i luga o le maketi ua fuafuaina e fesoasoani ai i pule e tuʻuina atu ia latou tagata faigaluega se lagona o le avea ai, tusa lava pe o latou i ai i Timbuktu.

  1. Faʻatasia Faʻatasi.

Faʻatagaina i sui uma o lau 'au le avanoa e faʻaopopo ai a latou lua sene i le kamupani a latou mea e fai, o le a taofia ai i latou i le avetaavale nofoa o latou latou iʻuga. O le fausiaina o se lisi o mea e tatau ona faia o le a faʻatupuina ai foi le fiafia i isi lala o le kamupani o loʻo faʻamoemoe i ai, i le toe fausiaina o le fealofani o le tagata lava ia mo matafaioi taʻitasi a le faʻalapotopotoga. Tuʻu se app pei Trello taumafai a.

  1. Teu upu faʻamau i se tasi nofoaga saogalemu. 

A o tele ma tele kamupani siitia i luga ole laiga, o upu faʻapitoa ua amata ona taua ona ua latou tele. E matua talitonuina o lou ofisa i Niu Ioka e ono manaʻomia le upu lava e tasi e manaʻomia e lau 'au i Hong Kong. Ina ia sefe au tagata faigaluega le uma (ma laʻititi ifo le malupuipuia) faʻafesuiaiga o passwords, taumafai se app pei 1Password. 1Password o se password password e teuina se lisi o faʻaupuga talafeagai e mafai ona faigofie ona tufaina ia i latou e manaʻomia, tusa lava pe o le a le mamao ole tino.

  1.  Faasoa i le Daily Grind.

TED Talanoaga tumau Dan Pink tagi e tolu mea e taua i le faʻaosofia: Tutoʻatasi, pule ma le lagona o le faʻamoemoe. O se polokalama pei o iFaia talanoa uma i nei manaʻoga e tolu mo 'au e le tau faʻasoa tutusa avanoa. IDoneThis otometi imeli tagata taʻitasi o le 'au i le faaiuga o lona aso ma fesili, "O le a lau mea na fai i le aso?". Taʻitasi sui o le 'au tali ma o le app fausia se faʻavaivaia o mea taʻitasi ua ausia. O lenei e talanoaina le manaʻoga mo le tutoʻatasi e ala i le faʻamanatuina o taumafaiga a le tagata lava ia. E faʻatagaina ai foʻi le 'au e faʻavasega a latou mea e faʻaleleia atili pe faʻataʻitaʻi ai, ma e faʻamautuina ai le lagona o le' au aʻo latou vaʻavaʻai atu ia latou lava inisi latalata ma latalata ile latou faʻamoemoe maualuga. E taua lenei mea mo na aso le fiafia pe a fai o le faʻaiuga o se galuega tele e foliga mai e leai se mea o vaʻaia.

  1. Faʻamanatu Faʻatasi.

Tele pule e faia le mea sese o le na o le siakiina ma le 'au pe a iai se mea ua sese. E taua le oso i totonu ma tala lelei, pe naʻo mo se faʻauo Talofa. Taofi i taimi uma se avanoa matala o fesoʻotaʻiga. Ave soʻo se avanoa e faʻamanatu ai, tusa lava pe foliga mai e le taua le ausia. Filifili se taimi talafeagai (faʻaaogaina o le Uma Taimi Sone polokalama) e mafai ona fiafia uma paranesi o lau 'au sina malie. Maua ni pizza poʻo se keke na tufaina i ofisa taʻitasi ma seti se ata vitio ola e faʻaaoga ai le FreeConference.com fou - e oʻo mai, o lea e mafai ai ona e pati uma i le taimi moni. O le vaʻaia o fesoʻotaʻiga, le faʻavasega taimi fesagai ma faafiafiaga e taua i le fausiaina o se au vavalalata vavalalata.

  1. Uunaʻi le Faitoʻatasi. 

Fausiaina lagona faʻafilemu i le va o paʻaga faigaluega e le gata e faʻaosofia ai le galulue faʻatasi, ae e fesoasoani foi ia te oe e taofi le pito i luga taleni. Talitonu i ai pe leai, o tupe e le o la tatou faʻamalosiʻau muamua. Afai o tagata o lau aufaigaluega fiafia le tasi i le isi, o le a sili atu ona ono nonofo i nofoaga. O se lagona o le auai o le a sili atu le taua i lo le siitaga. Polokalama pei Hipchat e le gata faʻatagaina lau 'au e seamlessly auai i le moni-taimi galulue faʻatasi, ae latou te saunia foi se nofoaga e mafai ai e tagata o le' au ona taʻutaʻua tausuaga ma fefaasoaai pusi memes. Aua lava neʻi manatu mama i le au-fausiaina malosiʻaga o se lelei i totonu tausuaga.

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

E leai sau tala? Saini loa Nei!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro