Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

5 Mafuaʻaga Faufautua Faʻaaoga Valaauga o Konafesi

Afai o oe o se faufautua, tapunia konekarate atonu o le sili ona faigata o lau galuega. O faʻalapotopotoga e fefe i suiga i taimi uma, tusa lava pe latou te iloa latou manaomia ai.

O le mea moni, o se tasi o sili atu popolega tagata faʻatau e tatau ona feagai o lo latou le malamalama o le faʻalapotopotoga atinae o se cuttable "tau", pe a tatau ona manatu o se taua o tupe teu faafaigaluega. Ae le naʻo le totogifuapauina o le taufaʻafefe tagata faʻatau, o le manatu o le fefaʻasoaaʻi gaioiga o le a afaina ai faʻalapotopotoga tau i le lamuina o le tele taimi taua tagata faigaluega.

O faufautua atamamai na latou taʻua le faʻaaogaina o telefoni i konafesi ona o le ofoina atu o le malosi, lelei ma fetuutuunai o fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi o se vaega o lau afifi e mafai ona fesoasoani e faʻamalosia ai na fefe ma tapunia le feutanaiga.

Faʻaaloalo i taimi faigaluega

Ofoina e seti fonotaga telefoni o se sili lelei auala e faʻaalia ai i au tagata faʻatau e te iloa faʻafefea ona faʻaaloalo i tagata faigaluega taimi.

Teleconferencing maeʻa maeʻa faigata femalagaaiga tau mo fonotaga, ae e faʻaumatia ai foʻi maimau taimi mo le aufaigaluega e alu i fonotaga.

E taua le sefe.

E oʻo foʻi ile fonotaga telefoni ile tasi fonotaga ile va ole 15 tagata faigaluega i le fale ofisa e tasi mafai ona sefeina le 2 tagata-itula o le eletise femalagaaʻi taimi ma faʻalavelave.

E sili atu le vave mo tagata uma na ona piki a latou telefoni ia latou lava kesi i le taimi atofaina ma amata faʻasoa faʻamatalaga, ae mo se kamupani ma ofisa i le salafa o se konetineta, faʻamatalaina pe fia le tupe e mafai ona latou sefeina ma teleconferencing o le a avea ma elemeni taua o lau upusii.

Fesootaiga malosi

Sefe le taimi e le aoga pe a fai e i ai se pa'ū faʻatinoina suiga mai se nofo i lalo fonotaga i se vaega valaʻau. Konafesi valaauga e mamana fesoʻotaʻiga mea faigaluega, aua:

  1. E i ai tagata saʻo i totonu o le potu, aua o le faʻatasia e faigofie tele.
  2. O le leo lelei e maualuga tele e faʻalogo ai i faʻaaliga tau le malamalama.
  3. E mafai e tagata uma ona faʻaaoga le Sharing Screen i luga o a latou lava desktop monitor.

Afai e te manaʻo e faʻaopopo le malosiʻaga o "faafesagai,"E mafai ona e filifilia le fonotaga i luga o le vitio, e aunoa ma le totogi o le" vae i vae, "poʻo le" taʻavale i nofoaga e paka ai taavale. "

O le fesuisuiai e foliga aulelei ai oe

O le isi penefiti o fonotaga a le konafesi e te manaʻo e faʻamatala atu ai i au tagata faʻatau le latou agavaʻa ma fetuutuunai. E masani ona valaʻau mai le koneferenisi, e oʻo lava i telefoni feaveaʻi telefoni, ma e sau uma lava i totonu ia oe Potu o Fonotaga Patino. Ae e tusa lava poʻo le a lou tulaga e manaʻomia, oe mafai ona faʻaleleia i soʻo se foliga e te manaʻomia i ni nai isumu kiliki, aunoa ma le manaʻomia o so o se faapitoa masini, po o le downloads.

Ole numera leai se totogi ose mea lelei tele lea e ofa atu. Faʻatalofa faʻapitoa e masani lava o se pai lelei. Call Faamaumauga o se taua taua vaega o faʻamaumauga filifiliga, faʻatagaina oe e maina le fonotaga mo faʻamatalaga mulimuli ane, faʻapea foi ma iloiloina i lau oe lava faʻatinoga.

Call Faamaumauga o le a imeli mai ia oe se faʻamaumauga MP3 o soʻo se fonotaga i totonu o le lua itula. Oe mafai foi ona faia fonotaga tusia i totonu Upu pepa. O lenei e mafai ona e eliina leo ma ata vitio mo nusipepa faʻaaoga, Instagram pou, ma faʻaiuga lipoti.

Afai o se tasi o latou aufaigaluega sau ma se aulelei manatu i lalo o lau faufautua-vaa o se faufautua, o le a se auala sili atu e faʻamalie ai lau tagata maʻi nai lo le tuʻuina atu ia i latou ma le 3 minute ata vitio o le "Aha taimi" mo a latou AGM?

Leai luga, leai se taimi faʻaletonu

O se tasi o mafuaʻaga faufautua faʻaaogaina telefoni feiloaʻiga ona latou te manaʻomia le pili mo le tele o minute e mafai ai. O minute uma na faʻaaluina "mai le uati" o se pasene leiloa pasene o tupe mama i le faʻaiuga o le tausaga.

Tele faufautua galulue mai se ofisa fale, ma o le mulimuli mea o soʻo se faufautua manaʻomia o sili atu overhead.

Konafesi valaauina malaga malamalama. FreeConference.com e masani ona faʻatali mo oe 24/7 i le Ao.

Oe mafai ona maua se numera mataʻina o foliga e aunoa ma le saini. E te le tau saini i konekalate mo se taimi umi.

Vave seti

O au tagata faʻatau e tatau foi ona faʻalauiloaina pe faʻafefea ona vave setiina fonotaga telefoni. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se fonotaga i le va o le 20 tagata i le 10 taulaga i le 5 minute. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia vaega telefoni ma Google Kalena, pe lafoina Imeli faʻapitoa Imeli ma Totogi saoloto saini numera. FreeConference.com o le a teu uma au faʻamatalaga fesoʻotaʻiga ina ia mafai ona e faʻaaogaina Faʻatulaga vave e faatino Valaʻau Faʻatele mo saoloto.

Tuʻu i se tagata se tootoo ...

Fautuaina le faʻaaogaina o le teleconferencing e fesoasoani faʻalapotopotoga atinae o se sili faʻatau atu mea faigaluega mo faufautua.

O le mafuaʻaga autu faufautua faʻaaoga fonotaga konafesi ona o latou faʻaaloalo i le aufaigaluega taimi, ae o fonotaga konafesi mafai ona faʻamaumauina fonotaga e faʻaopopo ai taua. O i latou o se mamana, sili ona lelei fesootaiga tekonolosi, ma i nei aso ma nei tausaga, latou e taugofie ma fiafia.

Afai la o oe, le "Agent of Change," ua maeʻa, "Kerisimasi ua sefe," ma e toe lele i lou "'olo o Solitude," aua e teʻi pe a fai o au tagata o loʻo amata faʻaaogaina telefoni feiloaʻi e sefe a latou tupe.

Tau lava ia mautinoa oe faʻamanatu ia i latou le mea na latou maua ai le manatu!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro