Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

Faʻafefea ona tusia se fonotaga fonotaga: 5 aitema e tatau ona aofia ai i taimi uma

O le ki i le tamoeina o se aoga aloaia fonotaga o se lelei mafaufauina agenda. A e sauniuni muamua i le taimi i le tusiina o se lisi o mataupu talanoaina muamua ma auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le fonotaga, oe le a le gata sefe taimi mo tagata uma e aofia ai, ae o le taunuʻuga e ono foliga mai o se manuia.

Nei o 5 aitema oe tatau ona aofia ai pe a faia se lelei fonotaga fonotaga:

5. Faamatala le sini o le fonotaga. (Poʻo ni sini)

FreeConferensi Puffin talotalo limaAtonu o le sili lea taua vaega o le lisi o mataupu. E faʻamaʻoti mai ai le mafuaʻaga o le fonotaga ma le iʻuga poʻo le faʻaiuga o loʻo e faʻamoemoe e oʻo iai ile iʻuga. E faʻatagaina ai tagata uma o loʻo aʻafia ona maua se malamalama manino i mea o loʻo e taumafai e ausia ma aisea e faʻatauaina ai lo latou auai.

A o le lisi o mea e talanoaina e amata i le faʻamoemoe, oe ua sili atu ona taulaʻi atu i le iʻuga o le iʻuga. a o faia le toega o le fonotaga fonotaga, faʻaleleia le mataalia o lau fonotaga ae leʻi amataina.

Siaki le lisi o fonotaga!

4. Faʻamatala se lisi o mataupu talanoaina o fonotaga mo talanoaga

A maeʻa loa le sini o le fonotaga, sauni mo le fonotaga ma se lisi o mataupu taua mo talanoaga.

O autu talanoaina uma e tatau ona fesoasoani i le ausiaina o sini o fonotaga. O le lisi e mafai ona puʻupuʻu ae tatau ona lava le auiliiliina ina ia mafai ai e tagata o le 'au ona sauniuni mo le' au fonotaga e faia ai se sao aoga.

O se metotia masani o le tuʻuina o autu taʻitasi o se fesili. Lenei kickstarts le mafaufauga gaioiga mo au tagata auai ma maua ai se siaki-i luga o lona toe faʻatauaina i le fonotaga sini.

Taʻiala taʻitasi tatau ona i ai se ana ma le faʻatulagaina aofaʻi taimi e aofia ai le autu. O le umiaina o autu e maua ai le tali atu. O se taimi faʻatulagaina tausia le fonotaga i le taimi faʻatulagaina. Lalotoso la matou lisi o fonotaga e leai se totogi iinei: Lalolagi Faʻapitoa Fonotaga Fonotaga Agenda Download

3. Faʻailoa le lisi o manaʻoga tagata auai

O le luitau o loʻo aliali mai, e leʻo filifilia pe o ai e valaʻaulia, ae o ai e le valaʻaulia. Naʻo tagata e manaʻomia le iai ile fonotaga e tatau ona iai ile lisi lea.

Afai na e faʻatuina au fonotaga fonotaga ma atofaina fonotaga fonotaga, e tatau ona i ai se lelei faʻavae e galulue faʻatasi e faʻamaeʻaina lau lisi o tagata auai. Faatasi ai ma lena i lou mafaufau, fesili ifo ia te oe lava fesili e tolu pe a mafaufau i sui auai uma o fonotaga. Afai e te tali ioe i se tasi o fesili, faʻaopopo o ia i le lisi o lisi o mataupu talanoaina:

  • E manaʻomia e ia ona iai ina ia mafai ona ausia le sini o le fonotaga?
  • E iai sona iloa taua poʻo se poto masani e ono aʻafia ai le iʻuga?
  • O ia / na ia aʻafia saʻo i le iʻuga o le sini?

Afai e te le o mautinoa, mafaufau e faʻatonu lona auai i le filifiliga. E mafai ona e lafoina i taimi uma se aotelega pe a maeʻa fonotaga, puʻeina, poʻo ni tusitusiga nai lo. Fonotaga minute mai se tusi-maka, e le o taimi uma e manaʻomia.

O se tasi o faitioga sili ona tele e uiga i fonotaga pisinisi o latou o le maimau taimi. Faigofie fonotaga puleaina pe a syncs nofo latalata ile 30 minute. Ia faʻaaloalo i taimi o au paaga e aunoa ma le maimau taimi pe leiloa ai iuga.

2. Tuʻu se vaega mo gaioiga faʻatino ma talanoaga e le o ni autu i le faaiuga o lau lisi o mataupu o fonotaga

tamaloa faʻaaoga telefoni ma komepiuta feaveaʻi mo fonotagaO le tulitatao e tutusa lava le taua ma le fonotaga lava ia. I le pito i lalo o le fa'asologa o mataupu o fonotaga, e aoga le aofia ai o se vaega e mafai ai e tagata o loʻo auai ona tusia ni faʻamatalaga, faʻamaumau mea faʻatino, faʻaiuga, ma mea e ave ai. O le i ai o lenei vaega e fa'atulaga ai fa'ai'uga na faia i le fonotaga ma fa'ataga ai le au auai e va'ava'ai i le fa'agasologa e tatau ona faia mulimuli ane.

O mataupu e leʻi mafaufauina e ono tulaʻi mai i le taimi o le fonotaga e faʻatonutonu mamao ese mai le iʻuga sini. Ina ia tumau i le ala ma i le taimi saʻo, "paka" le talanoaga ese-autu i le "Nofoaga Taʻavale", masani i le faaiuga o le lisi o mataupu, e toe asia i fafo atu o le taimi muamua fonotaga. O leisi faaupuga masani mo lenei o le "Tatou ave le offline lenei."

1. Mulimuli, ae le o le itiiti ifo, faʻalua-siaki fonotaga fonotaga, pei o taimi, nofoaga, ma konafesi logistics

E taua tele lenei mea pe a fai o le a auai sui auai i lau fonotaga mamao. Ia mautinoa o auiliiliga uma o fonotaga o loʻo manino ona auivi ma saʻo, e aofia ai numera o telefoni, numera o avanoa, ma soʻotaga i lau potu fono i luga ole laiga.

Poʻo le, fausia se fonotaga ma FreeConference.com ma faʻamatalaga o le konafesi o loʻo lolofi i valaaulia uma ma faʻamanatuga, faʻatasi ai ma lau fonotaga o fonotaga. 

Taumafai e lafo mai le lisi o mataupu talanoaina a itiiti mai 48 itula muamua.

O le faʻasilasilaga muamua e avatua i tagata auai le taimi e sauniuni ai mo le fonotaga a le komiti faʻafoe ma ia mautinoa e leai ni feteʻenaʻiga i a latou taimi faatulagaina.

Taumafai e lafo mai le lisi o mataupu talanoaina a itiiti mai 48 itula muamua.

O le faʻasilasilaga muamua e avatua ai i tagata auai le taimi e sauniuni ai mo le fonotaga ma ia mautinoa e leai ni feteʻenaʻiga i a latou taimi faatulagaina.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro