Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

3 Sneaky Conference Call Tricks (Faʻaaoga Atamai!)

E leai se masalosalo e aoga tele fonotaga vitio. O aso uma, o le tele ma le tele o pisinisi, falesa, falemaʻi, ma tagata e faʻaogaina vitio i a latou gaioiga i lea aso ma lea aso. E ui o le tele o fonotaga i luga ole laiga e manaʻomia, e tatau ona tatou taʻutino atu o nisi o fonotaga e mafai, lelei, e fai sina umi atu nai lo le mea tatou te manaʻo ai. Avea mai le au popoto o fonotaga -- o le i ai i se fonotaga le aoga e le auai ai ona tagata auai e mafai ona avea ma se toso atoa.

Afai oe maua oe i lenei tulaga, aua le popole! Oe i totonu o se atoatoa nofoaga e faʻataʻitaʻi se tasi o nei sneaky konafesi valaʻau togafiti e faia lau fonotaga sili atu manaia.

Nei o le 4 o le sili ona ou fiafia i ai konafesi valaauga togafiti. Faʻaaoga ia mea i lou lava tulaga lamatia, ma oi ioe ... aua le taʻuina i loʻu pule!

Tuʻu i luga Ou Lima

O lenei togafiti e sili atu le aoga pe a fai o le 1 pe 2 isi fonotaga o loʻo auai. E faigofie le togafiti: faʻatino le fiu pe le malie foʻi pe a fai e tautala lau failauga e aunoa ma le faʻaaogaina o ona lima, ma tali fiafia a o faʻaaoga e lau failauga. I le aluga o taimi (atonu o ni nai vaiaso lenei) o le failauga o le a amata ona faʻaaoga o latou lima faʻatele ma sili atu, ma o le a iʻu lava ina faʻasolosolo o latou lima pe a latou tautatala.

O le masalosalo, o le a latou teena le mea moni na e togafitia i latou, ae afai na e pueina o au fonotaga, o le ae maua uma faʻamaoniga e te manaʻomia. Lenei togafiti ono foliga taufaaleaga, ae naʻo le mafaufau uma ataata ma ata oe o le a faʻasoa atu i au uo faigaluega pe a oʻo mai le mea moni.

Filifili vilivili

O se togafiti sili ona faigofie: a tatou feoaʻi, o tagata o loʻo siʻomia i tatou e le mafai foʻi ona teteʻe atu i le feoaʻi. E ui o le saienisi i tua atu o lenei mea mataʻina e mataʻina, e leʻi faʻataʻitaʻia i se fonotaga o valaʻauga o fonotaga. Masalo tatou te manaʻomia nisi mataupu suʻega?

A e faʻataʻitaʻia lenei togafiti mo oe lava, ia na ona e manatua e te le ote foʻi masani, pe o le a amata ona feita tagata.

Pese Amata

Mo se taimi umi lava, sa ou mafaufau ai lava o le tuʻuina o se pese pipii i lou ulu e le tupu fua, ma o se mea na tupu faʻafuaseʻi. I le taimi nei, ua mafai ona ou faʻatinoina se lima i se "musika amataina" toeititi o taimi uma ou te faia ai se fonotaga telefoni.

Ole mea lea e tatau ona e faia aʻo e faʻatali ile amataga o le konafesi. Naʻo le hamu pe usu se pese taʻutaʻua pe puʻeina na e filifilia mo le 5-10 sekone, ia ona fai loa lea o se tala e le fesoʻotaʻi e aveese mafaufau o tagata uma mai le pese. A uma loa ona fai lena mea, pau lau mea e fai o le nofo i tua ma faʻatali. E tele ni minute poʻo ni itula e alu ai, ae e oʻo ane o le a latou toleni faʻatasi mo le aso atoa. O isi taimi, e fai atu ai foʻi tagata ia te oe, o loʻo mau o latou pese i o latou ulu!

Lapataʻi ...

tamaloa machiavellian ma tioata 'aina se apu i luga o le konafesi telefoniNa'o se fa'amanatuga e fa'aoga nei togafiti i lou lava tulaga lamatia -- e mafai ona matua mamana pe a sa'o sa'o. Manatua: faatasi ai ma le mana tele, e oo mai ai le tiutetauave tele.

 

E leai sau tala? Saini loa Nei!

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro