Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

3 mafuaʻaga faʻalapotopotoga siʻosiʻomaga faʻaaogaina fonotaga fonotaga

Pei o le tele o isi ituaiga o agafesoʻotaʻi, o le siʻosiʻomaga gaioiga ua suia. O faʻalapotopotoga o loʻo fefaʻasoaaʻi le malamalama i le lalolagi atoa, ma le faʻaaogaina o tekonolosi faigofie e fesoʻotaʻi ai agafesoʻotaʻi gaioiga. I le 21st seneturi, activism e taua uma aumaia tagata faʻatasi mamao atu ma le poto masani.

I le Arab Spring, o le "auupega" autu na faʻaaogaina o le telefoni.

Konafesi valaauga ola i le fatu o le fou fesootaiga tekonolosi. Mo faʻalapotopotoga e le o ni malo faʻa-le-malo (NGOs), o fesili e leʻo tele "e te" faʻaaogaina le teleconferencing, ae o a "vaʻaiga" e te faʻaaogaina.

Ma le fesili tele foi lena, "Aisea?"

O mafuaaga autu e tolu o le Siosiomaga NGO's faaaogaina valaauga o le konafesi e sefe ai tupe, ina ia sili atu ona lelei, ma savali a latou lava tautalaga. Pei o le tele o faʻavasega metotia, o le tolu e felagolagomaʻi, ma fesoasoani i le mauaina o ni pupuʻu, feololo ma umi-taimi sini.

Ae o na mea uma e tolu, ia latou lava auala, fesoasoani e faʻaititia le numera o foaʻi e te manaʻo e tusi.

1. E sefe ai tupe

O pisinisi tetele e faʻaaogaina telefoni i faʻaola tupe Latou iai tupe, ma ua latou filifili e faʻaititia a latou tau i le sefeina o paketi o femalagaaiga. E mafai e faʻapotopotoga ona sefe tele a latou fonotaga ma teleconferencing e mafai ai ona faʻatuputeleina tupe maua ma vaʻai ile laina pito i lalo ile faaiuga ole tausaga.

Ai e manaia.

Tele ENGOs peitaʻi, leai ni tupe i le muamua. Afai o lau paketi faimalaga e $ 0, oe le mafai sili ona sefe sili atu nai lo, ia, $ 0.

O le mea e laki ai, o telefoni mo fonotaga o konafesi e le naʻo le taugofie saoloto atoatoa. E mafai foʻi Vitio Vitio mo saoloto. Fonotaga i luga ole laiga e leai se totogi. E mafai ona e setiina Valaʻau Faʻatele mo saoloto.

E oo lava Fefaʻasoaʻiga o le Papamaa e leai se totogi. Faasoa atu le fuafuaga. Galulue faʻatasi i ai. E leai se puʻeina, ma e te le tau downloadina se mea.

Tele o le ENGO's faʻaaogaina fonotaga telefoni e sefe ai tupe e tipi i lalo le maumau taimi faigaluega. O tau o le aufaigaluega e le gata i le pito sili ona maualuga o le tala o le tupe, ae o mea sili ona faigata na te faʻailoa atu i fesoasoani.

2. Ia aoga tele

O le penefiti taimi penefiti o le teleconferencing mo ENGO o fonotaga fonotaga e mafai ai ona faia fonotaga i le mea na le i ai muamua. Konafesi valaʻau mafai ona faia auai mafai i le mea sa le aoga.

I le sefeina o le aufaigaluega taimi mo sili atu mea taua, ma e tuʻuina saʻo o faʻalapotopotoga i le mea e tatau ona latou i ai i le taimi saʻo, konafesi telefoni faia se ENGO sili atu le aoga e ala i le faʻalauteleina o latou aapa ma aʻafiaga.

Naʻo lau tusitala foaʻi e manaʻomia ona iloa le laʻitiiti na e faʻaaluina i telefoni mo fonotaga, ma le tele o le auai na latou aumaia ai oe.

Call Faamaumauga o se vaega sili e manatua pe a mafaufau i le lelei, foi. Faatasi ai ma le kiliki e tasi, e mafai ona e maua se MP3 faamaumauga o le telefoni e imeli atu ia te oe i totonu o le lua itula. E mafai ona e fa'aogaina le faila MP3 e fai ma minute o fonotaga, po'o mea mo nusipepa ma fa'asalalauga fa'asalalau, ma e mafai ona e fa'aliliuina telefoni i faila o le Word.

O ia faamaumauga e mafai ona taua pe a fai o lau valaʻauga e aofia ai alamanuia ma malo malo ma faia tautinoga.

I aso ua tuanaʻi, afai na e fesiligia ofisa o le malo poʻo ni tagatanuʻu e auai i le telefoni valaʻau, o le lagona e ono faapea "O nei tagata e le tele ni a latou tupe, o latou matua faʻatulagaina?" ENGO's na fufulu ese pe a latou le gafatia le vaalele e "nofo i le laulau" ma le "tama lapoʻa."

I aso nei, tekinolosi fesoʻotaʻiga o le laulau, ma faʻalapotopotoga e faʻaaogaina le tekonolosi valaʻau tekinolosi o loʻo faʻatautaia le taʻitaʻiga.

3. Ia savali i le lauga

O le lona tolu mafuaʻaga faʻalapotopotoga siʻosiʻomaga faʻaaogaina fonotaga telefoni o le faʻaititia o latou faʻavae tulaga vae.

E tele naua talanoaga e uiga i le "le tutoʻatasi o le kaponi," fefaʻatauaʻi "carbon credit," ma le faʻatuina o lafoga o carbon. I luga o le lalolagi fua o nei mea faigaluega mafai ona faʻamalosia faʻalapotopotoga e faia ni gaioiga lelei latou te leʻi mauaina muamua. Ae mo le ENGO, "carbon offset" pei o le totoina o se laʻau e sui ai mo se vaʻalele vaalele o faigofie lava le lava.

E 40 tausaga le umi e tuu ai se laʻau i luga o se laʻau, ma 80 tausaga ae le i faʻafefeteina le tele o le kaponi i luga o le ea ma amata ona pamuina mai le tele o le okesene.

O le vaeluaga o le vaalele vaalele mai New York i San Francisco ua susunuina tusa ma le 7,000 kalone o vaalele suauu i le asō.

O le taimi lava e tau ai le suauʻu i se tauiviga o mea totino a le malo, pamu ese mai le eleele, faʻamamaina, ma susunuina mo se mea taua e pei o le minoi o se tino faataamilo i se paneta; Tusa lava poʻo le a le uiga o le uiga o lena tagata, tusa lava poʻo le a la latou sini faʻatulagaina sa i ai; o na kalone e 7,000 kalone o le "suauʻu" maualuga o le oketane, ua mou atu e faʻavavau o se punaoa, ma ua lata mai lava le tau o le faʻatagaina o le lalolagi.

Na taʻua e Audre Lorde, o se tamaitai fai faʻamalosi fafine, "O le Master's Tools o le a le faʻaleaogaina le Master's House"O le lele i le salafa o le lalolagi i vaalele e le o le" Sefe o le paneta. "Ae e tatau ona tatou faia pea sootaga, fausiaina maliliega, ma aumaia faatasi tagata.

Konafesi telefoni o le sili auala mo ENGO's e faia lalolagi soʻotaga.

Avea ma Suiga matou te mananaʻo e vaʻai

O tausaga uma, fonotaga o le siosiomaga pe a maeʻa fonotaga o le siosiomaga fesili, "O le a se mea e mafai ona tatou faia ia sili atu ona tatou tali atu i le siʻosiʻomaga?" Masalo o le tali o le tuu le "valaʻau"toe foi mai i le"fono"ma fai nei fonotaga i luga o le telefoni. O le faʻatuina atu o le atamai i le lalolagi atoa e matuaʻi lelei lava, ae aisea tatou te le amata ai i le"le"o na faiga?

Le Malosiaga Faafesagai

Tagata e leʻi feʻaveaʻi tele telefoni e manatu o loʻo iai se mea taua ile alu i se nofoaga, ma feiloaʻi i tagata "ile tagata lava ia." E i ai, ae e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le malosiʻaga o le "faʻafesagaʻi" ma vitio Conferencing.

O feutanaiga i ata vitio e matua faatemokalasi foi, aua o tagata uma "e i ai le masini faaleotele leo." Faʻatulaga lenei ma Faʻatonutonuina Pule i lau Potu o Fonotaga a le Tagata Lava Ia i le Initaneti.

E pei lava o se Faʻaavanoaina rally, soʻo se tasi e mafai ona tautala. Afai e mafai e seisi ona tautala, e te le iloa poʻo ai o le a paipa ma se aitia lelei. Ma e te le iloa le mea o le a oʻo mai o se manatu lelei.

(Manatua: aloese mai le tekinolosi faʻasologa ma leo robotic aofia ai i Skype Valaau. O telefoni feaveaʻi i luga o le telefoni e leai se totogi, faigofie ona setiina, ma latou te aumaia le leo lelei e te manaʻomia e fesoʻotaʻi moni ai.)

Filifili lau tali

O faʻalapotopotoga taʻitasi o le a lagona le tosoina o mafuaʻaga taua e tolu ENGOs faʻaaogaina telefoni feiloaʻi, i se taimi ese, i se auala eseʻese.

Masalo o le talafaʻasolopito o le a toe tepa i tua ma fai mai "Savalivali a latou oe lava talanoaga" o le sili musuia, i le faaiuga o le aso.

E faʻafiafiaina e le au suʻega tupe le le tusiaina o fonotaga o fonotaga o fonotaga o le conference, ma le sefeina o taimi faigaluega. Taʻitaʻi o le a talisapaia le auala fonotaga fonotaga telefoni faʻalauteleina le aapa atu ma le aoga o la latou faʻalapotopotoga.

Ma o faʻamaʻa, fou, redwoods, pulou aisa, hummingbirds ma vao muʻa? Latou te talisapaia le filemu lagi, lagi malulu paneta ma le ea mama o fonotaga konafesi faʻalauiloaina.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro