Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

3 Faigofie Sitepu i le Sili Virtual Fonotaga Sa E Faʻafeiloaʻi

O se fonotaga tafailagi e le mafai ona suia fonotaga a le tagata lava ia, ae o le televave o le faʻalauteleina ma le atiaʻe o tekonolosi, kamupani o lo o tipiina le tau o le faia o tafaoga masani a o tagata o le 'au o loʻo vavaeʻesea nofoaga. E ui o fonotaga lelei e masani lava ona mulimulitaʻi i se taiala tutusa, faia galuega i le potu fono i luga ole laiga e mafai ona tu'uina atu se seti tulaga ese o lu'itau -- o 3 vaega nei o fautuaga mo fonotaga e talimalo ai i fonotaga sili ona lelei.

1) E pei lava o fonotaga a le tagata lava ia, sauni se galuega tafailagi ae e te leʻi valaʻauina lau fonotaga

tagata vaneina le kelei ma o latou lima i luga o le laulau laupapaE faʻaaoga lenei mea i fonotaga i se tulaga aoao, ae o le fonotaga faʻavaitaimi e mafai ona sili atu ona faʻafaigofieina i le leiloa o le taulaʻi poʻo le aoga pe a fai o tagata o le 'au o loʻo faitau tusitusiga tasi i le tasi, pe o faʻalogo e uiga i se mataupu mo le taimi muamua. Tofi ni meaaoga, ma ia mautinoa o tufatufaina le lisi o mataupu i luma o le amataga ina ia mafai e sui o le 'au ona fetuʻunaʻi o latou mafaufauga ma atiaʻe sina malosi e alu ai i le virtual conference call.

O sauniuniga e aofia ai foʻi le iloaina o itu taua o le potu fono i luga ole laiga. Ia mautinoa o le fonotaga e mafai ona amata e ui lava i se faʻatekinolosi faigata, ma ia lava atamai e tuʻuina atu fautuaga i tagata o le au o loʻo i ai ni fesili faʻapitoa.

2) E taua tele le Amio Faʻataʻitaʻi i taimi uma mo galuega masani

ipu uaina i luga o le taumafataga laulau ma aulelei saina faatusaina virtual saunigaE sili atu le taua amioga faʻaaloaloga i totonu o se potu tafaoga masani nai lo o se fonotaga masani. Nei o ni tulafono e tatau ona faʻamalosia: faasaina multitasking, pe afai tagata o 'au o loʻo faia se isi mea pe i ai se itu talanoaga a o amata le fonotaga e avea ai le konafesi valaʻau le aoga. Lua auala e faʻalatalata atu ai i lenei faʻafitauli o le toggle vitio i luga ma i fafo, ma gūgū le tatau telefoni.

Faʻatagaina tagata taʻitasi se avanoa e tautala ai, taulaʻi ua leva ona faigata ona faʻatautaia i totonu o se fonotaga masani, 'au fono amio lelei amioga tatau ona sili faʻaosofia pe a fai o se galuega masani a leai o le gaioiga e ono lamatia. Fausia se siosiomaga aofia ai tagata 'au lagona lagona saoloto e tautatala atu e aunoa ma le fefe i faitioga po o le faʻalavelave.

3) O lau potu fono i luga ole laiga e le tatau ona "naʻo le galue"

feiloaʻiga ma ni tamaloloa se toʻatolu i le potu fono i luga ole laigaE masani lava pe a maeʻa se fonotaga a le tagata o le au o le au e potopoto faataamilo i le vai malulu e talanoaina mea latou te fiafia i ai ma le fiafia i ai e uiga i le mea na tupu. E le mafai ona maua lenei mea i telefoni vitio talu ai o tagata auai e vavaeʻese faaletino, ae e taua mo le 'au e fausia le talitonuina ma le kemisi.

E 2 auala e faʻalatalata ai i lenei: o le tasi e faʻatulagaina; tuu atu i tagata uma e aumai a latou manatu faaalia e uiga i le fonotaga e aunoa ma ni taunuuga ina ia mafai ai ona faalauiloa le manino i totonu o le 'au. O leisi o auala le masani ai, e pei o le tele o le cooler vai talanoa e. Alu ese o le moderator pe a maeʻa le fonotaga ma faʻatagaina tagata o le 'au e talanoa ia latou lava mo le 10 isi minute. Le fesoʻotaʻi talanoaga ma manatu faʻaalia e mafai ona atiaʻe galuega vavalalata ma faʻaleleia atili lumanaʻi fonotaga fonotaga au.

FreeConference.com Fonotaga Lisi Siaki Fonotaga

E leai sau tala? Saini loa Nei!

[ninja_form id = 7]

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro