Support
Auai i le FonotagaSaini loaSaini i Totonu Auai i se fonotagaSaini e Alu i lugaogalaau i 

10 Foafoaga Nofoaga e Fausia Lau Le isi Valaauga Konafesi

Mo nei tagata o loʻo galulue i le fale ma fitafita numera, ua le o toe saisaitia e puipui e fa o le ofisa ma mafai ona toeititi lava galulue faʻafetai ile fesoasoani mai o tekonolosi. O nisi taimi a o e faigaluega i le fale, o lou ofisa i le fale e mafai ona foliga mai e fai si tau leai se mea, e mafua ai ona e mafaufau i le alu i fafo lalolagi mo sina faʻamalieina. O numera numera e masani ona o atu e ono manaʻomia le sailia o se nofoaga i le mea latou te i ai mo lau isi konafesi telefoni. Mo lenei faʻafitauli, FreeConferensi na tuʻufaʻatasia se lisi o mataʻutia ma malu nofoaga e mafai ona e faia ai lau fonotaga telefoni ma au uo poʻo tagata faʻatau:

Potutusi a le Malo

O le taimi mulimuli na e alu ai i au faletusi a le matou atunuʻu atonu o taimi ia o lou le fiafia i tausaga talavou mo le nonoina o le manga poʻo se miti talavou romance novel, atonu na e le amanaʻiaina e ono maua ai le potu ma nofoaga (ie saoloto wifi ma outlet) mo lelei fonotaga. telefoni. E ui e fiu e vaʻai i nisi faletusi, ae o nisi faletusi a lau taulaga, atonu o se fale mataʻina e pei o le Faletusi o le Aai o Kansas.

Iunivesite ma le kolisi

Lavea soʻo se iunivesete poʻo le kolisi lotoa ma e mafai ona ave au fonotaga telefoni i faletusi, avanoa potu aʻoga, lobbies, quads ma fonotaga potu. O nisi o latou e saoloto e faʻaoga ma e maua ai foi outlet ma wifi fua. O le a le mea e le alofa ai pe a o e sioa atu i le matagofie faʻamatalaga o nisi o le sili ona matua campus a le lalolagi, pei o Old Vic i le Iunivesite o Toronto. O le Romanesque fausaga faiga o le a faia oe e manatu o oe o i Hogwarts!

Fefaʻasoaaʻi / Avanoa Faigaluega

Amata aganuʻu o lona uiga o le fanau mai o le tele fefaʻasoaaʻi ma co-op avanoa. Ua fausiaina i latou mo aso nei tagata o loʻo sailia se avanoa foafoa e galulue ma mafaufau ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le MaRS i Toronto e ofaina potu mai tamai fonotaga i fonotaga faia o mafaufauga i fonotaga. Faʻatumuina ma aso nei auiliiliga, o loʻo ofaina foʻi i le nofoaga mea tau A & V pe a fai e te manaʻomia le faʻafiafiaina o se tagata faʻatau taua.

Faleoloa Kofe Indie

Atonu o le cliche lea, ae aisea e te le lavea ai se soʻoga kofe initia (* tale * ae leʻo Starbucks) mo se ipu o le joe aʻo e i luga o lau fonotaga telefoni? Tele o nofoaga kofe ofoina atu lenei mafanafana siosiomaga e matua faigata lava ona maua i se isi mea. O le Rooster Coffee shop i Broadview atonu o se nofoaga e te manaʻo e vaʻai i ai, ma o le ponesi faʻaopoopo o la latou vaʻaiga ofoofogia lea o le lagi lagi i Toronto.

Fale Mataaga ma Fale Faʻaaliga

E ui o lenei atonu e fai si le masani ai, o le tele o fale mataaga ma fale ata ua ofaina faʻatasi ma feiloaʻi avanoa. Aisea e le savali ai ma faʻamalosia i le taimi o lau valaʻauga vaʻai i le AGO's faʻasolopito poʻo avant-garde aoina.

 Pa ma Open Patio

Aisea e te le malulu ai i lalo i lau pelega fiafia ma magoto i le taulaga aoe valaʻau. O le Fale Faʻasalalau i Manhattan, NYC o loʻo ofoina atu ai nisi o manatu mataʻina o le taulaga.

Paka Taulaga

Manatua le ofoofogia o le aoga a o i ai lau vasega i fafo. Ma na e manatuaina foi e mafai ona e faia lau fonotaga telefoni i soo se mea? Fai lena 'soʻo se mea' o se paka o le taulaga, pei o le Golden Gate Park i San Francisco. Tuʻu le paʻepaʻe leo o le afu i tua atu o oe malemo le leo o lau pule o talanoaina le kuata kuata a lau kamupani.

I luga o se Vaa

O ai e le musuia le faʻataʻamilomiloina e le vai aʻo avea ma se vaega o le fonotaga? Afai o oe i Lonetona, oe mafai ona maua se aso pasi ma folau luga ma lalo o le Thames aoe talanoa i luga o lau telefoni ma e leai se tasi e ono mafaufau o loʻo e faigaluega;).

Togalaau Vaʻa

O le faʻaaluina o le taimi e talanoa ai ma le natura e faʻamaonia ai le faʻateleina o au sogasoga. Nofo i le togalaau, fai lau fonotaga valaʻau ma fai sina galuega. O le penefiti faʻaopoopo o oe atonu e mafai ona faia ni faʻamalositino mo le aso. Afai o le ua maliu o le taumalulu, o le togalaau togalaau mafai ona avatua ia te oe se manava o le tautotogo.

Amegamu

Maliu i totonu o le pusa tioata

E i ai le mafuaʻaga ua ala ai ona i ai tane iʻa faʻapipiʻi i ofisa. Vaʻai pe faʻafefea ona aau le mafaufau i aau aau. Taumafai e faʻamoemoe mo le leva o le aoauli e aloese ai mai tamaiti o mai i tafaoga. O le filemu le siʻosiʻomaga ono avatua ia te oe se faʻaopoopoga faʻamalosia i le taimi o lau isi valaau fua mo le konafesi.

Faʻafeiloaʻi se Taʻitaʻifono Fuafua Valaau poʻo Vitio Konafesi, Amata Nei!

Fausia lau FreeConference.com teugatupe ma maua ai avanoa i mea uma e te manaʻomia mo lau pisinisi poʻo le faʻalapotopotoga e lavea le eleele tamoe, pei o le vitio ma Fefaasoaaʻi Mata, Valaʻauina o Faʻatulagaina, Valaʻaulia Imeli otometi, Faʻamanatuga, Ma isi.

SAINI LUGA TAIMI NEI
sātauro