Støtte
Bli med på møtetMelde deg påLogg inn Bli med på et møteMeld deg påLogg inn 

6 måter å holde konferanselinjene klare og avbruddsfrie

Fra ekkokansellering til snacking ansvarlig, her er våre beste tips for å holde linjen klar!

Teknologi har endret måten vi kommuniserer, organiserer og driver forretninger på. Nå er det ikke nødvendig å hoppe på et fly hvis du vil oppsøke en klient i Brussel, eller gi en flyttende bonus hvis talentet du ønsker er i Vermont. Men selv livsendrende teknologi trenger litt hjelp for å prestere på sitt høyeste. Når det gjelder virtuelle presentasjoner og møter, er en krystallklar linje for alle deltakere avgjørende. Å få og opprettholde en klar linje er ikke bare et spørsmål om flaks. Det er faktisk noen få ting du kan gjøre for å sikre overlegen lydkvalitet på alle konferansesamtalene dine.

  1. Forbedre/optimaliser høyttalertelefonsituasjonen:

I de fleste tilfeller er dårlig produsert utstyr synderen bak en summende linje. Unngå å bruke en billig telefon for å delta i samtalen og vær forsiktig med høyttalertelefoner eller annenrangs hodesett. Hvis du må bruke en høyttalertelefon, må du sørge for at den er plassert vekk fra luftkanaler og unngå å sette enheten på et metalloverflate. Du kan lindre de fleste lydproblemer ved å plassere en høyttalertelefon på et treoverflate, men hvis du opplever ytterligere hakking, skyver du bare en musematte under enheten. Det er også vanlig høflighet når du bruker enheter som dette for å dempe deg selv når du ikke snakker. Avhengig av konferansetjenestetjenesten du bruker, kan møtelederen ha moderatorkontrollene som kreves for å gjøre dette for deg.

  1. Eliminer ekkoet:

Echoes er vanligvis det første folk klager på når det gjelder konferansesamtaler. Men ta hjertet, for i de fleste tilfeller er ekkokansellering ikke vanskelig å oppnå. Faktisk er det utrolig enkelt å fikse ekko under konferansesamtaler: Bare skru ned volumet minst halvveis. Mesteparten av tiden skyldes et ekko at mikrofonen plukker opp lyden fra høyttalerne, så den beste etiketten er å dempe deg selv når du ikke snakker. Hvis du merker et ekko og innser at medlemmer av teamet ditt har glemt å dempe seg selv, bare bruk FreeconferenceModeratorkontroller for å finne kilden og dempe dem, eller bytte til presentasjonsmodus for å dempe alle på linjen.

  1. Vær oppmerksom på din snacking -etikette:

Å holde vann i nærheten mens du er på en konferansesamtale er bare god fornuft, men å åpne en boks brus mens kollegaen din beskriver fremdriften til teamet ditt, er direkte distraherende. Vær forsiktig med fliseposer, plastfolie og altfor sprø snacks. Hvis smørbrødet på skrivebordet ditt ikke kan ignoreres, må du dempe deg selv før du unner deg.

  1. Behold notatene dine Hvor du kan se dem:

Enten du har noen cue-kort eller en rapport på 10 sider, legg notatene på skrivebordet. Lyden av blande papir over en mikrofon kan være veldig høy og distraherende. Hvis du beholder notatene dine der du kan se dem, sparer du deg for å finne den perfekte statistikken når presset er på, og du vil spare lytterne for en kakofoni av sprak.

  1. Finn et rolig sted:

Hvis du har en innkommende konferansesamtale, unngå å sette deg inn i et rom der det er en TV, andre mennesker snakker, skrive eller generelt frese om. Når du har valgt din ideelle beliggenhet, må du sørge for at vinduene er lukket for å minimere lyden av gatetrafikk. Husk at gangen utenfor kontoret ditt kan være like travel som gaten nedenfor, så sørg for å holde døren lukket under samtalen.

  1. Vent på sikkerhetskopiering:

Hvis du har et problem med lydkvaliteten i samtalen, må du ikke legge på. Din foretrukne tjenesteleverandør kan bare identifisere og løse det spesifikke problemet hvis samtalen fortsetter. Når den egensinnige lyden er identifisert, kan de fleste tjenester enten fikse problemet eller foreslå noen enkle løsninger for deg innen førtifem sekunder. Ja, det krever litt tålmodighet, men det vil til slutt spare deg for muligheten til å støte på det samme problemet ved en fremtidig samtale.

Har du ikke en konto? Registrer deg nå!

Arranger en gratis konferansesamtale eller videokonferanse, starter nå!

Opprett FreeConference.com -kontoen din og få tilgang til alt du trenger for at virksomheten eller organisasjonen din skal komme i gang, for eksempel video og Skjermdeling, Ring planlegging, Automatiserte e -postinvitasjoner, påminnelser, Og mer.

REGISTRER DEG NÅ
krysse